KOMMER NI IHÅG VIKTOR?

kommer ni ihåg viktor som trakasserade mig tidigare, jag gogglade på mitt namn och fick fram en tjej som har gjort en låt till viktor där hon säger grattis till honom på hans födelsedag, där nämner hon mig i låten, han spenderar/spenderade tydligen all sin tid med att skriva till mig hela dagarna, detta är beviset, eftersom en av hans vänner gjort en låt om hans födelsedag som borde handlat om något annat och inte blanda in mig. hon sjunger bra måste jag erkänna, fast någon likhet mellan mig och viktor finns ej såklart, att hon träffat Viktor i verkligheten och säger alla dessasakerna kan jag förstå, men hon har aldrig träffat mig, så alla dom ord beskriver mer Viktor än mig.

Annonser

148 reaktioner på ”KOMMER NI IHÅG VIKTOR?

 1. Jo, du får jättegärna förklara hur du menar eftersom det inte finns något bevis. Det verkar ju som om du som vanligt hittat på din egen bevisning, så du för hemskt gärna förklara vad din fantasi nu har kokat ihop.

  • att du har trakasserat mig hur länge som helst, sen sjunger den där tjejen en låt där jag har en roll mitt i låten, är bevis nog, du är ju helt besatt av mig, precis som du vore kär eller nåt..eller så vill du bara ha uppmärksamhet av mig….men du får mig bara att må illa..din lilla idiot..

 2. Så genom att ifrågasätta din usla tjänst (som ju faktiskt var så dålig att du inte ens själv verkar bry dig om den längre), varpå du började attackera mig med en ändlös storm av idioti, så är det jag som har trakasserat dig? Och återigen så förstår du ju inte vad bevis är. Att nämna någonting är aldrig bevis. Bevis måste backas upp med fakta, vilket du helt verkar ha missat. Och det gäller tyvärr inte bara i det här fallet, utan det är en genomgående tendens hos dig. Det är som om du helt saknar koppling till verkligheten…

  • fakta är att du är en idiot, det är ingen som kan påstå något annat…..efter att läst denna och dom hundra kommentarer du skrivit……….bevis slutar vara bevis när man vet säkert en sak, och det är helt säkert, att du är en idiot

 3. Eftersom bevisen och fakta tyder på att du är idioten så väger dina kommentarer fortfarande väldigt lätt. Du har uppenbarligen ännu inte fått någon som helst koll på det här med bevis. Du har hittills använt dig av noll fakta för att försöka bevisa någonting, kanske beroende på att det inte finns någon sådan fakta att tillgå. Det är därför du ljuger och hittar på saker.

 4. All den bevisningen har redan lagts fram förut. Varje kommentar är i sig ett nytt bevis för att du hittar på saker. Att det även finns fakta i form av IQ-test etc, samt att man kan se hela kommentarshistoriken där du helt öppet har påstått saker som alla kan se är osanna, är även det bevis. Det är högst oklart om du ens försöker komma någonvart med dina kommentarer nu, eller om du bara vill göra bort dig igen…

 5. Det hör till ämnet eftersom det visar på min poäng om att du inte förstår dig på fakta och bevis. Dessutom så hör det ju till ämnet eftersom det besvarade din senaste kommentar. Att exempelvis sitta och skriva att jag ljuger hör däremot aldrig till ämnet eftersom det är en ren lögn. Att jag skulle dyrka dig är ju en lögn det med. Det börjar nästan bli parodiskt att se hur du inte kan hålla dig till verkligheten i en enda kommentar!

  • det hör inte till ämnet, för du försöker bara skriva om annat, så fort jag skriver om ämnet inlägget handlar om så skriver du om annat, du vet ju inte ens vad en kommentar är…en kommentar ska hänga ihop med det inlägg man skrivit……trist att jag måste berätta sådana basala saker för dig

 6. Okej, så det innebär att du inte håller dig till ämnet i någon av dina kommentarer? Du verkar inte riktigt förstå hur en diskussion går till. När någon säger något så kan man med fördel besvara det. Det går inte att föra en diskussion om båda två hela tiden bara besvarar ursprungsfrågan, för då kan man inte komma någonstans. Som jag redan bett dig om flertalet gånger: titta på valfri debatt så du lär dig hur det går till. Det är ytterst grundläggande.

  Du får jättegärna berätta mer saker för mig. Det är alltid underhållande att se hur du kan ha fel om ungefär allting.

  • du förstår inte hur någonting går till så hur en diskussion går till vet du verkligen inte…
   detta är inte underhållande, det är tragiskt att se hur en människa som du gör bort dig så totalt…. du förnedrar dig totalt

   • På vilket sätt förnedras jag av att se dig förnedra dig? Det är bara roligt för mig. Jag förstår mycket väl hur en diskussion går till, jag har till och med förklarat det för dig flera gånger. Jag har dessutom spenderat en stor del av livet med att just diskutera olika saker, så nog kan jag det mycket väl.

    Jag förstår inte riktigt ditt syfte med att göra bort dig på hemmaplan, på din egen blogg. Om du mot förmodan hade haft några riktiga ”fans” innan så kommer ju alla dessa rimligtvis försvinna när de ser hur du beter dig. Skärp till dig och väx upp så kanske folk kommer besöka din blogg i andra syften än att skratta åt dig.

   • jag tycker synd om dig, det är därför jag fortsätter prata med dig, jag inser hur sjuk och ensam du är, detta är välgörenhet, det inser alla andra, men inte du, för du är för sjuk i huvudet att förstå det.. mina fans håller med mig, dom tycker du är en riktigt sjuk människa

 7. Okej, vad är det som gör att det är så synd om mig. Att jag är ensam är precis som vanligt helt taget ur luften. Jag umgås med människor nästan varje dag. Välgörenhet är det definitivt inte, för det klarar du inte av. På vilket sätt skulle du över huvud taget hjälpa mig genom att vara dålig på allting? Det blir ingen intellektuell utmaning att prata med dig, utan det är enbart komiskt men samtidigt lite sorgligt. På inget sätt kan det alltså hjälpa.

  Dina fans verkar ju för övrigt inte alls hålla med dig eftersom jag ständigt får flera tummar upp, trots att jag inte ens bryr mig om att tumma upp kommentarerna själv som du gör.

  Men berätta gärna mer om vilken diagnos jag möjligtvis har enligt din fantasi. Du vet den som gör att du kan kalla mig för sjuk i huvudet utan att ljuga, eller var det där en lögn till? Du kommer med så många osanningar hela tiden så att jag börjar fundera på om du ens är på riktigt.

  • jag tummar ej upp kommentarer, nu hittar du på igen…..
   du får gå till en psykolog för dina problem, jag ger ingen gratis konsultation här inte……
   du har inga vänner, inga riktiga vänner, kanske om dom är lika dumma i huvudet som du…annars är det säkert såna som jag, som ser det som välgörenhet..

 8. Nej, jag vet att du inte ger någon gratis konsultation, du försökte ju tjäna pengar på det istället, trots att du så oerhört tydligt inte är en människa man bör vända sig till med problem. Tur att jag inte har några problem då. Faktum kvarstår ju att jag trots allt ändå får fler tummar upp, så den enda faktan som finns ger ju mig rätt.

  Jag har ganska många vänner faktiskt, och det är riktiga vänner. De är samtliga klart mycket mer intelligenta än vad du är, för annars skulle jag ju självklart inte tycka om dem. Och ingenting du gör är välgörenhet. Att jag sitter och utbildar dig i massa olika ämnen kan aldrig någonsin bli välgörenhet från din sida.

 9. Tack, då slipper jag få dåliga tips av någon som är okunnig inom alla ämnen vi hittills utforskat. I övrigt får du gärna fortsätta gissa saker om mitt liv. Det är alltid väldigt underhållande att se hur fel du kan ha utan att tycka att det blir pinsamt. Kul liknelse med papegojan förresten. Ett djur som faktiskt nog kan uppnå en högre språklig begåvning än vad du kan om man tränar den lite.

 10. Ja, och vad kommer ordliknelsen ifrån tro? Kan det vara från papegoja? Det är snarare du som inte har förstått liknelsen jag gjorde mellan dig och en fågel som inte brukar vara speciellt begåvad. Otippat att jag skulle ha större förståelse för någonting språkligt än dig… Nej, du härmar ingen eftersom du är fullständigt unik i din totala brist på allt som är önskvärt hos en människa.

  Gissa fler saker om mig. Förr eller senare borde du ju sannolikt få rätt om någonting…

  • du är en papegoja….man definierar papegoja som du, eftersom du är en papegoja, du har ju gått sådana här skrivkurser, får ni inte lära er något på dom kurserna? du skriver här bara för att skriva nåt som ingen vill läsa, skriv en bok som tar tio år att skriva, sen bränner du boken, då sparar du tid åt alla om du gör så..

 11. Nej, man definierar inte en papegoja så, där har du fel som vanligt. Det finns inte mycket med mig som påminner om en papegoja alls faktiskt, men du förstår antagligen inte det eftersom du saknar förståelse för det mesta, oavsett hur enkelt det är.

  Jag får lära mig ganska mycket i skolan, vilket ju är bra för det är vad skolan är till för. Du borde kanske själv ge skolan en ny chans så att du om några år kan uppnå en allmänbildning som åtminstone närmar sig mellanstadienivå?

  Jag skriver redan på en bok. Du kommer garanterat älska den när den är klar. Här skriver jag bara för att det är så sjukt roligt att se hur du gör bort dig gång på gång utan att förstå det. Jag har aldrig sett en vuxen människa som är mer som ett barn än vad du är. Du har ju mer ett barns mentalitet än vad ett barn har. Det är helt otroligt!

  • bok………skulle jag älska din bok när den är klar…tror jag inte…..skulle bara vara roligt om den boken gick ut på att förnedra dig själv..

   jo, du är en papegoja, fast betydligt dummare….du säger saker som andra har sagt om saker, fast du vet inte vad det du skriver betyder…. som t.ex när du ska försöka motbevisa mig…som du ej klarar av

 12. Om du skulle läsa boken hade du nog förstått varför du borde älska den. Eller nej, det hade du nog inte eftersom du inte förstår någonting, oavsett hur enkelt det är, men om du hade varit smartare hade du nog gillat den.

  Och nej, jag är ingen papegoja. Jag är en människa, och betydligt smartare än du. Det har vi bevis för. Minns du?

  Jag motbevisar dig hela tiden. Ibland behöver jag inte ens göra det, för du kan faktiskt vara så ofattbart dålig så att du gör det själv. Det verkar faktiskt som om du själv inte vet vad du skriver, så att du anklagar mig för det blir ju bara direkt löjligt.

 13. Jag säger oftast tvärtom eftersom det är rätt. På tal om argumentationsteknik så saknar ju du en sådan då du aldrig har ett enda argument för någonting. Jag gav dig ändå lektioner i argumentation för typ ett år sedan, hur kan du ändå inte ha lärt dig någonting? Att bara ljuga och hitta på saker är inte alls bra argument, då dessa är väldigt lätta att motbevisa.

  Jag förstår att det inte är en lek du håller på med. Den stora frågan är dock vad det är istället? Om du tycker att du slösar tid så beror det enbart på att du inte tar till dig det jag skriver. Hade du gjort det hade du fått värdefulla kunskaper som du tydligen saknar.

  • fel, du säger allt tvärtom för du tror att du är något…….men eftersom du inte är något så skämmer du bara ut dig,
   inte heller nu berör du ämnet som jag skrev om, du har inte heller några kunskaper……i någonting……det är därför jag slösar min tid genom att svara dig

 14. Nej, jag säger som sagt allt tvärtom för att det är så det är. Jag försöker inte vara någonting, men i din närvaro så blir man automatiskt väldigt intelligent. Om något så är det ju bara du som säger tvärtom hela tiden. Jag har ju redan visat upp överlägsna kunskaper inom alla ämnen vi diskuterat, däribland argumentation, så nu hade du fel igen.

  Jag kan dock hålla med om att du slösar tid när du bara sitter och ljuger och gör bort dig hela tiden. Det verkar tämligen meningslöst eftersom det är så oerhört genomskinligt och korkat.

  • jag slösar min tid genom och läsa igenom och svara på dina knäppa kommentarer som ingen vill eller orkar läsa………som jag sa innan och som jag har sagt 1000 gånger nu, du skriver här bara för att du är en misslyckad författare som inte ens är en författare, utan du vill bli nåt som du inte kan bli…överlägsen kunskap??? i att skämma ut dig eller?

 15. Det kanske känns som att du slösar din tid, men rimligtvis borde du ju förr eller senare åtminstone lära dig någonting av att bli instruerad i hur du bör göra saker. Jag är inte en misslyckad författare eftersom jag ännu inte försökt bli en publicerad författare då jag inte kommit så långt än. Och kunskapen är överlägsen eftersom jag bevisligen kan mer än dig om alla de ämnen vi diskuterat. Det behöver dock inte bero på att jag är extremt kunnig, men det kan liksom inte bli på något annat sätt när din okunskap inte vet några gränser.

  Så länge som du fortsätter att hålla din enormt låga dagis-nivå så kommer det alltid att vara du som skämmer ut dig. Vill du ändra på detta kanske du bör ta hjälp av en vuxen människa när du ska skriva dina svar till mig…

  • du är en misslyckad författare, eftersom du aldrig kommer att bli bättre…..trots att jag hela tiden hjälpt dig….
   det heter inte dagis, det heter förskola….och jag håller den nivån, för det är snäppet över din nivå, längre ner kan jag inte befinna mig, men du når ständigt nya bottenrekord efter varje kommentar

 16. Nej, jag är inte en misslyckad författare. Hittills har alla jag träffat på som är författare eller som jobbar på förlag varit väldigt positiva till det jag skriver, så än så länge är jag snarare motsatsen. Där jag ligger i skrivprocessen så är jag faktiskt ganska lyckad jämfört med de flesta som ger sig in på det.

  Du har självklart inte hjälpt mig med någonting, mer än att du inspirerar med din enorma dumhet. Det spelar ingen roll om det heter dagis eller förskola eftersom det i min kommentar inte spelar någon som helst roll om jag använder ett slanguttryck eller ej. Du har aldrig varit på en högre nivå än mig eftersom du konstant står på botten där du arbetar fltiigt med att gräva dig ännu djupare nedåt.

  Det är fullständigt ologiskt att jag skulle slå bottenrekord genom att bara bevisa hur du konstant har fel. Det är till och med helt omöjligt, precis som det verkar vara omöjligt för dig att göra någonting som inte är värdelöst.

  Man kan inte undgå att bli både fascinerad och äcklad av hur långt ifrån verkligheten du lever…

  • har många författare sagt att du har talang? det samtalet skulle jag vilja höra, eftersom det måste vara misslyckade författare som kallar sig författare men som inte skrivit en enda bok…. eller så är böckerna så dåliga att bara du tycker dom är bra..
   tycker du är ologisk som inte förstår att loppet är kört

 17. Du kan tyvärr aldrig höra samtal där författare säger positiva saker om mina texter eftersom det skulle kräva att du kommer in på samma utbildning som mig, och det vet vi ju båda är totalt omöjligt för dig. Det krävdes ett arbetsprov av en viss kvalité för att komma in. Att författarna skulle vara misslyckade låter föga troligt. Alla har ju trots allt fått sina böcker utgivna av stora förlag i Sverige, och en fungerar exemeplvis som Sveriges dyraste lektör just eftersom han är så duktig på att bedöma vad som är bra eller ej.

  Om du tycker att någonting är ologiskt så är det ju för det mesta logiskt. Du har ju som bekant en lång historia av att alltid ha helt fel…

  • detta inlägget är det enda du kommenterar rätt åt, det handlar om dig, hur sämst du är….och det bevisar du med dina kommentarer att jag har rätt, eftersom du är väldigt misslyckad, inte bara som författare, utan som allt du företar dig…en författare ska kunna skriva och använda orden på rätt sätt…men du fallerar som sagt..du vet inte skillnaden på en misslyckad och en lyckad författare, därför du är misslyckad, plus att du aldrig kommer att lyckas för du är för dålig i allt en författare borde vara bra på

 18. Nej, det som bevisas med mina kommentarer är att du har fel. Hela tiden. Att du hela tiden upprepar felaktiga saker gör ju inte att det på något sätt skulle bli rätt. Det är fortfarande fel, och kommer så alltid att vara tills motsatsen möjligtvis inträffar, men det verkar ju föga troligt.

