RECENSION AV ASSASINS CREED 4 BLACK FLAG

assassins-creed-iv-black-flag-1

hej, nu kommer en ny recension av ett spel, det var ett tag sedan sist…. men här kommer en i alla fall..

jag köpte assasins creed till mitt xbox 360 och spelet utlovar sjöröveri, utforskning av olika städer och öar, och massa uppdrag.. och för er som inte känner till spelserien alls så kan jag berätta att man är typ en lönnmördare som får olika uppdrag att mörda folk i smyg, för sin egna skull eller andra i spelet. denna spelserie har flera olika spel från tidigt in på 2000-talet tills idag.

spelet har tre huvudstäder, havanna, nassu, och kingston, alla 3 är kolonier till spanien och england och på ett sätt så är man fiender till dessa kolonier, och i dom städerna finns det lönnmördaruppdrag, det finns olika uppdrag, huvuduppdrag eller sidouppdrag.. många av uppdragen går ut på att befria fångar, leta efter skatter mm och massa annat man kan göra, det som jag tror många tycker är roligt med detta spelet är att man har ett eget skepp, som man ska ragga besättning till, som man ska sköta om, uppgradera o.s.v. och sen finns det en stor karta, med en massa öar man ska utforska, massa fort som ska erövras och fiendeskepp som ska plundras. sen kan man jaga olika sorters djur i spelet, valar, hajar, jaguarer, komodovaraner, och detta kan man sen använda som tillverkning av olika saker, eller sälja till uppköpare.

det finns många uppgraderingar man kan göra på lönnmördaren som heter edward för övrigt, uppgraderingarna är vapen, kläder, och hälsouppgraderingar..

det som är lite dåligt med spelet, det är att man ej kan spara när man vill, utan spelet autosparas automatiskt.sen finns det olika punkter i spelet där spelet sparas, men dom är ganska långt ifrån varandra på vissa uppdrag, sen finns det ej någon svårighetsgrad, det är lite synd…men man får tänka att då är det rättvist för alla.

4 av 5

 

 

 

 

Annonser

CLASSES LILLA BLOGG ÄLSKAR KOMMENTARER

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s