NY FILM – MISSUNDERSTANDING

Haft en del otur med denna filmen, därför den är så konstig på sina ställen, tekniken ville ej vara med, plus att jag gjorde redigeringen rekordsent på natten, men här är den i alla fall

Annonser

41 reaktioner på ”NY FILM – MISSUNDERSTANDING

 1. Superbra jobbat Classe! Dina filmer är som alltid underhållande och roliga med en liten ”twist”. Ser verkligen fram emot fler! En tanke som slår mig när jag tittar är att att underhållningsvärdet möjligen hade höjts om du också hade talat in konversationerna mellan karaktärerna istället för att bara skriva vad de säger. Det borde vara en lätt match för ett proffs som dig. Hoppas på fler filmer snart! 🙂

 2. Men med tanke på att filmerna knappt når ut till någon publik i Sverige ens så känns det ju lite onödigt. Och när engelskan dessutom är skrattretande dålig så blir det ju bara kontraproduktivt. Bättre om du gör ”rätt” på svenska än att du gör helt fel på engelska…

  • vadå inte drar någon publik? den filmen finns ju på fler filmer än på youtube, på lokal-tv blandannat och andra ställen, och att du tycker att det är en dålig engelska är bra, då betyder det att engelskan är bra

 3. Du har fått 20 visningar på youtube sedan filmen lades upp, och youtube är definitivt den sida där en film kan spridas snabbast. Du når alltså inte ut till speciellt många. Och nej, engelskan är inte bra oavsett vad du tycker. Se till fakta istället. Då bör du förstå att engelskan är så dålig så att man bara måste skratta åt det.

 4. Fast jag kan som vanligt mer än du kan. Du kan länka din video överallt om du vill, precis som du har gjort med videon om din meningslösa tjänst, men så länge inte andra människor börjar sprida länken vidare kommer den inte att få många views. Och de som faktiskt ser filmen skrattar nog främst åt den dåliga engelskan, så då vore det fortfarande bättre att göra den på svenska. Då hade det i alla fall funnits en sak mindre att skratta åt.

 5. Eller så bevisar du som vanligt att marknadsföring inte är din starka sida. Vill du nå ut till en internationell publik så SKA youtube vara din huvudkälla, eftersom det är den i särklass enklaste och bästa vägen att sprida en film som denna. Men då kommer vi återigen tillbaka till problemet att engelskan är så dålig så att folk kommer skratta åt filmen, vilket ju knappast var syftet. Inte för att din svenska är jättebra heller, men sannolikheten att det ska bli rätt är i alla fall klart större. Går den på lokal-TV är det ännu mer obegripligt varför du väljer att göra filmen på engelska. Det är över huvud taget obegripligt varför du inte kollar upp ifall engelskan är korrekt eller inte innan du gör färdigt filmen.

 6. Men du skämtar nu va? Säg att du bara spelar en roll, att du inte är såhär dum…

  Säg vilka dessa magiska kanaler är då, som är bättre på att sprida en video internationellt än självaste youtube, som är bäst på att sprida filmer internationellt. Som vanligt så har jag ohyggligt mycket täckning för det jag säger. I det här fallet har jag faktiskt hela det engelska språket, som är ett av världens mest talade språk. Du har som vanligt bara din fantasi.

  Låt oss gå igenom hela filmen från början för att reda ut hur jävla urusel engelskan är, så kan du sedan fortsätta att ljuga för dig själv och visa upp samma gamla vanliga rädsla för att erkänna sanningen.

  1. Filmens titel är fel. ”Missunderstanding” ska vara ”Misunderstanding”.
  2. ”Hallo” ska vara ”Hello”
  3. Presidenten svar är ganska korkat och ologiskt, men låt gå. Det är i alla fall inte felstavat.
  4. ”Borderalarm” bör vara ”Border alarm”
  5. ”Hallo” ska fortfarande vara ”Hello”
  6. ”Your idiot” ska antingen vara ”you are an idiot”, ”you’re an idiot” eller ”you idiot”.
  7. ”You have hold the map” ska vara ”you held the map”
  8. ”You attacked wrong country” ska vara ”you attacked the wrong country”.
  9. ”We stil have our trops” ska vara ”We still have our troops”.
  10. ”Don’t bather” ska vara ”Don’t bother”.
  11. ”Becouse” ska vara ”Because”.
  12. ”insted” ska vara ”instead”.

  Och nu har jag säkert ändå missat något, och ignorerat helt idiotisk och felaktig meningsbyggnad flera gånger. Sedär, som vanligt så har jag fakta på min sida medan du inte har någonting alls. Är det inte dags för att du börjar ha täckning för någonting du någonsin säger innan du börjar anklaga andra? Din rädsla för att erkänna dina brister gör att du blir ännu mer korkad än vad som är möjligt.