  Säg mig, när har jag använt orden på fel sätt? Jag vet ju mycket väl skillnaden på lyckad och misslyckad, och det har jag visat flertalet gånger redan. Om du har missat det så finns det ingen annan förklaring än att du faktiskt själv inte förstår skillnaden.

  Vad borde en författare vara bra på enligt dig? Det vore väldigt intressant att höra om du har samma snedvridna bild av detta som du har av resterande delar av verkligheten.

  • en författare ska kunna använda orden rätt. en författare ska kunna ha en iq i alla fall för att kunna skriva, men inte det klarar du, det mest basala utav allt en författare ska klara, plus skildra verkligheten i tryck, men det klarar du inte, för du tror allt är tvärtom, rena upp och nedvända världen

 19. Okej, men så bra då. Jag kan ju använda orden rätt (när menar du att jag ska ha gjort annorlunda?), jag har en bevisat hög IQ (klart högre än du har), och jag kan skildra verkligheten i tryck. Det har jag redan gjort då jag skrivit för en tidning. Däremot så har du fel, som vanligt, om vad en författare ska klara av. En författare behöver absolut inte skildra verkligheten. Författaren är helt fri att hitta på saker precis som han vill, det finns det otaliga exempel på. Sagan om Ringen, Harry Potter etc. Hela fantasygenren handlar om att skapa en egen värld, som alltså inte behöver ha någon koppling till verkligheten.

  Det är helt idiotiskt när du ska försöka läxa upp mig när du är sämre på precis allting. Du vet ju redan om att du är sämre på att skriva, har lägre IQ och skiter fullständigt i verkligheten, så varför försöker du ens? Man blir inte en vinnare av att förlora hela tiden…

  • men nu pratar vi ju om verkligheten, och då kan man inte ljuga som författare heller… jag tror med din låga IQ att du tror att pippi finns på riktigt, eller att Harry potter finns på riktigt, det är den enda logiska förklaring att du skriver som du gör.
   jag är bevisat bättre på allt, kanske inte på en sak, att skriva massa skit om du slår rekord i

   • Varför skriver du samma sak igen när du hade fel redan första gången? Som författare är du fri att ljuga precis så mycket som du vill. Hela yrket handlar om att hitta på saker, så länge som du inte skriver en självbiografi. Det är ännu en gång som om du inte ens vet vad du själv har skrivit. Om jag hade trott att Pippi och Harry Potter finns på riktigt så hade jag ju hållt med dig när du påstår att författare inte kan ljuga.

    Dumt också att dra upp min IQ, som ju är högre än din. Som vanligt gräver du bara ned dig själv djupare. Du är inte bevisat bättre på någonting faktiskt, mer än att ha fel. Nämn gärna någonting utöver att ha fel som du faktiskt är bättre än mig på?

   • det måste ju finnas gränser om hur mycket skit man får skriva och sen kalla sig författare, du är nog så långt från en författare man kan komma, för det första skriver du så ologiskt, sen för det andra måste du ha någon som läser skiten också…och eftersom du inte ens kan uppfylla dessa enkla kriterium så är du närmare en kloakråtta mer än en författare..
    det är du som gräver ner dig…..du har den största spaden som finns, ingen kan säga nåt annat…….eftersom du pratar om samma saker hela tiden, och eftersom du gör det hela tiden så gräver du ner dig i den skit du redan hamnat i…men snart kan du inte gräva djupare, du har nått botten hur lågt en människa kan sjunka..

 20. Lilla Viktor är det så synd om. Det är så synd om honom. Avundsjuk på riktiga läkare. En bebis som måste söka sig till blöjprogrammet Big Brother.

 21. viktor kommer säkert svara snart gissar jag

  Han sitter nog säkert med nerkissade kläder på sig, tror du inte det?

  gör han säkert

  Med bajs i byxan på biografen. Eftersom enligt psykologer är det ADHD att resa sig ifrån mitt under en film. Tänk om man blir bajenödig, tror du folk vill dö av bajslukt i biografen eller personalen vill torka nerbajsade säten.

  ..

  ..

  .

  ..

 22. Så Top Modeldeltagaren Victoria Eriksson har en så kallad aspergerdiagnos och som inte vill umgås med folk. Jag tror nog han kan vara social, med vuxna människor som förstår social kod och inte skämtar om sådant man inte skämtar om. Som till exempel att våldtagna tjejer ska nättrakasseras för att de så kallade sociala näthatarna måste få ut sin aggression nånstans och själv inte tål att konfronteras. Visst kan det vara menat som skämt och ironi, men vissa saker skämtar man faktiskt inte om och sådant kan faktiskt riva upp saker hos folk. För tänk om någon av arbetskollegorna har själv råkat ut för något liknande eller har anhöriga som gjort det. Att det kan riva upp gamla sår. Och dessa översittare kan ha mage och snacka om asperger, där man har svårt att se hur andra mår och känner det. Exakt. Vad skulle hon göra om hon rev upp saker hos en person och den tog livet av sig. Då kan det faktiskt klassas som mord. Skulle hon vilja att någon gjorde så mot henne. Eftersom jag själv har blivit utsatt av sådana här människor och en massa grova och allvarliga och fruktansvärda förtal, där de en gång skulle dänga på en av vakterna från en gammal stamkrog för att han trodde på deras lögner så vet jag hur det känns. Där jag drabbades av en av Sveriges värsta katastrofer, som folk utnyttjade för att totalt knäcka mig. Kvinno, djur och pensionärsmisshandlare, våldtäktsmän, pedofiler, folk som skulle kunna slå sönder människor om någon stöter till dem med armbågen, folk som misshandlar folk för att få pengar till sitt Jack Vegasspelande mm. Folk som är uppe i varv, kan inte sitta still mm. Där en av dem har stalkat, mordhotat, förtalat, trakasserat sin före detta flickvän, för att hon slängde ut honom, bara för att han satt och spelade dataspel hela dagarna och parasiterade på henne, vilket är så kallad avkoppling, ser hur andra människor mår och känner det och är att relatera till både arbetsplatser och förhållanden. Ja ja, jag tror på Kalle Anka också. Och tänk om alla dessa kvacksalvande psykologer tagit sitt jobb på allvar, då hade vi inte haft så många aspergare som bara har en massa dataspel i huvudet, där lägenheten ser ut som en svinstia med ruttna matrester överallt mm, sprungit runt och lekt på arbetsplatsen för att få kicken för att få komma hem och spela dataspel, gapa och skrika och går bärsärkagång på arbetsplatser på grund av GTA och dänga på arbetskolleger när de blir tillsagda i arbetet. Friskt. Och hur kommer det sig att på just de arbetsplatser jag varit på är inte de som har varit fixerade kring dataspel är precis de som varit minst borta. Ja, det kan man fråga sig. Att skoja med varann är en sak, man ska inte vara en torrboll, men att strunta i allt är någonting helt annat. Och nej, folk som kan hitta på saker efter jobbet, om de inte har en familj att försörja, har inte mycket energi, de är inte hela tiden uppe i varv eller är så kallade vuxna och sextrakasserar 18 åriga sommarjobbartjejer. Eller har fördomar som är lika logiska som Kalle Anka och inte medveten vad en arbetsplats är för något och har vanföreställningar att till exempel bilar är World of warcraft. Oj, vad bra man mår. Vad ska man tycka?

 23. Så folk som går på bio själv är så kallade vågade, modiga mm. Nä, det är väl då bättre att ha så kallat självförtroende, ha ADHD, vara uppe i varv och trakassera folk på bussar, för något de inte kan hjälpa. Och vara så kallad social och näthata stackars våldtagna tjejer. Att manodepressiva aspergeraktiga översittare också inte skaffar sig en egen hobby, som inte tar över hela deras vardag. Tjejer som sysslar med dans och hästar är tråkiga. Nej, jag föredrar nog hellre ha en sådan flickvän än en näthatande manodepressiv psykopatttjej som blir helt psykotisk när hon själv blir konfronterad.

 24. Ett budskap till bebisen Viktor. Stäng aspergersåporna och kom ner till verkligheten. Man ska snacka till en aspergare som ett litet barn. Exakt,så som de beter sig i Kungarna i Tylösund, så beter sig småbarn. Rapa och fisa mm.

  Ska bebisen Viktor ge sig rätten att döma andra. Avundsjuk på schackspelare är han också och har då glömt sitt antidepressiva. För jag har inte hört något så korkat, som att schackspelare inte kan vara sociala och inte dricker.

  Jo, de dricker, med vuxna människor, inte sådana bebisar som Viktor, som inte hör hemma på krogen.

  Schackspelaren vet nog bättre än att umgås med folk som vill att människor ska vara så kallade vuxna och komma i rad och ställa sig och kissa på hans matta.

  För Big Brotherskiten är ju tävling och sport och att riktig sport är ju att fly problem.

  Jag tror nog det är mer normala och vuxnare med fotboll än att springa runt och skryta att man har nerkissade kläder på sig.

  Och jag har hittills inte sett en så kallad frisk person ha sex med och pumpat en apparat. Eller äter dataspel till middag.

  Nä nu ska jag vara så kallad normal och äta dataspel, nej, jag menade avvikande och äta en god pizza.

  Bebis.

  Och nej, jag är inte bög för att jag inte attraheras av tjejer som lever på blojbebisprogram nivå, för när jag dejtar en tjej, då vill jag inte gå med nerkissade kläder eller kissa ner cafegolvet.

  Ska folk som har aspergers och inte respekterar cafeernas golv ge folk råd. Står man och kissar på golvet, hur reagerar personalen då? Tror du de respekterar det?

  Folk som stickar och syr, löser korsord, läser böcker, dagstidningar, spelar kort som avkoppling över en fika flyr problem.

  Och är det inte att vara en jättebebis som tycker kiss på mattan är det roligaste som finns det då?

  Kognitiv beteendeterapi. för manodepressiva kvacksalvare som är avundsjuka på de riktiga läkarna och känner sig hotade av schackspelare, träningsmänniskor, sund levnad mm.

 25. Undra om experten Viktor snart anklagar mig för att vara scientolog.

  Nä, det behöver man inte vara att fatta att folk som nervärderar frisk luft och motion som att fly problem är ingenting annat än kvacksalvare.

  Väldigt märkligt att kroppsläkare är väldigt noggranna om motion, men det tolkar psykiatriker och psykologer som att fly problem, känna sig bättre än andra och därför utlöser bipolära utbrott. Och ibland blir psykotiska bara för att någon säger att den inte ser på dokusåpor.

  Lite väl motsägelsefullt att folk som har aspergers och inte respekterar företagen där ute ska stärka och ge folk råd, för hur kommer det sig att de som sysslar med motion, frisk luft eller någon form av vettig sysselsättning är just de som är minst borta.

  Har man påtagliga kroppssjukdomar är en sak, men mängder har ju inte ens det och har bara evigt dataspelande och bebis TV i huvudet. Eller dassholksapparaterna Jack Vegas.

  Och hur många seriösa företag vill att arbetarna är så kallade sociala och sitter hemma och spelar dataspel hela dagarna? Inga.

  Avkoppling att gå bärsärkagång på grund av GTA och nästan misshandla sina kolleger när man har blivit konfronterad.

  Idioten Viktor är ingen expert, utan en kvacksalvare som kallar sig för expert, för han är avundsjuk på riktiga experter. Som själv är avsaknad av hobbys.

  Och nej, vuxna människor snackar inte med folk som Viktor, som bryter social kod och har någon form av asperger och ADHD störning och kallar stickande tjejer för h:ord för att de sitter och stickar och sedan kallar sig för riktig man och går iväg.

  Åh åh vad det är skönt och va naken.

  Bara för att folk kan hitta på saker själv så vill de inte och kan inte umgås med folk. Jo, med vuxna människor som vet hur man beter sig och inte beter sig som småbarn.

  Och som befinner sig på ställen som existerar istället för som inte existerar. För när jag var och handlade på netto vid Burgården så flög en dam på mig och sa att människan är ett så kallat flockdjur. Hon var tyken mot mig och en annan och att vi inte levde i verkligheten. Samma människor tycker inte att dataspel från morgon till kväll inte är ett problem. Så på netto, spelar man dataspel då eller, är det dataspel man säljer. Är folket där nakna? Vad ska man tycka? Ska dessa så kallade vanliga snacka om att man ska ha fördomar om folk. Och så kallar de sig för experter och påstår att riktiga läkare är kvacksalvare. Har aldrig varit med om att vanliga läkare resonerar som påtända knarkare och gapar och skriker som ett ADHD barn för att folk tränar och aktiverar sig. Och hur kommer det sig att riktiga läkare är med företagen och vill få ut arbetarna i att aktivera sig, medan kvacksalvarna blir psykotiska. Märkligt.

  Är det för att träning gör så att kroppen mår bra och mår den bra så mår också psyket och själen bra och då har flummarna inget jobb. Det kan nog diskuteras. Riktiga läkare behöver inte bete sig så här, de behövs av naturen. Kvacksalvarna försvarar en psuedovetenskap som när som helst kan rasa som ett korthus.

  Och tjejen som sjöng om att man blir som man umgås. Så sant som det är sagt. Om psykologerna är de stora experterna, då fattar de väl att umgängesomkretsen säger vem du är som person, även om du inte beter dig så själv.

  Social är inte att ha fixerat specialintresse som trakasserier mot Claes Göran till exempel. För att man är avundsjuk för att det kan leda till något större. Det är så synd om Viktor, som försökte aspergerförklara en skicklig kroppsläkare, för att han var så avundsjuk, när han själv har asperger med sin fixering på ordet asperger i var och varannan mening i kvacksalverböckerna om asperger och behöver medicin när han får totala ADHD utbrott när han själv blir konfronterad och tycker asperger är hans jobb.

  Ja och att vara en skicklig kroppsläkare är också ett jobb.

  Det är så synd om honom. Varför inte skaffa sig en egen hobby istället. Eller bli ihop med en trevlig hästflicka som vet hur man ska bete sig och inte bryter social kod. Fast hon är väl tråkig då och inte låter sig ses som ett sexobjekt. För kvacksalvare som Viktor (förlåt mig experterna) är ju pedofiler och tänder på småflickor.

  Det finns ingenting att göra än att bränna upp 63 ungdomar.

  Jo, det finns fotbollsplaner. Ska folk som resonerar så ge folk råd.

  Nej, de ska sitta i fängelse. För massmord är ett brott.

  Oj, vad social fobi man har för att man inte umgås med folk som gruppvåldtar tjejer och som har hótat, stalkat och förtalat sina före detta flickvänner på grund av våldsspel. Så man sitter inte och spelar dataspel hela dagarna för att så många andra gör det, då klarar man inte av ändringar och tider i arbetet.

  Oj, så jag bryter social kod för att jag inte umgås med en näst intill pedofil och kvinnomisshandlare som skulle iväg och våldta min lillasyster bakom ryggen på mig?Eller folk som har förtalat mig på grund av avundsjuka och sedan velat dänga på de som tror på lögnerna, för de tror att de hade sprungit runt naken om någon hade bett dem.

  Sådana här flummare har fått för sig att bara för att folk kan gå på bio själv så kan de inte relatera till ett förhållande. Som om de gör det hela dagarna då eller. Tänk om de har en partner i en annan stad. En kompis till mig som bor i Biskopsgården har en flickvän i Thailand, ska inte han få gå på bio själv då eller? Eller fika för den delen? Vad är det för flummerier? Jag är ingen jäkla toffel. Men har jag en flickvän då har jag en flickvän och jag prioriterar henne före än att sitta och spela dataspel hela dagarna och kvällarna.

  Det här är inte ett problem. Ska folk som har aspergers och varken respekterar arbetsplatser och förhållanden ge råd och snacka om fördomar.

  Och vem är mest korkad? Den som betalar pengar för att se en film, eller den som har ADHD och lägger energi på andra. Snubben trodde han var cool för han spolade ner pengarna i toalettholken.

