MINA BETYGSKATALOGER FÖR ÅRSKURS 8 OCH 9

årkurs 9 omdöme

betygsammanställning årskurs 9
betygsammanställning årskurs 9
komplitering betyg årkurs 9
komplitering betyg årkurs 9

sammanställning årkurs 8

Annonser

9 reaktioner på ”MINA BETYGSKATALOGER FÖR ÅRSKURS 8 OCH 9

   • om skolan hade lyckats så hade jag nog fått bättre betyg, för om skolan lyckas så lyckas ju jag med, om skolan misslyckats så påverkar ju det mig med, för eftersom att skolan har som mål att eleverna ska få så bra som möjligt så har ju skolan misslyckats om eleven inte når upp till skolans betygsmål…….

   • Det är ju också väldigt lätt att skylla på skolan istället för att rannsaka sig själv. Visst hade du kunnat få lite bättre betyg, men skolan och ditt välmående kan knappast göra hela jobbet. Det krävs en viss talang också.

   • hur kan du ens utala dig när du inte vet nåt om skolan, du vet inget om den tiden eftersom du är yngre än mig, jag vet det eftersom tiden efter högstadiet när jag fick bättre lärare och studiekompisar så utvecklades jag åt rätt håll…vad betyder talang när man mår så dåligt att man ej kan utveckla talangen..

  • om du var lika deprimerad som jag hade du säkert fått ig i alla ämnen… för jag vet att om man är deprimerad som jag var så kan man inte få vg och inte mvg…och det är skolans fel, att du inte fick mvg berodde på att du var för dålig, betygen berättar oxå hur man mår

CLASSES LILLA BLOGG ÄLSKAR KOMMENTARER

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s