JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ DESSA SJUKA MÄNNISKOR

dom borde sitta inlåsta på¨ett hem för psykiskt störda, bara för att man ej vanhelgar människor utan djur så ska man inte komma undan, jag surfade in på djurens rätts fina facebooksida, och fick se att någon av deras medlemmar hade lagt ut en video om en konstnär som heter Katinga Simonse och bor i Amsterdam och hon gör konst av djur som hon själv eller någonannan har dödat, här är en video om henne.jag tror du måste logga in på Youtube för att kunna se videon och bekräfta din ålder innan du kan se den. hon gör leksaker av döda djur mm, låt djuren dö när dom självdör och ge dom en värdig begravning, detta är inte konst.. detta är ett bevis på en mycket svårt sjuk människa som behöver hjälp…hon förklarar sitt beteende med att hennes första offer var hennes egna katt som var sjuk och behövde åka till veterinären, men att katten var rädd för veterinären, därför dödade hon katten själv och gjorde en handväska av katten…det är ingen förklaring för hennes beteende, inte om hon gör om samma sjuka grej om och om igen..hon måste låsas in, äckliga människa, det sjuka är att en del människor i Holland verkligen tycker att hennes ”konst” är konst

detta är den i en av dom sjukaste videosarna jag sett på youtube, sen har hon djur hemma i vidriga förhållanden som man kan gissa hur deras liv ska sluta. här är en annan video där hon visar upp sin ”konst”

och sen hade hon ett projekt i Gambia som hette saving the dogs, gatuhundar skulle fraktas från Gambia till Holland, för som hon sa ”rädda hundarna” och föras till människor i olland, men många av dessa hundar fraktades säkert till Holland för att göra ”konstverk” av dom, varför tror jag det? jo för att dom kommer till Holland där det inte finns lagar att göra konstverk av hundar. här är en video där hon tar en hund i Gambia för att sedan föra den till Holland..

här är en annan idiot som gjorde om sin katt till en helikopter.., det finns fler idioter där ute, lås in dom och se över lagen, dom har tydligen glömt dessa människor..

http://its-interesting.com/category/katinka-simonse/

 

 

Annonser

CLASSES LILLA BLOGG ÄLSKAR KOMMENTARER

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s