  Ding dong.

  Så jag spelar dataspel när jag befinner mig på en arbetsplats? vad äter jag på julbordet? World of warcraft eller? Är en bil Counterstrike? Vattnade jag GTA på Bauhaus trädgårdsavdelningen.

  Ska folk som är sjuka i huvudet läka deprimerade människor.

  Viktor, ta dig en lektion i verklighetsuppfattning och skaffa dig ett liv

 26. Här sitter bebisen Viktor och trakasserar Claes Göran när han inte kan hjälpa de med självskadebeteende.

  Tänk om han fick betalt när patientens problem var löst och inte innan, inte efter hur mycket flumpiller han skrivet ut.

  Därför har han inte tid att hjälpa folk som bönar och ber om hjälp, utan bar ger dem piller som tar inte itu med själva problemet.

  Och för att få in mer kunder så måste han ljuga ihop diagnoser för att länga ännu mer piller och sedan trakassera Claes Göran hela dagarna, bara för att han ser honom som ett hot.

  För vissa kan ju faktiskt tycka att hans serier kan vara rätt roliga och då mår ju folk bra. Och då får inte stackars Viktor in några kunder. Det är ju så synd om honom.

  Och så kanske han är rädd att någon använder Cles Göran som psykolog.

  Om man blir så här psykotisk som Viktor, då är man inte trygg i sin roll som läkare och är defenetivt i behov av vård.

  Han är väl säkert en sådan där som satt och provocerade folk på centralstationen och skyllde det på att han ska hjälpa folk, för att bli bjuden på middag, porrsurfar sönder tjejers dator mm. Och Viktors egen lägenhet ser precis ut som som om en jättebebis bor där.

  Har jag inte rätt?

  Iesha (14/10) Så man kan inte hjälpa folk med självskadebeteende. Det tycker jag faktiskt är väldigt märkligt och motsägelsefullt. För tänk om det las ner lika mycket energi på att hjälpa dessa människor som det är att springa runt på stan och gapa och skrika och vara snabba på att döma och resonerar som påtända flummare och knarkare. Och mumla om att var och varannan människa har fixerade specialintressen, men tycker inte att strunta i allt för dataspel, stanna hemma från jobbet, leka för att få kicken, gå bärsärkagång, har lägenheter som ser ut som svinstior med ruttna matrester överallt bara för att syssla med sitt specialintresse, inte är något problem. Stalka, hota och förtala sina före detta flickävnner, för hon har tröttnat, försöker påtvinga andra det här levnadssättet mm. Och sedan få för sig att att det är befinna sig på en arbetsplats och att man samarbetar bättre. Jaha, så bara för att folk har andra fritidsintressen så kan de inte samarbeta då eller? Så dataspel från morgon till kväll är så kallad avkopplng. Ska man verkligen ha tid med det när det finns så mycket annat som måste göras? På en arbetsplats är du normalt 8-9 timmar, man sover i 8. Det är 17 timmar. Ska man ha tid med denna fantasivärld? Och är inte det underligt? Hur kommer det sig att på de arbetsplatser jag varit på är det just de som har tränat och haft andra sundare intressen är precis de som varit minst borta. Har man påtagliga kroppssjukdomar är en sak, men det finns folk som inte ens är sjuka och som inte vill göra annat än detta dataspelande. Och det tycker psykologer och psykiatriker inte är några problem. Ärligt talat, tror du det finns något seriöst företag där ute som vill att folk ska sjukskriva sig för att spela hela dagarna. Knappast. Det finns faktiskt annat i livet. Och nej, bara för att man inte är fixerad kring denna fantasivärld så betyder faktiskt inte det att man inte klarar av ändringar i både arbetslivet och tider. Och nej, bara för att man inte umgås med så kallade lyckliga som hela tiden tycker synd om sig själva och bara har dataspel och dokusåpor på bebisnivå och hatar och trakasserar och förtalar folk på nätet och blir helt psykotiska när de själva blir konfronterade, kvinno, djur och pensionärsmisshandlare och så kallade vuxna människor som går på och raggar på småflickor och tafsar dem mellan brösten och sedan nästan velat misshandla de tjejer som genomskådat dem så betyder faktiskt inte det att man inte kan festa till det, inte dricker, tråkmåns som inte vill ha kul i livet mm. Och nej bara för att man inte attraheras av manodepressiva näthatande psykopattjejer som bara har dokusåpor i huvudet och tror att allt kretsar kring henne så betyder faktiskt inte det att man är homosexuell. Och nej, jag anser inte att folk som tränar, aktiverar sig, spelar schack, läser böcker, löser korsord, häst och dansälskande mm tjejer flyr problem, till skillnad från nämnda människor. Och varför inte vara social istället för att hela dagarna näthata kreativa serietecknare eller översittare som trakasserar folk för något de inte kan hjälpa. Som till exempel de tjejer som på bussen traksserade en med downs syndrom, bara för att deras nerlugnande och antidepressiva inte hjälpt. Det är så synd om mobbarna. Vad vet de om andra? Och vad heter det när man påstår att så kallade snälla killar inte vill ha traumatiserade tjejer? Det heter förtal och är faktiskt kriminellt enligt lag.

 27. Så folk som sextrakasserade 18 åriga sommarjobbartjejer och hela dagarna snackade skit som allt och alla och själva blev helt psykotiska när någon gjorde det om dem skulle stärka mitt självförtroende.

  Lättmanipulerade som sedan ställde idiotfrågan hur jag energin att orka efter simma jobbet.

  Hur orkade dessa så kallade vuxna hålla på.

  Och nästan det enda de pratade om var dokusåpor. Gjorde de inget annat på kvällarna. Såg typ 10 dokusåpor, det var ju det enda de pratade om. och sedan hade de ju så mycket fördomar så de kunde skapa ett botemedel mot cancer och rädda världen.

  Och jag blev i stort trakasserad för att jag inte levde på Kungarna i Tylösund och Big Brother nivå. Är det där ett vuxet beteende? Och tydligen så var jag bögjävel (ursäkta ordförrådet) för att jag inte attraherad av nämnda nivå.

  Tyvärr, när jag dejtar en tjej, då snackar jag inte barskorvar som inte går att spola ner eller frågar om jag får tugga på tjejens behå eller kissa ner cafegolvet, för den nivån är det på.

  Är det självförtroende att se sådan skit? Nej, det är snarare att sakta med säkert döda sig själv. Det där är bara äckligt.

  Och dessa tittare klagade hela tiden på hur de kunde sända ssådan skit. Och ändå så är de så korkade och tittar.

  Tycker jag nåt är skit, då tittar jag inte på det. Tittar jag inte på det, då försvinner det.

  Och jag utnyttjar inte dessa stackars dokusåpakändisar för att må bra, för jag är ingen mördare. Finns inte programmen, då tar de itu med sina problem.

  Och nej, jag är ingen tråkmåns. Vill jag skratta, då ser jag en komedi. Konstigt nog.

  Och nej, Marilyn Manson ska inte ta och kamma sig och skaffa sig ett jobb. För han har ett jobb. Men dessa bör göra det. Om inte det är bebisarna själva som springer runt i damp och dårhuset i Big brother, för att lura folk och se till så att de inte tar itu med sina problem.

  Avundsjuk för att man inte kom med. Knappast. Tror snarare det är tvärtom. Experten Viktor som är avundsjuk på Claes Göran, som lever i ett vettigt förhållande och den tänker han genom trakasserier förstöra. För ingen ska må bättre än blöjbebis Viktor som äter söndertuggad behå till middag.

 28. Så nu vet scientologer vad Viktor gör, har hänvisat honom det. Han har avslöjat att scientologerna har rätt. För man behöver inte vara scientolog att fatta att folk som försöker ADHD förklara motion och frisk luft istället för fixerade specialintressen är ingenting annat än kvacksalvare.

  Tänk Vilket utbrott han skulle få om bluffpillertillverkarna åkte hem och spelade dataspel istället.

  En vuxen människa som inte ser på när vuxna människor kissar ner sig i Tv.

  Vad ger det för signaler?

 29. Folk som spelar schack på bibliotek, gud vad korkat och omoget.

  Ursäkta mig, hade folk inte gillat det, då hade de inte spelat schack. Och biblioteken hade inte haft några schackbräden.

  Viktor, är det du? Känner du behåreymond? Som hatar alla som inte är som honom och påstår att alla flyr problem, men missar han en dokusåpa så blir han helt psykotisk. Är ni polare?

  En så kallad vuxen som fick damputbrott för att folk är intresserad av musik än bebissåpor.

  Jag tror nog det är mer normalare och vuxnare att spela schack på bibliotek än att stå och kissa på biblioteksgolvet. Vad tror du? Är det ett vuxet beteende tycker du? Hur tror du folk tycker då? Hur tror då folk då dömer dig, eftersom folk hela tiden är snabba på att döma. Tror du biblioteket vill att en främmande människa står och kissar på deras golv? Bara för att du gör det hemma i din lägenhet, så vill ju inte biblioteket det, eller hur.
  Så beter ju sig småbarn. Och så skriver sådana som du stora romaner om hur man ska bete sig under en film, på dejter osv. Där mycket är rena självklarheter. Men har asperger och upprepar det hela tiden.

  Är det normalt tycker du?

  Sådant tycker ju småbarn är kul. Det finns faktiskt toaletter. Vad heter den psykiska störningen att tro att såpor på denna nivå är på blodigt allvar?

  Och du ska stärka folks självförtroende? Folk som inte förstår social kod och har ADHD och har fördomar om varenda människor, drar i andras flickvänner, som behåreymond, porrsurfar hos tjejer. Men har själv en lägenheten som ser ut som en total svinstia. Är det du?

 30. Och har du tänkt på att Claes Göran kanske lurar dig åt helvete, för det är precis det man kan göra med kvacksalvare som ska ställa diagnoser på precis allt. Han har ovårdat hår, för att driva lite med folk som inte har någon humor och tycker kiss på mattan är det roligaste som finns.

 31. Hej, tjejen som sjunger om Viktor och Claes Göran.

  Är detta Viktor? Är du en sådan tjej som blir psykotisk och bipolär för att folk inte ser sådan här skit. Och tror att vi som kritiserar skiten är avundsjuka.

  Är det här du, Viktor?

  Är du ett sådant korkat och hjärndött mongo som hela tiden lägger en massa energi på det här klippet och tror att Peter gör bort sig.

  Han kanske spelade teater för att du är utvecklingsstörd och tittar, så att TV kan tjäna pengar. Har din utvecklingsstörda hjärna tänkt så långt?

  Visst, Claes Göran har lite ovärdad frisyr, men han springer inte runt och tror att vuxna människor går med kiss i kläderna hela dagarna.

  Är du en sådan flummare som kallar sig så lycklig så och sedan knaprar antidepressiva i det dolda, framför den här bebis TV:n.

  Är du en sådan där dåre som blir helt psykotisk när folk kritiserar den här skiten.

  Är du pedofil? För folk som tror att det är på blodigt allvar är tyvärr inte vuxna, utan har en bebishjärna, även om man är vuxen till utseendet och kroppen.

  Fy fan säger jag. Viktor den store pedofilen

  Tyvärr, man är inte bög bara för att man inte är pedofil.

  Det är dags för fredagsmys, skryta hur man kissar ner sig i TV soffan.

  Nä, jag attraheras av tråkiga häst och dansälskande flickor, som faktiskt kan unna sig lite festande ibland, med vuxna människor, inte pedofiler, men som mår bra i sig själva och inte utnyttjar ett bluffprogram för att ha ursäkt att trakassera andra, så att kvacksalvare som är avundsjuka på riktiga läkare ska ragga in kunder.

  Och nej, när jag dejtar då kissar jag inte ner cafegolv eller i väskor.

  Och eftersom att koppla av med en spännande bok då och då är att fly problem, då kan vi lika med strunta och läsa så kallade bluffaktiga självhjälpsböcker hur man sak bete sig på en dejt, där det mesta är rena självklarheter, men ändå måste ha asperger och dampa och upprepa om det i all evighet. Då var det problemet löst.

  Och jag tror nog att folk som gillar fantasyrelaterade historier som typ Sagan om ringen inte lever i en fantasivärld, för de är fullt medvetna om det, det är därför det kallas för fantasi och saga och är tillbaka i verkligheten när de har slutat läsa. Och är medvetna att öl är öl, inte boksyra.

  Och så har de inte specialintresset kiss och bajs.

  Bokläsande tjejer, tråkiga knappast. Nä, hellre ha en sådan flickvän än vara en pedofil och tycka kiss på bebisnivå är roligt.

  Och ja, jag kan dejta dyxletiker också. Så länge hon inte blir psykotisk för att jag inte vill äta gott framför TV, där vuxna människor leker med bajs. Även tjejer som har gått in i sig själva, på grund av trauman mobbing mm, så länge de inte provocear ut det på andra, genom att trycka ner folk. Det finns faktiskt psykologer.

  Bryta social kod att inte se sådan skit. Knappast. Däremot bör det vara att bryta social kod att visa sådant när folk kan sitta äta zappandes framför TV:n. Åt en rejäl god pizza och i en sådan skitsåpa så diskuterade de en spya som någon lagt under en säng.

  Normalt, vuxet.

  Tror du folk som inte har bebishjärna vill se sådant när de äter gott eoch har myskväll.

  Knappast. Och framförallt inte när de äter på cafeer och restauranger.

  Och vad tror du en psykiskt störd människa tänker när den hör tjejer med noll hjärna skryta om killar som är överstolta att ha misshandlat och våldtagit sina före detta flickvänner och gått på andra tjejer bakom hennes rygg.

  Tror ni de är friska i huvudet där uppe.

  Istället för att tycka synd om er själva, tyckt synd om de tjejer som dessa killar har våldtagit och misshandlat.

  IQ befriade finns det gott om.

 32. Undra om Viktor är en sådan där flummande idiot som tror att bara fö att folk inte är playsers singlar så är de så kallade deprimerade. Knappast, de kanske föredrar vara singlar än att vara pedofil och gå på småtjejer och utnyttja tjejer bara för att komma åt det lilla hålet. De kanske vill vara kära.

  Men kärlek vet inte en mattkissare vad det är, för det är inte när man våldför sig på småflickor i alla fall och bryter social kod och går på som en kåtbock på småflickor och du säger du är vacker som en sommardag till typ 100 småtjejer.

  Snacka om dåligt självförtroende och att vara uppe i varv. Glömt din medicin eller?

 33. Finns inget annat än att bränna upp 63 ungdomar, den som resonerar bör psykkolla sig själva och bör spärras in för massmord. Stackars alla dessa drabbade familjer

 34. Nej, det finns i praktiken ingen gräns för vad man får skriva och kalla sig författare. Gränsen går vid om man kan färdigställa det och få det publicerat. Jag har dock aldrig kallat mig för författare eftersom jag ännu inte är klar med det jag skriver, så jag förstår inte riktigt varför du ens tycker debatten är viktig, framför allt inte när du konstant har fel i det du skriver om ämnet.

  Att skriva någonting ologiskt går utmärkt som författare. Att man ska ha någon som läser har jag varje vecka, trots att jag inte ens är klar, men jag har fortfarande inte kallat mig författare. Jag gräver inte ned mig eftersom jag hela tiden bara håller mig till sanningen och påpekar att du har fel gång på gång. Jag står på stadig mark och ser dig göra bort dig i tid och otid. Att nå botten har man nog inte gjort förrän man börjar beskylla andra människor för att göra det man själv gör, och det gjorde visst du redan för en evighet sedan. Och det fortsätter uppenbarligen än idag…

 35. Ja ja, det är ju det som psykologer kallar för ett social experiment, istället för att vara fokuserad på att få folk att må bra. Stadig mark, jag känner inte en enda schackspelare som är sådan som psykologer påstår att de är. Äter mammas mat hela dagarna. Vad är det för jävla snack.

  Jag trodde jag skulle spy när jag var hemma hos en dataspelsslav som är som en jättebebis på grund av spelen.

  Du står inte på en stadig mark. Du retar upp folk för att dölja att psykologi är en psuedovetenskap som vilken sekund som helst kan rasa ner som ett korthus.