  • det finns massa kanaler i hela världen, vad är det som gör att en film får många tittare, jo att det delas….och dom är ”felstavningarna” som du säger är ej felstavningar, dom pratar bara en annan dialekt…och om du nu fattar vad dom säger, vad är det för vits med att rätta då?…trots att du ej kan rätta

 7. Och som vanligt så kunde du inte svara på vilka kanaler det skulle vara. Hur sprids en film för att få flest views? Jo precis, via youtube. Ingenting annat.

  Vilken dialekt är det då menar du? Känns lite som dina vanliga usla undanflykter. Dialekt som skrivs ut sådär dåligt tolkas aldrig som dialekt. Över huvud taget så skrivs dialekt typ aldrig med text, så om man vill ha in den delen i sin film så får man spela in dialogen eller göra felstavningarna och ”dialekten” konsekvent. Det gör du inte. Jag kunde ju rätta eftersom jag gjorde det. Och vitsen med att rätta är att filmen blir bättre om den är rätt än om den är fel, det är väl ganska uppenbart?

 8. Återigen så hade jag rätt genom att helt enkelt hålla mig till sanningen. Du har uppenbarligen inget svar på min kritik, så jag tolkar det helt enkelt som att du erkänner dig besegrad. Det är det första vettiga du någonsin har gjort.

 9. Genom att hålla mig till sanningen så har jag klart mer värdighet än du kvar. Och det är inte så att jag behöver säga vem som är besegrad, för det är ganska uppenbart att du är det. Du har ju aldrig ens några argument att komma med, om någonting.

 10. Jag har redan sagt massvis med saker om filmen. I min senaste kommentar så svarade jag på det du skrev i din tidigare kommentar. Det är så en debatt fungerar. Om du fortfarande inte har förstått det så är det verkligen dags att du utbildar dig själv i hur man debatterar, och även lär dig vad en debatt är. Du har ju uppenbarligen inte koll på det.

 11. Varför ska jag återupprepa det jag redan sagt om filmen när du ändå aldrig har något svar? Menar du på allvar att du vinner debatten trots att du aldrig ens börjat debattera eftersom du inte vet hur man gör? Hur skulle det gå till? Du har inte ens en chans att vinna om du inte börjar debattera…

 12. Otroligt att du ens kan säga någonting så dumt. Alla som besöker din blogg kan ju se bevisen för att jag har rätt. Du dumförklarar ju bara dig själv när du ljuger trots att alla utom du själv redan vet sanningen.

 13. Jag har redan skrivit om filmen, men du klarar ju aldrig av att ge vettiga svar. Fegt och dumt att inte klara av något så enkelt. En fråga som hela tiden återkommer: Försöker du vara dum eller är du såhär naturligt?

 14. Men tycker du helt ärligt att vad som helst räknas som ett svar på en fråga, även om svaret inte ens är relaterat till det som frågan handlade om? I typ alla debatter vi har haft så har jag ställt samma frågor flera gånger och ändå inte fått något vettigt svar. Detsamma gäller här…

  • jaha..inget om ämnet nu heller, bara samma grejer du skriver om och om igen…därför stänger jag av möjligheten att publicera kommentarer direkt när man skriver som jag varnade om i min förra kommentar., utan jag väljer nu att godkänna kommentarerna först, dels för att du ej håller dig till mina kommentatorsregler eftersom detta är min sida när det gäller följdfrågor mm, som jag tjatat om, och dels för att du ej håller dig till ämnet inlägget handlar om, plus mycket mer…jag vann alla debatter vi hade, jag har gett dig så många chanser att vinna en debatt åtminstone, men du förlorade alla… och kom inte o säg att jag stänger av kommentarerna pga en annan orsak än denna – det är ditt fel, eftersom du försämrar kvalitén i min blogg, om du vill skriva någonannanstans och försämra någon annan sida med dina kommentarer så varsågod.. men det finns gränser på vad för skit jag släpper igenom, och du är den skiten.

   • om du syftar till debatten mot viktor har jag gett han så många chanser att vinna, men inte vunnit några av debatterna. han kan aldrig vinna, därför är det meningslöst för mig att ge han fler chanser

 15. viktor skriver aldrig något om ämnet, därför kommer jag inte publicera hans kommentarer tills han gör det, so simple is that..släpper bara förbi kommentarer som har någon intelligens i sig, och eftersom han aldrig har haft det så är det förga troligt att han någonsin kommer få en kommentar publicerad här mer

CLASSES LILLA BLOGG ÄLSKAR KOMMENTARER

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s