  Och seriöst. Vilket normalt företag tror du vill att arbetarna ska sitta hemma och spela dataspel hela dagarna. Knappast någon.

  Du är en kvacksalvare och retar enbart upp Claes Göran, för att han ska framkalla så kallade psykiskt störningar så du kan fastställa det som vetenskap i bluffboken DSM:

  För det är precis vad det är, en stor jävla bluff

  Naturligtvis är inte alla dataspelare så här.

 36. Viktor kvacksalvaren som mobbar Claes Göran på en sajt som inte existerar, mobbar en person som heller inte är där, för mobbingsoffret sitter och spelar dataspel, ett spel som heller inte existerar, för alla är ju så kallade normalt och spelar dat skriver:

  Stadig mark. snararre mobbar och förtala marken, för att dölja att du i själva verket är avundsjuk på riktiga läkare, men ändå måste ha kunder. Du påminner om kvacksalvarna som gapa och skrek för att en gammal kompis som var manodepressiv för att han inte traffat sina riktiga föräldrar, inte var heltidsmissbrukare och heltidsalkoholist, utan istället tog itu med det via fotboll, innebandy, schack, gym, biljard.

  Söp rejält gjorde han, men han fick inte ADHD och skulle dänga sönder allt och alla.

  Att uppmunntra folk till att knarka och supa bort livet, hjälper inte folk med deras problem, utan förvärrar dem.

  Och sådana kvacksalvare ska kalla sig för läkare.

  Det kryllar av folk som resonerar att de älskar jobba med missbrukare.

  Ja, är det därför det kryllar av så många psykistriska flumdiagnoser, för att skapa missbrukare via psykpillren och ännu mer missbrukare.

  Visst ska ha missbrukare hjälp, men att bli bipolär och gapa och skrika för att folk inte är det, säger väl ändå allt.

  Och så kan dessa ha mage att inte sådana här missbrukare inte förstår social kod och kan inte relatera till arbetsplatser.

  För vilka är det som är mest borta, ja de kan nog diskuteras.

  Sökte ett jobb där det stod att företaget gillade att man tränade och i mån av sin hälsa.

  Vad anser kvacksalvaren Viktor om det? Ska han gapa och skrika som en bipolär och få för sig att han flyr problem. Mumla en massa skit om att denna inte kan relatera till förhållanden.

  Hur kommer det sig då att oftast sådana här förhållanden är de som är mest sunda och där men löser problem och motgångar i förhållandet och inte gapar och skriker som bipolära ADHD barn. Som misshandlar sin flickvän och sedan går på som en ADHD och kåt duracellkanin på småfliickor.

  Väldigt märkligt.

  Fast lyckliga och sunda par. Då har kvacksalvaren Viktor inget jobb.

  Riktiga läkare behöver inte bete sig så här, de behövs av naturen. Sunda par kan ju faktiskt skada sig. Men mattkissaren och behåmannen Viktor lever på att folk är destruktiva och förstör varandra.

  Jorden anropar

 37. Är mobbare vinnare? Knappast. Mår man bra, då har man inte i behov av att mobba andra. Jag klassar snarare mobbare som mördare, för mängder av människor har ju faktiskt tagit livet av sig på grund av mobbing. Och tror man att misshandla folk för att de har stora näsor, annan dialekt, ovanliga namn, dålig syn, finnar, fräknar och annat tvärlöjligt är att bara skoja lite, då är man utvecklingsstörd och förståndshandikappad och är verkligen behov av terapi. Och nej, jag tror knappast att folk som tränar och aktiverar sig med vettiga och sunda saker hela dagarna springer runt och tycker synd om sig själva eller vill känna sig bättre än andra, för ingen av dessa jag känner är i behov av att trycka ner och förtala andra. Eller stannar hemma från arbetsplatsen , för att syssla med det den är intresserad av, heller för den delen. Dataspel hela dagarna, avkoppling, och allt annat så kallat avvikande. Tror kvacksalvare själva på det eller? Och dessa kan ha mage att påstå att folk är snabba på att döma. Ärligt talat, hur många företag därute tror ni vill att deras arbetare ska sitta hemma och spela dataspel hela dagarna eller göra sig onödigt sjuk kring ett livsfarligt stillasittande liv. Och även om man inte menar något illa, så finns det faktiskt vissa saker man inte skämtar om. Även om det menas med ironi. Som att våldtäktsutsatta tjejer ska nätmobbas, för näthatarna måste få ut sina aggressioner någonstans. Exakt, det finns faktiskt psykologer. För tänk om någon av era arbetskolleger har råkat ut för exakt samma sak eller något liknande och det kan rivas upp. Eller känner folk som har. Har era fördomsfulla hjärnor tänkt så långt? Och att sextrakassera 18 åriga sommarjobbartjejer ser jag verkligen inte som attraktivt, utan rentav äckligt.

 38. Hur kan man ha fördomar om en person som inte är på en plats som inte existerar för alla är så kallade normala och hemma och spelar dataspel, med andra ord, sysslar med sådant som inte existerar, för dess tillverkare sitter ju också hemma och spe skriver:

  Enligt psykologer så gör dataspel folk mer så kallade sociala osv. Kan folk då förklara för mig hur det kommer sig att jag känner mängder av folk, som inte vill jobba på grund av dessa spel, dessa människors lägenheter ser ut som en svinstia med ruttna matrester, spyvarning. Du kommer knappt fram. Kan detta förklaras för mig?Självklart är inte alla dataspelare så här och det finns folk som tävlar i det och tjänar pengar. Men i min värld är det faktiskt så, att på en arbetsplats är man i ett team, samarbetar osv. Det är rena självklarheter. Privat är vi alla olika och så ska det vara, Sprang på en gammal dåre från mitt uppväxtomkrets, för några veckor sedan. Och han stalkade, hotade och förtalade sin före detta flickvän, när hon slängde ut honom för att han satt och spelade hela dagarna. Och spelen gjorde honom helt försoffad. Helt galen var han. Och jag har fått höra mängder av felaktiga fördomar bara för att man inte spelar dataspel från morgon till kväll, bara för att så många gör det, då klarar man inte av ändringar i arbetslivet och arbetstider. Vad har det med arbete att göra, om man inte jobbar med dataspel vill säga? Jag har jobbat på styckeri, Volvo, Bauhaus, bemanningsföretag, vad har det med dataspel att göra? Jag förstår inte. Jag anser faktiskt också att kroppen behöver frisk luft och motion, för det säger forskning och läkare är nyttigt och man håller sig frisk då. För jag har faktiskt varit på flertal arbetsplatser där folk lekt, gått bärsärkagång på grund av dataspel. En gapade och skrek och skulle dänga på en arbetskollega när han blev tillsagd i arbetet. Han flippade ut på grund av GTA. Är det friskt? Visst har jag mina intressen, men stanna hemma för det jag är intresserad av, Knappast. Det finns faktiskt en balans. Och jag tycker att man mer ska vara social i verkliga livet, via bowling, biljard och utomhusaktiviteter. Faktiskt. Själv har jag personligen fått slänga ut folk ur lägenheten för att de har gått bärsärkagång för att jag inte äger en x box eller playstation. Folk som bara har sitt dataspelande i huvudet. Och det kallas för avkoppling. Knappast.

 39. Hej, jag heter Viktor och tycker det är så skönt och va naken och jag är en expert som har aspergers och inte har någon aning om vad man gör på en arbetsplats. Där spelar man inte dataspel, om det inte har med dataspel att göra vill säga.

  Vad åt du på julbordet? Jag åt konstigt nog julskinka, inte World of warcraft. När jag åker bil så pker jag bil, inte i Counterstrike. Och blommor, det är fina saker och behöver vattnas. Och det är inte Call of duty.

  Om x boxen och playstationapprater vattnas, då går de ju sönder, inte bra för företagen.

  Tror nog dess köpare vill ha hela saker. Eller vad tror du?

  Och nej, på ett cafe äter man inte och dricker dataspel. För 3 idioter som satt på Condeco vid NK skulle iväg och provocera allt som inte var evigt dataspel och kallade sig för psykologer och experter.

  Tror du att Condecos personal accepterar att det inte finna några toapapper när kunderna behöver gå på toaletten och utrotar ett visst behov. Det tror jag knappast.

  Och jag tror nog också att de vill ha jobb, inte att tillverkarna av deras matvaror lever hemma i den så kallade verkliga världen och spelar sitt eviga specialintresse dataspel.

  Ska folk som har aspergers och inte respekterar arbetsplatserna där ute snacka om fördomar och ge råd till folk?

  En arbetsplats är inte ett specialintresse. Arbetssök har ingen med att förstöra sitt liv med.

  Ja, när man är arbetslös, då har man mer tid att spela World of warcraft och andra eviga dataspel, för man har tiden.

  Ja, tiden har man kanske, men man ska också söka jobb. Och vad jag har sett så har dessa spelare kommit längre och längre bort från ett arbete och självfrötroende gått ner på grund av dessa människors stillasittande liv.

  När jag är arbetssökande, försöker jag nämligen också vara ute så mycket som möjligt, så jag har kvar motivitationen, vilket tydligen inte respekterats och anses vara att fly problem.

  Och kvacksalvande jobbcoacher anser att dataspelsmissbruk och så kallad avkopplande Jack Vegasspelande är bättre alternativ. Knappast.

 40. Hej, Viktor. Jag var på bio själv idag och kopplade av och såg en film, istället för att leva i en fantasivärld hela dagarna. Klarar jag inte av att leva i den verkliga världen då? Jag höll nästan faktiskt på att fråga när jag köpte biljett, lite som skämt bara, när filmen som inte existerar har premiär, för alla är ju så kallade normala och sitter hemma och spelar dataspel hela dagarna, för enligt psykologer, som ska läka så kallade deprimerade, så är ju allt annat så kallat avvikande? Hur kan man då se en film som inte existerar, på en plats som inte existerar, prata med folk som inte är där och eller nakna, för ingen kan ju tillverka kläderna, för alla är ju så kallade normala och spelar dataspel.

  Stadig mark.

  Flummarken snarare, tankkspriddhet kanske. Glömt dina mediciner.

  Dataspel 2 timmar om dagen gör folk våldsamma, nästa stund spelar man dataspel över halva dagarna, då samarbetar man bättre och är mer social på arbetet.

  Till mig har sådana sagt, jag spelar inte dataspel över halva dagarna, då klarar jag inte av ändringar i arbetet,. Till andra, att de inte ska spela dataspel så mycket, utan söka mer jobb.

  Är det där vetenskap?

  Är det därför man har blivit på påfllugen så mycket, av folk som inte förstår social kod, för att folk tror på flummerierna, dels för att de kanske är lättmanipulerade eller att de inte orkar ta itu med sina problem.

  En diagnos, folk som samlar på saker är antisociala och inte vill umgås med folk. Ja ja, om någon vill samla på saker, istället för en veckas cigarettpaket, kan den inte umgås. Ja ja , jag tror på Kalle Anka också.

  Som en gammal arbetskollega på styckeriet jag jobbade på, som blev över halva dagarna trakasserad av folk som var uppe i varv och bara hade typ 10 dokusåpor vareviga kväll i huvudet, för att han kunde spela kort på helgerna. Och att det var så kallat omoget. Ja ja.

  Talar de då för sig själva. Kort är väl i alla mer socialt än Peters kissande på mattan på golvet och bla bla bla bla bla och asperger och dampa om det i all evighet.

  Ska man verkligen ha tid med så mycket dokusåpor, är det inte så mycket annat som måste göras?

  Så resonerar folk som har fördomar om folk som har andra intressen. Men se mängder av dokusåpor har man minsann tid med. Finns det inte mycket annat som måste göras.

  Och en jättebebis, som också hade konstiga fördomar, kunde bara prata om sina dokusåpor och så bad hon läkaren fara och flyga åt helvete, när han ville få ut henne i motion. Och hon hade inga kroppsbesvär. Sjukt ju.

  Ändå så gnällde hon i all evighet hur det var så synd om henne.

  Som en gammal volvokollega, han gnällde inte direkt, men han hade sömnproblem och bad också läkaren fara och flyga, hade inga kroppsbesvär och bar söp och söp och glodde på splatterfilmer som fick Motorsågsmassakern att utstå som rena Bolibompa i jämförelse. Han överdoserade med sömnmedicin och dog. Blev knappt 50.

  Nu vill jag inte snacka, för han var schysst och ingen översittare, men mängder lever ju så här och folk som kan aktivera sig efter jobbet har ju så kallat mycket energi.

  Knappast, de är inte uppe i varv om sina älskade dokusåpor och är så kallade vuxna och tror att på cafeer så kissar man ner cafegolvet och har ADHD och kallar sig för kalsongjesus. Vuxet, normalt. Och sådana här skulle stärka mitt självförtroende. 40 åringar som sextrakasserade 18 åriga sommarjobbartjejer.

  Ja ua. Vuxet, moget. Snarare äckligt.

  Läste också idag att tar folk medicin för så kallad ADHD så hindrar det dem från att bli missbrukare. Ja ja, oj vad de hjälper när folk bränner bilar, våldtar och massmördar 63 ungdomar.

  Uppe i varv och fly problem för att folk kan träna. Knappast.

  Och nej, jag tror inte dessa går ute med stinkande kläder efter träningspasset.

  Och väldigt märkligt att folk som anser att läsa böcker är att fly problem och att man ska vara ute istället för att läsa hela dagarna, vill att man ska läsa deras så kallade rådgivning, som är sunt förnuft.
  ´
  Så bara för att folk läser böcker så gör det hela dagarna. Knappast. Man ska vara ute. Exakt, inte spela dataspel hela dagarna eller som manodepressiva Viktor som näthatar en massa, för det är så synd om honom.

  Att vara ute och aktivera sig samtidigt som att folk är arbetssökande är betydligt vettigare än att spela World of warcraft hela dagarna, vilket man har mer fritid, enligt folk som ska stärka andra i arbetssökande. Jag säger snarare tvärtom. Självförtroende går ner, du blir degig och soffpotatis och när jobbet väl kommer då orkar man inte.

  Undra, varför man gått ner i vikt. Mycket promenader kanske. Inte att man självsvälter.

  Och vem ska man mest tro på? En välmenad läkare eller en som gapar och skriker på bibliotek och Condeco på Linnegatan och tolkar motion som scientologi och att fly livet.

  Ja ja, vad säger forskning om ett stillasittande liv. Ja, rent av livsfarligt.

 41. ADHD mediciner hjälper. Ja ja, jag tog antidepressiva i några månader på grund av diskoteksbranden på Backaplan, utan någon som helst terapi. Kom för sent varje dag till ett vikariatjobb jag skulle vara på i en månad. Fick gå efter en vecka. Har aldrig någonsin kommit medvetet för sent till en arbetsplats varken före eller efter jag slutade med pillrena. Jag struntar inte ta mig till läkaren med ett brutet ben.

  Och seriöst, hade jag varit egen företagare så hade jag inte velat att min personal ska ha så kallad avkoppling och spela GTA hela dagarna. Knappast.

  KBT var betydligt bättre än folk som skrev ut saker som tydligen inte existerar, för alla sitter ju hemma och är så kallade normala och spelar dataspel.

  Och oj, vad de tar sitt jobb på allvar, när det kryllar av folk som har lägenheter där man tror att grisar bor. Vad ska man tycka?

  Nej, och jag är inte ett sådant där psykiskt svag människa som säger upp mig från en arbetsplats som man trivs med för att en näthatande manodepressivt, bekräftelsesökande psykopattjej, gjort slut. Framför allt inte på det sättet som de träffades på, på en fest, hade en kille och gick på som en ångvält från kille till kille och han blir kär Och hon flyttar in. Och han blir toffel och låter henne styra hans liv. Hon näthatar och tål ingenting själv. Han får inte träffa oss andra.
  Det sjuka var, hon klättrade på mig först. Och jag hade slängt ut henne för länge sedan, innan hon hade hunnit göra slut med mig. Och kanske istället bjudit ut offren.

  Där har du en drömtjej, Viktor. Ni är ju av samma korn. Tycker synd om er själva och flyr problem.

  Inte en chans att man skulle gå under för en sådan tjej, framför allt när hon också hade en jäkla massa kissa på mattan såpor.

  Förfest, se på Farmenskit istället för att vara social och festa.

  Hälsa naken Janne

 42. Vill du inte motorsågsmörda mig, Viktor? Jag ser inte på dokusåpor. ska du inte få damp och kalla mig för bögjävel och önska att jag ska ta livet av mig.

  Att jag flyr problem. Är jag en bögjävel för att jag inte lever på Kungarna i Tylösund och inte vill sitta och ruttna bort framför den skiten?

  Jag är ingen pedofil. Jag gillar vuxet beteende. Inget annat. Och vilket cafe tror du respekterar att deras kunder står och kissar på mattan, för att det är ADHD att gå på toaletten?

  Är du beredd på att betala deras mattor? Tror du folk vill dö av bajsförgiftning på krogarna, nattklubbarna, restaurangerna, biograferna mm, bara för att toarulletillverkarna har avkoppling och spelar dataspel istället.

  Fick höra hur en jättebebis skulle sätta aspergers på en person som hängde på Gyllene Prag och han kunde inte relatera till förhållanden. Kan hon det då, för hon tycker inte att spela dataspel hela dagarna inte är ett problem och allt annat är så kallat avvikande. Jag tror nog Gyllene Prag också vill ha jobb och kunderna sina öl. Tror du inte det?

  Ska sådana här snacka om fördomar. Ha fördomar, för att försvara en bluff.
  Dricka sådant som inte existerar. Normalt.

  Sitta och spela dataspel hela dagarna, då är man mer social. När jag är på krogen, då dricker jag konstigt nog öl..

  Vi har ju så mycket arbetslöshet, varför inte skaffa psykologer åt flummande idioter, som har social fobi och får panikångest när de träffar på folk som inte har destruktiva intressen.

  Sitta hela dagarna och har social fobi, torgskräck, panikångest och näthata Claes Göran hela dagarna.

  Hur kan han göra det. Claes Göran, han är ju inte där. Han är ju så kallad normal och spelar dataspel hela dagarna.

  Man ska inte snacka med idioter, de kan tro på sig själva då.

 43. Viktor, det här är dataspelsmannen som talar. jag är ett flygande dataspel, jag äter dataspel till middag, Snackar du dataspel på en arbetsintervju? Vilket ditt favoritspel är?

  Enligt psykologer så gör dataspel folk mer så kallade sociala osv. Kan folk då förklara för mig hur det kommer sig att jag känner mängder av folk, som inte vill jobba på grund av dessa spel, dessa människors lägenheter ser ut som en svinstia med ruttna matrester, spyvarning. Du kommer knappt fram. Kan detta förklaras för mig?Självklart är inte alla dataspelare så här och det finns folk som tävlar i det och tjänar pengar. Men i min värld är det faktiskt så, att på en arbetsplats är man i ett team, samarbetar osv. Det är rena självklarheter. Privat är vi alla olika och så ska det vara, Sprang på en gammal dåre från mitt uppväxtomkrets, för några veckor sedan. Och han stalkade, hotade och förtalade sin före detta flickvän, när hon slängde ut honom för att han satt och spelade hela dagarna. Och spelen gjorde honom helt försoffad. Helt galen var han. Och jag har fått höra mängder av felaktiga fördomar bara för att man inte spelar dataspel från morgon till kväll, bara för att så många gör det, då klarar man inte av ändringar i arbetslivet och arbetstider. Vad har det med arbete att göra, om man inte jobbar med dataspel vill säga? Jag har jobbat på styckeri, Volvo, Bauhaus, bemanningsföretag, vad har det med dataspel att göra? Jag förstår inte. Jag anser faktiskt också att kroppen behöver frisk luft och motion, för det säger forskning och läkare är nyttigt och man håller sig frisk då. För jag har faktiskt varit på flertal arbetsplatser där folk lekt, gått bärsärkagång på grund av dataspel. En gapade och skrek och skulle dänga på en arbetskollega när han blev tillsagd i arbetet. Han flippade ut på grund av GTA. Är det friskt? Visst har jag mina intressen, men stanna hemma för det jag är intresserad av, Knappast. Det finns faktiskt en balans. Och jag tycker att man mer ska vara social i verkliga livet, via bowling, biljard och utomhusaktiviteter. Faktiskt. Själv har jag personligen fått slänga ut folk ur lägenheten för att de har gått bärsärkagång för att jag inte äger en x box eller playstation. Folk som bara har sitt dataspelande i huvudet. Och det kallas för avkoppling. Knappast.

  Tvångssyndrom, fixerad vid dataspel och flum, vad heter pillret för det?

  Ska vi också snacka lite om bajskorvar som inte går att spola ned? Du vet vara lite vuxna och sociala. istället för att ut och jogga och få kroppen att må bra.

 44. Undra om det kan räknas som trakasserier och näthat när folk trakasseras och förtalas för att de har sunda och friska intressen. Spydiga kommentarer och skitsnack om folk som går på bio själv, tjejer som sysslar med hästar, folk som tränar och andra intressen som de mår bra av. Undra om det kan räknas som trakasserier när dessa trakasseras på arbetsplatser, av så kallade psykologer, för att de håller sig friska och sunda, samtidigt som välmenande företagsläkare försöker få ut folk i frisk luft och motion och väldigt måna av folks hälsa. Enligt så kallade friska där ute så ska våldtäktsutsatta tjejer näthatas för att mobbarna måste få ut sin hat nånstans. Det finns faktiskt psykologer. Trakassera redan utsatta på det sättet. Friskt? Visst kanske vissa menar det med ironi, men vissa saker skämtar man faktiskt inte om. Och så kan dessa ha mage att lipa hos andra när de själva blir konfronterade. Tänk om arbetskolleger också ha råkat ut för detta eller har anhöriga som har. Förstår ni inte social kod? Förstår ni inte andras gränser? Vad skulle ni göra om den tog livet av sig? Jag själv skulle klassa mig som mördare. För vissa saker pratar man inte om. Och hur kan så kallade psykologer ha mage att påstå att folk som tränar och har sunda intressen vill känna sig bättre än andra, behov av bekräftelse, inte kan se hur andra mår mm, när det kryllar av fega jäklar som hela dagarna sitter och näthatar och trakasserar och förtalar folk på nätet. Det är väl att fly problem om något. Och åh vad vuxet och moget att halva dagarna gapa och skrika på sina arbetskolleger för homosexuella, omogna för att de inte lever på dokusåpanivå och sedan tar alla andra som småbarn. Det där i Kungarna i Tylösund är ju inte vuxet nånstans, utan bara patetiskt. Och självsjälvförtroende, att sextrakassera 18 åriga sommarjobbartjejer är högt självsjälvförtroende. Knappast, det är ju bara äckligt. Och så klagar dessa på att de är trötta efter jobbet. Konstigt. När de har fördomar som är lika logiska som flygande kaffekoppar. Och att stalka och hota sin före detta på grund av ett fixerat specialintresse är kriminellt enligt lag och att tolka det som så kallad social fobi bör också räknas som det. Vi har alla fixerade specialintressen som vi gör hela dagarna, men det nämnda är tydligen inte ett problem. Väldigt märkligt. Själv lyssnar jag på riktiga läkare och inte de som blir psykotiska och tolkar det som scientologi och som inte trakasserar folk som tränar och aktiverar sig och anses det att fly problem. Flyr problem, det gör nämnda näthatare. Och bara för att man inte umgås med dessa, så betyder inte det att man inte kan umgås eller prata med folk. Och nej. I min värld är inte en arbetsplats varken dataspel, dokusåpor och Jack Vegas. Folk som spelar schack kan inte fungera socialt. Ja ja, jag tror på Kalle Anka också. I alla fall mer socialt än nämda människor. Förstår inte kvacksalvare att folk inte vill höra fördomar till höger och vänster och spydiga kommentarer mm. Man kan inte döma folk, utan att ens prata med ifråga.

 45. Har Viktor försvunnit i tunna 2 nu? Nej, han har väl varit utvecklingsstörd och hoppa ut från ett berg, för i filmen Highlander dör man ju bara om man halshuggs med svärd, för han är säkert ett sådant där utvecklingsstört mongo som tror att kroppen tål hur mycket stryk som helst som i barnsliga sparka och slå ihjälfilmer. Och som tror han kan flyga, för Stålmannen kan ju det, eftersom han tror ju att vuxna människor står och kissar på mattan hela kvällarna

 46. Tänk om psykologerna hade fokuserat på att få folk att må bra, istället för att mumla skit, tänk hur mycket lyckliga vi hade haft då. istället för att trakassera och förtala folk. bryta social kod och flyga på folk till höger och vänster, det är så synd om dem

 47. Lilla Viktor som är rädd att Claes Göran ska komma någonstans här i livet, för att han själv är så misslyckad. Det är ju så synd om honom. Lilla Viktor som måste ljuga för att ställa flumdiagnoser.

  Jantelagen, vilken smörja. De som tror att de är något är de som trycker ner andra. De som tränar och aktiverar sig. Knappast.

  De har inte behov av att mobba andra. Men då har inte kvacksalvarna som är avundsjuka på de riktiga läkarna några kunder
  http://halsasexego.wordpress.com/om-mig/roligt-pa-jobbet-mobbning/

  Och så fort någon mobbar dem så är det konstigt nog ofredande. Även när man frågar dem vad de bygger sina flumdiagnoser på. Att man varken är alkoholist, missbrukare eller någon form av översittare har ingenting med jobbet att göra. Och lever man inte på Big Brothers omognadsnivå eller inte ser sådan skit, det har ingen annan att göra med. Och vill folk spela kort eller sysslar med hästar någon gång på sin fritid någon gång ibland efter jobbet, då är det dennes problem och ingen annans. Visst kan man prata om det, men går igång på det som att kortspelaren har mördat någon, det är något helt annat.

  Men självklart vill inte korkade och osäkra kvacksalverpsykologer som har aspergers och inte respekterar till exemplel kortindustrin att folk ska ha hobbys, de mår ju bra då. Det är så synd om dem.

  Och nej, att sextrakassera 18 åriga sommarjobbartjejer och halva dagarna kalla sina arbetskolleger för bögjävlar (ursäkta ordförrådet) för att de inte går på som en kåtbock på lättmanipulerade småflickor eller roas av Kungarna i Tylösund nivå är varken tecken på självförtroende och vuxet beteende. Knappast., Och nej, jag har bara sex med de tjejer jag är tillsammans med och jag är varken någon psykopat, stalker, hyllar tjejer på piedestaler, hela tiden köper en massa gåvor till henne eller inte låter henne ha ett eget liv. För ett förhållande ska inte vara så.

  Och vad ger det för signaler när du är ute efter en tjej att bli kär i, när du går på som en kåtbock från tjej till tjej. Vettiga tjejer, både med bra eller dåligt självförtroende kan faktiskt genomskåda det där. Du är vacker som en sommardag och säger det till typ 100 tjejer inom loppet av timme. Moget, vuxet. Och nej, bara för att jag har det här levnadssättet vill jag varken känna mig bättre än andra, söka bekräftelse, tycker synd om mig själv mm. Knappast.

  Och är folk kräsna, då finns det faktiskt en förklaring. Som att ha tappat över halva sin umgängesomkrets på grund av psykopaters och mytomaners lögner. Människor som är så kallad friska i huvudet och har empati när de misshandlar pensionärer, hundar, tjejer och slå sönder folk i marken.

  Sådana här dårar ska inte läka folk. De ska sitta i fängelse. Jantelagen, vilken skit.

  Riktiga läkare är kvacksalvare som tycker synd om sig själva och tro att de är något. Knappast.

  Det är de som är experterna. För de är inga småbarn som är avundsjuka på¨schackspelare, kreativa, intellektuella, sportmänniskor mm.

  Förklaringen, de står på en vetenskap och behövs av naturen. Att försöka sätta asperger på en skicklig kroppsläkare för att han är skicklig på sitt jobb, men själv blir helt psykotisk när någon tycker det är så asperger att vara så fixerad vid ordet asperger i var och varannan mening i kvacksalverböckerna om asperger och sedan får utbrott att asperger är deras jobb. Exakt, att vara fixerad kring att läka övriga kroppsdelar är också kroppsläkares jobb.

  Ska avundsjuka små barn läka och ge folk råd? När möter de sina rädslor för nämnda människor?

  Skulle ni umgås med folk som gruppvåldtar tjejer och som har velat misshandla och våldta er syster bakom er rygg?

  Jag gynnar inte mentalsjuka dårar som påstår att misshandla försvarslösa pensionärer bygger på att man inte har något att göra. De som resonerar så bör spärras in i fängelse eller på dårhus, för det är något av det fegaste man kan göra. Och det är inte som i filmernas värld. Och vill folk koppla av med att sticka eller korsord, istället för sadistiska våldsspel, då är det deras problem och inga andras.

  Jag drabbades av en av Sveriges värsta katastrofer, vet jag då ingenting om kärlek och förhållanden? Eller vad en arbetsplats? Jo, en arbetsplats är ett ställe där man sköter ett jobb, är social, får betalt för att försörja sig mm, inte spelar dataspel. Hade alla resonerat som idiotpsykologer att evigt dataspelande inte är ett problem, då hade inget i samhället fungerat.

  Jag åt konstigt nog julskinka på julbordet, inte World of warcraft. En bil är en bil, och blommor är blommor. Vad försöker jag säga med detta. Jag har jobbat på Volvo, styckeri och med blommor och ingenting av det har med dataspel att göra.

  Och väldigt märkligt att dessa kvacksalvare får komma in på både biofilmer och krogen mm, där det faktiskt finns åldersgräns där. För tänk om toapapperstillverkarna skiter i allt för dataspel och kiss och bajs i byxan tycker bebisar är kul, inte vuxna. Och jag snackar inte om ålderssjukdomar. Ska bebisar ge folk råd?

  Man ska inte tänka så mycket. Exakt, flumma en massa skit och snacka daddaspråk som psykologer gör. Vilka tänker egentligen för mycket. Bokläsning och korsordslösning kan faktiskt vara avkoppling, på samma sätt som dampa sönder spelapprater och ha lägenheter som ser ut som svinstior.

  Kommentera, folk

 48. Om man nu inte låter sin flickvän ha ett liv och hela tiden påträngande, då är man inte en så kallad snäll kille, utan ett kontrollerande svin, även om man inte trycker ner henne. Lite väl motsägelsefullt.

  Jag tycker kontrollbehov eller hela tiden ge gåvor är psykopatiskt och toffligt åt båda hållen.

 49. Är det du, mongoviktor?

  Man mobbar de svagare, ja men man är också svag när man går på de svagare. Och hur kan man mobba folk som inte är närvarande, för enligt psykologer är ju att strunta i allt för dataspel inte ett problem och allt annat är ju så kallat avvikande. Mobbingsoffret kan ju inte bli kränkt, han sitter ju ändå och bara spelar dataspel. Man ska mobba de så kallade avvikande. Exakt, för allt annat än evigt dataspelande är ju så kallat avvikande, då är man ju själv avvikande när man mobbar, för man sitter ju inte och spelar dataspel. Vad heter det att resonera som en påtänd knarkare. Och nej, hade jag varit egen företagare, då hade jag inte tillåtit min personal att sitta hemma och spela dataspel istället för att vara på jobbet.

 50. Jag avskyr blodpudding, vill jag känna mig bättre än andra då? Vad heter psykstörningen för det?

  Jag följer inte med på afterwork en fredag. Är jag empatistörd då? Är jag för god för mina arbetskolleger? Vill jag känna mig bättre då?

  Men tänk om man ska på en släktmiddag då? Ett barn som fyller år mm.

  Har du tänkt så långt?
  Ytterligare en bluff för att sälja piller.

  Jag älskar kebabpizza istället för capriccosa, vad heter psykstörningen för det?

  Jag ska antagligen på bio själv en dag i veckan, istället för att spela dataspel 8 timmar per kväll, vad heter diagnosen för det?

  Ska man verkligen ha tid med 8 timmars dataspelande, det finns ju faktiskt så mycket annat som måste göras.

  Är det inte så man resonerar om folk som gör andra saker?

  Hur kan man förmedla ut saker och om platser som inte existerar, för alla är ju så kallade normala och spelar dataspel hela dagarna. Arbetsplatser är inte World of warcraft.

  Om jag beställer dataspelssyra till nästa biofilm, hur tror du personalen undrar då, vad är det för en flane?

  Men man kan ju inte köpa cola, för det finns ju inte, för colatillverkarna sitter hemma och spelar dataspel. Hur kan tjejen i klippet ovanför dig spela en låt för dig. Det finns ju inga instrument, för tillverkarna sitter ju hemma och spelar dataspel. Fast å andra sidan, om man hade varit lite yngre så hade det varit en fin syn, för hon sitter ju naken, för det finns ju inga kläder, för alla sitter ju hemma och spelar dataspel.

  Allt annat än detta eviga dataspelande är ju så kallat avvikande, enligt psykologer. Varför då skriva ut antidepressiva, det finns ju heller inte, för dess tillverkare spelar ju dataspel.

  På styckeriet jag jobbade på var det en som frågade mig, att jag är tveksam till många psykiatriska diagnoser, men kan gå på en årlig hälsoundersökning. Ja, för jag vill veta hur min kropp mår och det är inte som att ha vanföreställningar att grisar är World of warcraft.

  Hade alla varit så kallade normala och spelat dataspel hela dagarna, då hade inga kunnat slakta grisarna som styckades, för slaktarna är hemma och spelar dataspel. Och heller inga kunder, för kunderna sitter ju också hemma och spelar dataspel.

  Ja ja, vi spelar alla dataspel hela dagarna. Och så sitter du här, Viktor och är deprimerad, och hela dagarna näthatar och mobbar en person som inte är där, för han sitter ju och spelar dataspel. Du likaså.

  Tänk om Viktor var lika fokuserad på att hjälpa de som bönar och bad om hjälp, istället för att näthata någon som inte är där. Gud vad lyckliga människor vi hade haft då.

 51. Till alla som läser detta

  Skulle ni umgås med äckliga pedofiler som misshandlar sina flickvänner och tafsar småtjejer mellan brösten bakom ryggen på sin flickvän och velat misshandla din syster bakom ryggen på dig? Skulle ni umgås med folk som har våldtagit din flickvän? Om man inte umgås med sådana eller inte spelar dataspel hela dagarna, betyder det då att man ifrågasätter arbeten och arbetsuppgifter?

  http://svenskamord.se/index.php?topic=11527.0

  Anser ni att folk som påstår att när folk massmördar 63 ungdomar i denna brand gör det för att de inte har någonting att göra ska läka folk och snacka om att var och varannan människa saknar empati. Jag tycker inte synd om dessa mordbrännare, är jag då i avsaknad av empati för andra människor.

  Knappast, jag relaterar till offren, för jag känner mängder av människor som har förstörts eller gått på grund av den här händelsen och den som yttrrar sig så är lika skyldig själv.

  Visst, kan jag tycka synd om knarkare och alkoholister och sådant, eftersom där behöver ju inte andra blir lidande, men om nämnda människor. Knappast.

  Min lillasyster som jag älskar över allt annat och som jag skulle kunna gå över eld för, fyllde 15 år den natten och hon fick se 15-20 av hennes kompisar brinna upp mitt framför näsan på henne, en dog i hennes famn, inklusive en kille som hon höll på att bli ihop med. Sedan tar en annan livet av sig på grund av branden. En annan kör ihjäl sig.

  Är det coolt tycker ni? Det har psykologer skrattat rakt upp i ansiktet på mig. Det kändes som så i alla fall.

  För de satt och tog en som en barnunge. Och sedan så kallade de sig för experter, men istället mumlade mer om fixerade specialintressen, utan att de vet ett smack. Och så snackade de som barnungar om att äta mammas mat hela dagarna, att man inte är tönt som inte dricker mm, inte kan flytta hemifrån.

  Jag flyttade hemifrån för 14 år sedan och dricker gör jag. Med de som kan hantera spriten, inte med kvinnomisshandlare, pedofiler och andra galna våldsverkare. Eller skitsnackare som bara tycker synd om sig själva och snackar skit om allt och alla och blir helt jäkla psykotisk om de själv blir konfronterade.

  Psykiskt svaga människor som tycker synd om sig själv hela dagarna och säger upp sig från en arbetsplats för att en så kallad social näthatande psykopattjej gjort slut och som hela dagarna försökte kontrollera killens liv.

  Glömt sin medicin eller. Grav empatistörning. Oj, vad social man är när man gömmer sig i rymden finns inga känslortunnan och näthatar folk hela dagarna, för att man inte själv orkar ta itu med sitt liv.

  Nämnda tjej är något för Viktor, för de har ju samma meningslösa rastlösa specialintresse.

  Nä, då gå jag hellre på bio och kopplar av själv och bland folk 2 timmar i veckan över en bra film.

  Och Dum och dummare 2 kommer snart. Jim Carrey, som hade så kallad ADHD, för att han gjorde komedier där han var uppe i varv. Nähä, han är inte skådespelare eller så. Kan man inte se skillnad på film eller verklighet, då ska man inte se några filmer.

  Jag tror nog det är mer grav ADHD, det som sker i patetiska dokusopor,, även att titta på det, eftersom folk hela tiden är uppe i varv och tror att de känner dessa deltagare, genom att en av dem råkade kissa på golvet. Och de skäms inte ens. Och kan ha mage och påstå att andra vill känna sig bättre.

  Säg det till det som tog livet av sig på grund av fördomar. Säg det till den tjej som blev kallad för H:ord för att hon var ung mamma, hon hade blivit våldtagen.

  Och detta anses så kallade friskt och vuxet beteende, men när folk beter sig som civiliserade vuxna, då är det som att bryta social kod. Lite väl motsägelsefullt.

  Och nej, att knäckas av Viktor, behåmannen. Knappast, då håller jag en tyst timme för alla som gick bort på grund av ovanstående brand, för de kan inte vara så jävla korkade och fly problem, tycka synd om sig själv och sitta här och näthata hela dagarna.

  Viktor, kvacksalvaren som vi alla ska tycka synd om. Är det inte så kvacksalverpsykologer resonerar om de som gör vettiga saker och är i mån av sin hälsa.

  Finns inget annat att göra än att bränna bilar och diskotek. Det finns faktiskt fotbollsplaner.

  Och Viktor, du kan gärna trakassera mig för den händelsen hur mycket du vill och skratta ihjäl dig åt hur coolt det var. Jag knäcks aldrig ändå.

  PS. Hur kan man ha mage att snacka om empatistörd asperger när man yttrar sig om att stackars våldtagna tjejer ska utstå näthatares aggressioner, för näthatarna måste få ut sin aggression nånstans.

  Visst kan det vara menat som ironi och inte på allvar, men vissa saker skämtar man faktiskt om. För arbetskolleger eller folket omkring kanske har själv råkat ut för det eller har anhöriga som har. Fy fan säger jag. Och dessa lipar hos andra när de själva blir konfronterade.

  Och nej, jag är ingen jäkla bögjävel (ursäkta ordförrådet) för att jag inte attraheras av tjejer som har någon form av empatistörd ADHD och aspergerproblematik som vill att man ska lösa kvinnomisshandlare, våldtäktsmän, pedofilers, mobbares och andra våldsverkares problem så att dessa kan rädda världen. Knappast.

  Ja ja, jag har också varit mobbad, misshandlad, mordhotad, knivhotad, förtalad, islängd i taggbuskar av folk som tror att de bara skojar lite, men bara för det ger det mig inte rätten att göra det mot andra, andra som kanske har det tusentals gånger värre än vad jag har det. Det vet jag ingenting om.

  Och eftersom psykologerna eller psykiatrikerna (ursäkta experterna) inte tagit sitt jobb på allvar, varför ska man då lyssna på dem och deras kvacksalveri. Det kan nog diskuteras.

  PS, det här är en internetsida, inte World of warcraft. Ding dong.

  Jag har fått höra att man kan ha misstolkat dessa. Ja, det kan hända. Men människor som gapar och skriker på folk för att de har annan levnadssätt än Big Brotherskit ska inte yttra sig i den meningen, för jag skulle inte ens se den skiten om jag jag så ens fick betalt för det, eller var den lyckligaste människan på jorden. För jag utnyttjar tyvärr inte folk till att förstöra sina liv ännu mer. Och deltagare tar ju livet av sig efter att varit med och folk skrattar åt det. Det klassar jag som mord. Fy fan säger jag

  Hej, jag heter Viktor, det är så synd om mig

 52. Jag tror nog inte scientologerna står och kissar på omklädningsningsrummens golv i alla fall

  http://www.kmr.nu/

  Bra att sanningen om dårarna som är avundsjuka på riktiga läkarna sprids ut

  Viktor, har du kommit ut ur tunnan ännu då?

 53. Vad gör man på en arbetsplats, inte är det att spela dataspel i alla fall. Så som korkade psykologer tycks tro.

  Vad säger du, Claes Göran, ska vi diskutera verkligheten lite för Viktor.

  Bara för att han åt World of warcraft så gjorde inte jag det. Vad säger du Claes Göran.

  Eller han kanske har försvunnit och håller på att urinera på sin matta. Vad tror du?

  Att man inte ifrågasätter arbetsuppgifter och arbetstider är lika självklarheter som att dataspel från morgon till kväll är ett stort problem, för det ska man inte ha tid med när man har ett arbete. På en arbetsplats är man normalt i 8-9 timmar, man sover i 7-8. Ska man verkligen då ha tid med så kallat socialt, avkopplande och fixerat dataspelande. Och seriöst, vilken normal och vettig arbetsplats tillåter att deras arbetare enbart sjukskriver sig bara för att fly in i fantasivärlden bara för att varva ett spel och anser det vara friskt att gå bärsärkagång på arbetsplatsen på grund av GTA och andra sjuka våldsspel. Eller kommer som en zombie på grund av World of warcraft. Och nej, bara för att man inte umgås med människor som bara har detta dataspelande i huvudet, där lägenheten ser ut som en svinstia med ruttna matrester och där man tror att grisar bor och som försöker tvinga andra på det här levnadssättet, vägrar jobba och blir helt psykotisk och slår sönder lägenheten när det inte går som det ska i spelen så betyder faktiskt inte det att man varken dricker alkohol och inte kan vara social i verkliga livet. Och så säger forskning också att frisk luft och motion är nyttigt, frigör endorfiner, håller kroppen frisk och vilket betyder mindre borta från arbetet. Och nej, bara för att man inte är fixerad kring varken dataspel och andra destruktiva intressen så betyder det faktiskt inte det att man inte kan koppla av och varva ner. Det är skillnad på att koppla av och att vara soffpotatis. Hälsan måste också faktiskt tas om hand. På en arbetsplats är man i ett team och privat är vi alla olika.

 54. Så ADHD är att det är svårt att sitta still. Vad heter det då när folk springer runt och leker för att få kicken för att få komma hem och hela dagarna spela dataspel eller när man sjukskriver sig från arbetet, enbart för att varva ett spel. Och sedan går bärsärkagång på arbetsplatsen och gapar och skriker och ska slå på sina arbetskolleger när man blir tillsagd i arbetet. En arbetsplats är en arbetsplats och där jobbar man, är social, tjänar pengar, inte har nämnda beteenden. Och seriöst, vilket företag vill att deras arbetare ska ha så kallad avkoppling och sitta hemma och hela dagarna leva i en fantasivärld. Visst ska man skoja med varandra, men det är skillnad på skoj och det nämnda. Och nej, bara för att folk inte umgås med människor som bara har en massa dataspelande i huvudet där lägenheten ser ut som en svinstia, försöker tvinga ner andra i det här levnadssättet, som har stalkat, trakasserat och förtalat sina flickvänner för att de lämnat dem på grund av spelen, slagit sönder lägenheten med ännu sjukare saker, så betyder faktiskt inte det att man ifrågasätter arbetsuppgifter eller arbetstider. Och är inte ADHD att vara uppe i varv och tänka för mycket? Exakt, när man flyger på var och varannan människa med fördomar till höger och vänster, utan att man vet ett smack vad man talar om, men tycker att strunta i allt för dataspel inte är ett problem. Seriöst. Och väldigt märkligt. Företagsläkarna är väldigt noggranna med att arbetarna ska ut och röra på sig och är i mån av folks hälsa och det tolkar psykologer som mycket energi och att fly problem och inte kunna varva ner. Det är faktiskt en stor skillnad på att koppla av, förstöra sin hälsa och vara en gnällande soffpotatis. Och ska jag vara ärlig så känner inte jag en enda schackspelare, bokläsare, korsordslösare, hästtjej, kampsportare, träningsmänniskor som är så som psykologerna påstår att de är. Och går folk på bio eller cafeer själv, så gör de faktiskt det för att få koppla av, inte vara så kallad äckelgubbe som dreglar över tjejer. Och undra om det kan räknas som så kallad ADHD att gå på som en kåt duracellkanin på småflickor och tafsa dem mellan brösten och det anser kvacksalvare vara högt självförtroende. Moget, vuxet. Och nej, låter man inte flickvännen ha ett eget liv då är man faktiskt inte en så kallad snäll kille, utan ett kontrollerande svin, trots att man inte trycker ner henne. Att det kryllar av folk som är uppe i varv, det kan man lugnt säga. Och den gången som jag sprang allt vad jag kunde till Brunnsparken tidigt en vardagsmorgon var att det var en brand i Frihamnen och var därför försenad till jobbet och därför ville komma i tid så mycket som möjligt. Och den gången som jag blev anklagad för att vara lat och arbetslös och skulle ta och skaffa mig ett jobb så hade jag jobbat på ett ställe där sommarjobbare hade snöbollskrig när en av högsta kontorscheferna gick förbi. Så ADHD är att vara påflugen. Exakt.

 55. Tjejen som sjunger om Viktor. Hur känns det att vara kompis med en hundmördare. Och jag som trodde att tjejer var djurvänner

 56. Stå på dig, Claes Göran. Dina serier kanske kan leda till något. Viktor är bara avundsjuk på dig och rädd att du ska komma vidare i livet. Du vet han som skrev om skoldpaddan Elvis i Metro, roliga serier.

  Det får folk att skratta och då tappar han sina kunder, för det är så synd om honom, Han måste ju visa att han inte är en kvacksalvare, det är så synd om honom.

  Och bra och rolig humor får folk att må bra.

  Och då har han inget jobb. Det säger väl ändå allt.

 57. Så en av världens roligaste människor Jim Carrey har så kallad ADHD för att han har spelat i så många utflippade komedier och han skulle vara svårt att leva. Nähä, han är inte skådespelare eller så. Det är ju hans jobb. Att underhålla folk.

  Och ärligt talat, hade jag varit kvinna, så hade jag hellre varit tillsammans med Jim Carrey än jättebebisar som kallar sig för stora bajskorvar som inte går att spola ner, kör upp gurkor i röven på folk, skryter hur han har kissat ner sig, kallar sig för kalsongjesus, kissar i sina resväskor och tror att på en dejt så står man och kissar ner ett fint cafegolv.

  Vuxna människor är tillsammans med bebisar, för då är man pedofil.

  Att inte den där Marilyn Manson tar och kammar sig och skaffar sigf ett jobb.

  Han tjänar nog pengar så det räcker och blir över. Att inte alla dessa stackars dokusåpadeltagare skaffar sig ett jobb istället samtidigt som de tar itu med sig själva. Det vore väl ett bättre förslag.

  Fast då har kvacksalvare inga kunder, eftersom det är så synd om dem, för de är ju avundsjuka på de riktiga läkarna.

  Hjälpa människor som bönar och ber om hjälp kan de inte, men hela tiden mumla en massa smörja har de minsann tid med. Väldigt märkligt.

  Och så flyr bokläsare problem, men de vill själva att man ska läsa deras böcker, där de dampar, aspergar och upprepar sig i alla evighet där mycket är rena självklarheter. Och hur kan man skriva ner det i något som inte existerar, för alla är ju så kallade normala och spelar dataspel hela dagarna.

  Vad ska man tycka?

  Man kanske själv ska skriva en bok, att vuxna människor anser det vara något som inte stämmer när någon står och kissar ner ett cafegolv och att det inte ger några bra signaler. Och upprepar det i all evighet.

  Nä, då läser jag istället vilken valfri Stephen King bok.

  Och det kanske kan ses som alzheimers eller något annat löjligt att se om samma film.

  Men ärligt talat, jag skulle hellre se vilken valfri Jim Carreyfilm 1000 gånger om än Blöjbebis bluffprogrammet Kungarna i Tylösund.

  Tyvärr, jag skrattar inte åt när folk blir självmordsbenägna i TV.

  based on a true story

 58. Nej, jag behöver inte definiera vad som är en författare eftersom en ungefärlig definition redan finns. Är det som vanligt så att du inte själv förstått vad ordet författare betyder? På riktigt, vad tror du att det betyder? För det är ju ganska uppenbart att du har en helt annan definition än vad som är normalt. Och så är det ju såklart även så att jag inte kallar mig författare. Det står ganska tydligt i min kommentar om du läser meningen som börjar med orden ”Jag har dock aldrig kallat mig för författare”. Sluta hitta på osanningar hela tiden. Det är så otroligt löjligt och korkat.

  • du har visst sagt att du är författare, nu ljuger du igen….det är väl därför du säger att du är författare, för du ska kunna ljuga hur mkt som helst…för dig är en författare en som ljuger……..eller har tillstånd att ljuga och inte kan skilja på verklighet och påhitt

 59. Hansi Cross Exakt. Man får skilja på en depression som är ihållande utan en direkt orsak. Då är det väl rimligt att t ex näringsbrist oftast är orsaken.
  Men om en depression beror på någonting som såklart är en svår upplevelse, som t ex en anhörigs dödsfall, att blivit av med arbetet, eller att man kanske umgås med någon som trycker ner ens självkänsla hela tiden kan det ju faktiskt var det som är orsaken.
  Eller som Tommy antyder, både och.

  Därför ser jag att det alltid är bra att göra undersökning för eventuell brist. Min erfarenhet här är att det är mycket, MYCKET bättre att göra dessa hos en fristående näringsterapeut eller någon form av naturläkare. Gärna genom t ex SCIO scanning eller liknande metod.
  Inom ”den vanliga vården” är testerna bristfälliga och kriterierna för vad som anses ”normalt” är byggt på ”normalt” snarare än ”bra eller optimalt”.

  Tyvärr har psyikatrin idag helt gått bort från hur traumatiska händelser och dyliokt spelar och överväga t ex psykoterapi eller liknande. Man sätter diagnos utifrån symtomen (t ex depression) och medicinerar så fort som möjligt.

  Det är den psykiatriska modellen och en sak vi vill ska ändras så att vården blir bättre och mänskligare.

  Daniel Samuelsson
  Så sant som det är sagt. Min lillasyster fyllde 15 år samma natt som diskoteksbranden på Backaplan i Göteborg var och hon var där. Hon fick se hur massor av hennes kompisar dog mitt framför näsan på henne. Som födelsedagspresent, andra blev förstörda. Hon var på 18 begravningar på samma dag över människor som dog i den händelsen.
  Grov mordbrand: Diskoteksbranden i Göteborg 1998
  Grov mordbrand: Diskoteksbranden i Göteborg 1998
  svenskamord.se
  Det har psykologer tagit mig som en idiot och småbarn för. De kallar sig för experter, men påstår bara för att jag inte spelar dataspel hela dagarna bara för att så många andra gör det, då klarar jag inte av ändringar i arbetslivet.
  De tror att jag inte vill umgås med folk bara för att jag inte umgås med en kvinnomisshandlande, näst intill pedofil som skulle våldta min syster bakom ryggen på mig.
  Hur friska är de?
  Vet inte riktigt om jag hänger med, men menar du att psykologer inte förstår att man kan bära på trauman som orsak till sitt beteende eller hur tänker du?
  En kille som hade grav ADHD problematik, men enligt psykologer är friska i huvudet, han är ett halvår äldre mig, misshandlade sin flickvän på fester, var på oss andra som en klisterlapp, hade någon form av ADHD och juckade och dreglade inför varenda tjej han såg och tafsade småtjejer mellan brösten. Sjuk i huvudet.
  Ok jag förstår. Så hur vill du att man ska bli behandlad inom vården? Vad konkret är det som du tycker saknas?
  Han kunde dänga sönder folk om någon stöter till honom i armbågen, liksom en annan dåre som han umgicks med, som var ännu sjukare, hotade diskjockeyns flickvän för att få pengar till sitt Jack Vegasspelande och slog sönder krogens apparater. åt ur min kebabtallrik och när jag jag en annan hindrade det så dängde han på mig så vakten fick köra ut honom. Han gick fram till främmande människor och frågade om han fick 100 kr och när han inte fick det så misshandlade han dem. juckade inför småtjejer, raggade på tjejer med hela ansiktet av mat, det rann kebabtallrik, kebabkött, pommes frites, ketchup, sallad över hela ansiktet och han dansade med det. Kunde hoppa på killar bakifrån. Helt sinnessjuk. Enligt psykologer så är han frisk i huvudet och bara för att jag inte umgås med sådana så förstår jag inte social kod. Enligt dem. Och så påstår de att folk som tränar har mycket energi och är uppe i varv och avsaknad av empati. Knappast. Och så tycker de att slå sönder en arbetsplats på grund av GTA och dänga på sina arbetskolleger är så kallat friskt. även sjukskriva sig hela dagarna för att varva spel. De kallar det för avkoppling. Säg mig, vilket företag vill att arbetarna ska sitta hemma och spelar dataspel, istället för att befinna sig på arbetet. Inga. De tycker inte det är ett problem
  Friskt. Ska hundmördare få vistas ute? De behöver motion. Det är 15 års gränser på vissa filmer på bio och 18 på krogen. Och så släpps bebisar in. Man är den åldern man är där uppe.
  Dessa idioter är själv i behov av vård. Men prat tror jag på. Men många av dessa flummare tror att bara för att folk har annat liv än evigt dataspelande, då är de självmordsbenägna och trötta på livet. Har faktiskt hört att riktiga läkare har börjat fungera som psykologer, även om de inte är så mycket inne på det området. Övriga läkarkåren har jag inget emot, men psykologer och psykiatriker verkar ju helt störda i huvudet. Har en massa gissningar och flummerier, men kan inte hjälpa folk som bönar om hjälp. Och på en biograf betalar man för att se en film, inte spolar ner dem i toalettholken.

 60. Tror ni Viktor behöver suga mammas tutte till den uppdiktade skräckfilmen?

  Hej! Jag är en helt vanlig kille och har fått höra att det är så kallat avvikande att inte vara så rädd för onaturliga skräckfilmer och att man då inte koncentrerar sig på filmen. Visst kan man bli rädd under filmens gång, det hör ju liksom till. Men det kryllar faktiskt av folk som tror att att det kan baseras på sanna historier, bara för att det är en film. Men herrejösses, det är ett filmmanus och är till för att underhålla. Och tillfälligt bli rädda. Ursäkta mig, jag såg faktiskt Stålmannen när jag var liten, betyder det då att jag kan flyga? Och många skräckfilmer är så fantasifulla att det inte kan tas på allvar. Budskap kan det finnas, men baserad på verkliga händelser, knappast. Själv personligen så tycker jag det är väldigt märkligt att folk blir så rädda, eftersom det kryllar av översittare där ute som tror sig vara bättre än andra och ska provocera allt och alla och vad händer om de gör det mot fel person. Kanske får en kniv i sig. Och hur tänker en icke så kallad frisk människa däruppe, när de hör tjejer sitta och skryta om killar vars största samtalsämne är hur korkade tjejer är och är stolta över att vara kvinnomisshandlare och näst intill pedofiler, våldtäktsmän mm. Och går på som en kåtbock på var och varannan tjej de ser, tafsar dem mellan brösten och kan misshandla dem som genomskådat detta beteende. För i min värld innebär faktiskt ett förhållande att man är trogen den man är tillsammans med och fungerar inte det så gör man antingen slut eller tar ett uppehåll. Annars kan det kvitta. Och sedan så kryllar det av människor som lever i sin egen lilla värld och går mitt framför livsfarliga bussar och bilar och rätt som det är så kan de bli överkörda. Och det är betydligt värre än uppdiktade filmmanus än till exempel kassettband som dödar folk. Och så finns det mängder av galningar där ute och som kan slå sönder folk bara någon stöter till dem med armbågen, med ännu sjukare saker. Film är film, inte verklighet och kan man inte se skillnad på det så ska man inte se film. Personligen så skrämmer mig alla dessa sjuka våldsspel mer, som folk blir helt psykitiska av, slår sönder lägenheter och går bärsärkagång på arbetsplatsen.

 61. KONTAKT MED MÄNNISKOR DU TYCKER OM

  Var med människor du gillar och som gör dig glad. Välj bort de människor som får dig att känna dig dålig.

  Ta kontakt med olika människor på olika sätt.

  I början kan detta innebära att du går ner och pratar med kioskägaren. Utveckla det hela efterhand.

  Sträck dig ut och kontakta människor du har förlorat kontakten med. Skriv eller ring till dem och sätt in en bra kontakt igen.

  Gamla tvister och konflikter? Människor du har något otalt med? Ärligt talat, vad tjänar du på att ha kvar dessa gamla konflikter?

  Strunt i vems fel det var. Sträck ut en hand, skicka ett trevligt brev eller några blommor. Någon måste alltid ta första steget. Kanske du kan göra detta?

  Arbeta på att bygga upp ett positiva kontakter med andra människor.

  // Text av Peter Larsson, http://www.peterularsson.se/hur-man-kan-ma-battre/

 62. Om folk har ovanstående råd, är de scientologer då, istället för evigt dataspelande.

  Det är väl bättre och skryta i metro att folk ska strunta i kvacksalvarna. Du vet den störningen Viktor har, för han lider av kissa på cafegolvdiagnosen

 63. Exakt, men det lustiga är att psykiatriker och psykologer inte vet ett smack vad de talar om. Och är så kallade vuxna med bebishjärnor. Har aldrig någonsin varit med om att riktiga läkare snackar som bebisar. Och sen påstår dessa bebisar att folk som kan gå på bio själv inte vill umgås med folk. Jo, med vuxna människor, inte med de med bebishjärnor, Och framförallt inte hundmördare. Dataspel hela dagarna, inte ett problem, hundar måste faktiskt få motion. Och nej, när jag går på en arbetsintervju, då snackar jag inte bebisspråk eller program på bebisnivå eller står och kissar på kontorsgolvet. Och nej, när jag dejtar så kallar jag mig inte heller för kalsongjesus eller kallar mig för stor bajskorv. Och framför allt inte kissar ner cafegolvet. Ska folk som inte respekterar cafeers fina golv stärka och ge folk råd. Och nej, jag bär heller inte behå, för jag är kille, inte tjej. Och så kan jag inte ha mage och fråga om jag får tugga på tjejens behå, för folk tror ju på program med nämnda beteende. Att folk tror på dessa människors flummerier är för mig en gåta. Och nej, bara för att jag tror att dataspel från morgon till kväll är ett jäkla stort problem och tror mer på frisk luft och motion än ett livsfarligt stillasittande liv krings bebisTV och TV spelande så är jag knappast scientolog

  Jag gick på psykpiller tack vare en av Sveriges värsta katastrofer. Hjälpte det mig, det gjorde mig bara värre. Och jag blev betydligt bättre när jag slutade med dem. De visste allt men i själva verket mumlade de en massa skit och visste ingenting.

 64. Nej, det har jag inte sagt, så det är du som ljuger. Jag har sagt att jag går en författarledd utbildning och att författare läser det jag skriver, men jag antar att du som vanligt har väldigt svårt att förstå sådant som du läser i mina kommentarer. För mig är en författare absolut inte en som ljuger, och än mindre någon som inte kan skilja på verklighet och påhitt. Det finns ingen människa i världen som jag träffat som har lika svårt att skilja på verklighet och påhitt som du, och du är definitivt inte en författare.

  Kul att du som vanligt undvek att svara på mina frågor förresten. Fast det kanske är ett steg i positiv riktning den här gången. Genom att inte svara visar du i alla fall inte stolt upp dina enorma kunskapsbrister.

  • jag svarar inte på dom frågorna pga en enda anledning, att jag redan svarat på dom, men du verkar ju ej kunna förstå det du läser, att du går den där utbildningen bevisar bara hur dålig du är…trots att du går en utbildning kan du fortfarande ingenting, gå en utbildning i hur man blir intelligent istället, eller vad intelligens är

 65. Fast nej, du har inte svarat på de frågorna. Det var, som du borde ha förstått, första gången jag skrev just dessa frågor. Hade du svarat så hade man kunnat hitta svaret bland kommentarerna, men det kan man ju inte eftersom du inte svarat någon annanstans än i din fantasi.

  Jag har väldigt lätt för att förstå det jag läser. Däremot har vi flera gånger sett prov på att du har väldigt svårt att förstå vad det är du faktiskt skriver. Gång på gång har du ju skrivit en sak men menat någonting helt annat. Då är det alltså inte fel på läsaren, utan det är helt enkelt du som skrivit fel.

  Hur kan en utbildning på något sätt bevisa hur dålig man är? Du vet ju knappt någonting om min utbildning, så det enda du lyckats bevisa är din egen idioti. Precis som vanligt alltså. Och som vanligt är det dumt att du för intelligens på tal. Bevisen, som du ju verkligen borde förstå vad det innebär vid det här laget, säger att jag är mer intelligent än vad du är. Varför håller du hela tiden på med att försöka argumentera mot alla bevis som finns? Du kan försöka hur mycket du än vill, du kommer ändå aldrig att vinna en enda argumentation när bevisen säger emot dig…

  • jag har svarat på alla frågor, men du är bara för dum för att se det….det har med din intelligens att göra…sen är det så att du fortfarande inte är en författare, dom främsta sakerna som bevisar det är många, men några är att du inte har någon verklighetsförankring, du skriver osammanhängande så ingen orkar läsa, du skriver samma saker om igen, du upprepar dig, du är okunning, du ljuger. mm, sen kan du inte lyssna, det måste en författare vara. du är väldigt osmart, vilket du visat flera gånger. och att jag är 1000 gånger smartare än dig vilket alla fattar utom du.

 66. Bioälskaren som går på bio för att se en film, inte med kiss i kalsongerna, för det finns inga VVS montörer och toalettpapper för alla är ju så kallade normala och spela TV spel hela kvällarna skriver:

  Vad gör Viktor i familjerelaterade situationer, fortsätter att trakassera Claes Göran. Skaffa dig en hobby, Viktor. Kanske en tråkig trevlig hästflickan. En med vuxen hjärna och kan se vilken bebis du är

 67. Nej, det har ingenting med min intelligens att göra. Jag är fortfarande mer intelligent än vad du är, det finns det bevis för. Anledningen till att jag inte kan se dina svar är för att de inte finns. Du klarar uppenbarligen inte av att svara på frågor, det spelar inte någon roll hur enkla de är tyvärr. Du klarar det bara inte, det har du visat flera gånger.

  Och som jag redan förklarat flera gånger, och önskar att du kunde fatta någon gång, så har jag aldrig påstått att jag är en författare. Dina bevis för att jag inte skulle vara en författare är dessutom helt idiotiska, men det brukar ju vara så med dig. Verklighetsförankring spelar ingen roll, att du är för dålig på att läsa för att förstå spelar ingen roll, att jag skriver samma sak om och om igen för att du förhoppningsvis ska förstå har ingenting att göra med författarskap över huvud taget. Jag är heller inte okunnig, men även det spelar ingen roll för om man kan vara författare. Jag ljuger inte heller, men en författare kan ljuga hur mycket som helst om han bara vill, det har jag redan förklarat.

  Jag kan lyssna, men en författare kan i teorin vara döv, så du har fel igen. Jag har också visat att jag är smartare än du är, men det spelar heller igen roll för om man ska vara författare egentligen. Det finns fortfarande inte ett enda bevis för att du skulle vara smartare än mig. Faktum är att du just skrev en sjukt korkad kommentar där du just visade att du nog inte ens vet vad en författare är. Bravo. Din monumentala dumhet blev plötsligt ännu mer imponerande. Jag vet inte någon människa som skulle kunna bli lika korkad som du ens om han eller hon försökte.

  • du är ingen författare, inte ens det kan du få rätt, det bevisar åter att du vänder upp och ner på världen och säger att det är sanning mm….
   du är verkligen inte intelligens, det är såna människor som du som gjorde att man började mäta intelligens, för att slippa befatta sig med intelligensbefriade människor som du.

 68. Så Claes Göran vet inte vad som är normalt? Herr Viktor bäst i världen. Han är nog i alla fall mer normalare än de som kallar evigt TV spelande för avkoppling och sedan tar alla andra som småbarn.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Toalettpapper

  Det här kallas för toapapper och är väldigt bra att ha och behövs framförallt när man behöver uträtta sina behov. I det här rummet.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Toalett

  När maten behöver komma ut ur det här

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Stj%C3%A4rt.

  Och förresten så är det 15 års gräns på krogen och 18 år på krogen. Och jag tror nog inte folk vill dö av stanklukt för att det inte finns några toalettpapper och att gå med bajs i byxan ger nog inte så bra intryck när man ska gå på krogen, arbetsintervju eller en dejt. Inte heller i partykläder. Eller vad säger du?

  Så schizofreni är att avvika, exakt för jag tror inte jag är den enda som inte anser det vara vuxet att gå runt på stan med bajsiga kläder. Eller hur? Och jag snackar inte om ålderssjukdomar. Så folk som läser böcker flyr problem. Då får det väl vara så, för jag läser hellre vilken valfri bok som helst än de som en bebis har skrivit. Jag lyssnar på riktiga experter, välmenande företagsläkare som bara inte mumlar en massa smörja och anklagar allt som är sunt levnadssätt som scientologi. Och nej, vuxna människor går inte nakna i andras lägenheter, framför allt inte när den som bor där väntar besök, man porrsurfar heller inte sönder andras datorer, drar i andras flickvänner och frågar man får ha sex med dem och är som en stor jättebebis, där lägenheten ser ut som en svinstia där man tror jättebebisar bor. Bebisar ska inte stärka folk och ge dem råd. Och mumla om att folk är snabba på att döma. Framförallt inte när man påstår evigt TV spelande inte är ett problem. Hur kan man döma någon på en plats som den dömda inte är på, skriva det i en bok som inte existerar och som ändå folk inte läser, för alla är ju så kallade normala och hela dagarna spelar TV spel. Tänk om alla hade resonerat så., Då hade du inte haft någon Claes Göran att trakassera, för han sitter ju hemma och spelar TV spel, även du är ju avvikande, för du näthatar ju istället för att spela TV spel. Syssla med sådant som inte existerar normalt.

  Vad ger du för diagnos på dig själv? En flumdiagnos för att du är avundsjuk på riktiga läkare. Med diagnoser som går att bevisa och fastställa.

  Deprimerad för att man inte har en flickvän. Knappast. Hellre singel och må bra än manodepressiva, dokusåpaförstörda tjejer som tycker synd om sig själv och har specialintresset näthat för att själv må bra. Fixerade specialintressen, inte bra. Men bättre ha intressen än inget liv alls. Har du någon bebissåpa som du kan tjata hål i huvudet på mig om?

  Folk som spelar schack saknar respekt för folk, är uppe i varv och kan inte relatera till andra. Känner inte en enda schackspelare som är så som flummare påstår att de är, som tjatar hål i huvudet på folk om det, tror sig vara bättre än andra. Knappast. Men i folk som är avundsjuka huvuden är det så, för schackspelare har hjärna och den saknar kvacksalvare som bara är experter på att mumla en massa skit. Och ja, hade jag varit egen arbetsgivare då hade jag inte respekterat att mina arbetare sjukskriver sig hela dagarna för att varva GTA. Inte en chans. Och väldigt märkligt. Många företag vill tillsammans med företagsläkarna att folk ska röra på sig och må bra och det tolkar kvacksalvare som mycket energi, depressioner och att fly problem. Självklart är det så, då mår ju folk bra i sig själva och då har kvacksalvare inga jobb.

  Så man vet inte vad kärlek är för något? Ja, det är i alla fall inte som att gå på som en motor och kåt duracellkanin och tafsa småtjejer mellan brösten och säga du är vacker som en sommardag till 100 tjejer inom loppet av en timme.

  Och en liten gåta. Om man inte låter flickvännen ha ett eget liv med egna intressen osv, om man inte har barn tillsammans vill säga, då är man inte en så kallad snäll kille, utan ett kontrollerande svin. Lite väl motsägelsefullt.

  Mummel mummel

  Hälsa kiss och bajsspöket. Avundsjuk för att man inte kom med i såpor på bebisnivå. Knappast. Avvikande för att man inte är så rädd för onaturliga spökskräckfilmer och tar dem med en nypa salt. Ja ja. Jättekonstigt. Vad händer om man har ADHD och flyger på fel person. Kanske får en kniv i sig. Eller att en sådan där så kallad frisk i huvudet som har slagit sönder krogar på grund av Jack Vegasspel och sparkar ihjäl hundar slår ihjäl en. Inte att The ring spöket kommer och tar en. Eller kanske så här, man går ut framför ett livsfarligt fordon kallat bussar och bilar och blir överkörd. Man är faktiskt inte odödlig för att de var det i filmen Highlander. Film är film, inte verklighet.

  Så scientologer är konstiga för att de tror på liv ute i rymden. Jag tror också på liv ute i rymden, för varför skulle min lägenhet vara den enda bebodda i hela Göteborg. Ingen logik. Jag tror mer på det än att på krogen så beställer man dataspelssyra och jordade dataspelsdelar istället för öl och jordnötter, för det är exakt så man resonerar när man påstår att evigt TV spelande inte är ett problem. För tänk om alla resonerade som påtända knarkare, då hade samhället inte fungerat. Mummel mummel.

  Nu ska jag läsa boken som inte existerar skriven av Nakenmannen

 69. Viktor ska ut och skåda verkligheten lite. För jag tror inte att Claes Göran är den enda han trakasserar. Kvacksalvare som måste trakassera folk, för att de i själva verket är avundsjuka på de riktiga läkarna ska vi alla tycka synd om. Sådana som Viktor som springer runt på stan och hatar folk till höger och vänster och kan ha mage att kalla stickande tjejer för h:ord, önska livet ur folk som tränar och har andra vettiga sunda intressen, som oftast frigör endorfiner och där finns det inga flumpiller att skriva ut. Man får ta barnungarna som de är.

  Gapar och skriker och kallar folk som kollar på Iron Maiden för bögjävlar, H:ord mm och sedan gapar och skriker som en barnunge när någon säger att den tycker dokusåpor är skit.

  Vuxet, moget. Jag älskar Iron Maiden och om någon yttrar sig att de tycker den gruppen är skit, inte fan vill jag motorsågsmörda den personen för det.

  Men det visste vi ju, musik är bra för själen och får folk att må bra och då förlorar mängder av kvacksalvare sina jobb.

  Så folk som tränar och är i mån av sin hälsa är uppe i varv och kan inte varva ner. Eller koppla av. Jo, det kan de nog. Men det är skillnad på att koppla av och bo i en svinstia. Och hela dagarna gömma sig bakom en skärm.

  Jag känner till så kallade psykologer eller i alla fall kallar sig för det och de är som stora bebisar. där man tror en jättebebis bor, porrsurfar sönder tjejers datorer, äter ur andras kylskåp och kallar det för matvraket i sig själv, tafsar andras flickvänners mellan brösten och frågar om de får ha sex med dem. Går naken hos folk när folk väntar besök, utan att ens skämmas.

  Sitter hela dagarna på centralstationer och provocerar folk, och påstår att de vill hjälpa, bara för att bli bjudna på middag. Ska dessa människor stärka och ge folk råd? Och frågar man vad de bygger sitt flum om fixerade specialintressen på, då mumlar de bara öh öh öh öh öh, även läkare kan göra fel.

  Det säger allt. De har inga bevis. Och exakt, även läkare kan göra fel. De är ju bara människor. Men jag har aldrig varit med om att riktiga läkare (kropps och företagsläkare) snackar och beter sig som bebisar. Och så är de väldigt noggranna med motion och frisk luft, när folk inte har påtagliga kroppsbesvär, det gapar och skriker psykologer om att det är så kallat scientologi. Bla bla mummel mummel.

  Visst tror jag på att det kan finnas vissa psykiska diagnoser och fokuserar sig dessa småbarn på de som bönar och ber om hjälp, folk med självskaldebeteende mm, då tror jag på dem.

  Men jag anser inte att folk som har andra intressen än evigt TV spelande och andra destruktiva intressen varken är självmordsbenägna, lata, homosexuella mm.

  Och vet inte vi andra vad en arbetsplats är för något? Jo, det är ett ställe där man jobbar, tjänar pengar, är social, inte spelar TV spel. Och vet inte vi vad kärlek är och vad det innebär. Jo, det innebär att man är tillsammans med någon av det motsatta könet och det betyder inte att man tafsar småtjejer mellan brösten, och springer runt och ser varenda tjej som bröst och hål och sexobjekt och nästan misshandlat de tjejer som genomskådat dem. Tyvärr.

  Och bara för det så betyder inte det att en kille inte låter flickvännen ha ett eget liv, med egna intressen, har kontrollbehov och hela tiden köper en massa gåvor till henne. Det finns faktiskt en balans. Men en partner går faktiskt före både TV spel och kiss på mattan.

  Folk som inte vill följa med på afterwork mm är så kallade empatistörda och vill känna sig bättre och respekterar inte sina arbetskolleger. Vilket flummigt skitsnack. Tänk om det kan vara så här då. Man själv är upptagen på eget håll, ska på begravning, en familjemedlem som gått bort, fest med de sina. En partner som mår dåligt, barn osv.

  Aspergers, inte relatera till arbetsplatser och förhållanden. Ja, exakt. Vad heter det att mumla en massa skit?

  Och nej, jag ser inte på patetiska och sjuka och äckliga dokusåpor för att jag inte kom med och är därför avundsjuk.

  Men däremot kan jag garantera att Viktor här är avundsjuk på både Claes Görans serieskapande och att han nog säkert har ett sunt förhållande. Han gillar ju natur. Det får ju folk att må bra. De löser motgångar som vuxna människor och inte som småbarn.Hans tjej har nog också en vettig sysselsättning, till skillnad från lilla Viktor, som vi alla ska tycka synd om.

  Och den försöker han splittra.

  PS. psykologer har bett mig trakassera och slå på andra för att de har dålig syn och är skelögda, så att de bara får skoja lite. Ska de verkligen ha tid med det, när de inte kan häjlpa folk som bönar och ber om hjälp.

  Och jag tror nog homosexuella par har mer empati än mina före detta grannar som bodde ovanför mig, där killen vareviga natt misshandlade sin flickvän, gap och skrik och smällar i dörrar, så man knappt kunde sova på nätterna.Har han glömt och ta sin medicin eller?

  Vad heter psykstörningen för feg kvinnomisshandel och vad heter medicinen för det?

  Och oj, vad flummarna hjälper folk när de inte kunde hjälpa en missbrukande granne som bodde mitt emot mig. Eller där över halva min uppväxtomkrets har förstörts eller dött av droger. Oj, vad de hjälper folk.

  Själv lyssnar jag på de riktiga läkarna. De som vet exakt vad de talar om.

  Folk som läser böcker är introverta och inåtvända. Vilket skitsnack. De dricker inte, ännu mer skitsnack.

  Trolla fram ett botemedel mot cancer.

 70. Det är skillnad på att vara ett livligt småbarn och en gapande och skrikande jättebebis som skriker som en bipolär bara för att folk har smak och inte ser på så kallade program där så kallade vuxna människor beter sig som jättebebisar i TV. Kungarna i Tylösund, Big Brother och allt vad det nu heter. Avkoppling att vara uppe i varv och tror man känner dessa deltagare och sedan flyger på och dömer folk i verkliga livet, utan att man vet ett smack vad man talar om. Kallar folk för könsord och gapar och skriker som småbarn och sedan tolkar nyttig frisk luft och motion som scientologi. Avkopplande? Knappast. Småbarn är småbarn. Folk som inte vet hur man ska bete sig på dejter och arbetsintervjuer någonting helt annat, påstår att folk är snabba på att döma, men kallar det nämda för ett vuxet beteende. Myskväll, avkoppling, socialt. Tecken på en lyckad dejt. Inte en chans. I min värld går faktiskt de mina före än fixerade tvångsbehov och specialintressen. Att folk har stannat hemma från jobbet för eviga TV spel har man varit med mängder av gånger, men att sjukskriva sig för Big Brother kanalen är ju inte bara sjukt, utan skrattretande och patetiskt.

 71. Så det finns ingen forskning om att folk inte blir våldsamma av data och TV spel? Självklart gör det inte det, för det måste finnas andra orsaker bakom. Och lika lite finns det forskning om att folk som har andra fritidsintressen ifrågasätter arbetsuppgifter och inte klarar av ändringar i arbetslivet och arbetstider. För jag anser inte att fritiden har något med arbetet att göra. Däremot kan jag påpeka att jag varit på arbetsplatser där folk har gått bärsärkagång på grund av GTA, gapat och skrikit och velat misshandla sina arbetskolleger, sjukskrivit sig för att varva GTA och andra sjuka och eviga våldsspel eller kommit sovande på grund av World of warcraft. Sådana arbetsplatser har man varit på och samma dag kan man ha blivit påflugen på stan av gapande och skrikande översittare bara för att man kan simma, gå på bio, cafeer eller bowla efter jobbet. För det ska man tydligen inte ha tid med. Nähä, men att hela kvällarna leva i en fantasivärld finns det minsann tid till. Väldigt märkligt. Och forskning säger faktiskt också att kroppen är gjord för att röra på sig och att hälsan också måste tas om hand. Att data och TV spel gör folk våldsamma är lika trovärdigt som att bara för att folk inte roas av att se människor förstöra sina liv i patetiska dokusåpor där så kallade vuxna beter sig som barnungar, rapar och fiser och kissar ner sig, varken dricker alkohol, inte kan festa till det, är homosexuella, inte kan varva ner mm. Vilket man har fått höra mängder av gånger. Och ska jag vara ärlig så känner jag mängder av människor som inte vill jobba på grund av de här spelen, blir helt psykotiska, slagit sönder sina lägenheter eller där lägenheten ser ut som svinstior där man tror jättebebisar bor och man bara nästan vill spy. Vilket är så kallad avkoppling enligt kvacksalvare där ute. Och hur friskt är det att stalka, hota och förtala sina flickvänner, för att de slänger ut dem på grund av detta spelande, samtidigt som alla andra anklagas för att vara lata, antisociala mm. Vi har alla tydligen fixerade specialintressen, men att strunta i allt, leka för att få sparken, bara för att spela TV spel räknas tydligen inte till det. Och att avbryta sexakten med flickvännen bara för att hela nätterna spela, det är ju bara inte patetiskt, utan helt sjukt. Avkoppling? Seriöst, vilket företag hade resonerat så? Man spelar inte TV spel hela dagarna, då klarar man tydligen inte av ändringar i arbetslivet. Det upphör aldrig att förvåna mig hur korkat folk resonerar ibland. Så jag befinner mig på en arbetsplats när jag spelar TV spel? Den var ny. Och visst kan man samarbeta med folk. Med de som lever mentalt i den verkliga världen och inte har vanföreställningar att Bauhaus trädgårdsavdelning är ett TV spel. Och oj vad trovärdigt att folk som går på bio själv för att få koppla av med en film inte vill vara social eller umgås med folk. Så en biograf är en plats där man pratar med varandra? Är det något som jag missat? Jag går konstigt nog dit för att se en film. Inget annat. Och hellre sitta ensam bland folk än att tillhöra dessa fega människor som hela dagarna gömmer sig bakom skärmar och näthatar folk och tål själv inte att konfronteras. Evigt dataspelande, inte ett problem, enligt fördomsfulla, grubblande där ute? Varför går nI på bio då? Där spelas det ju inga TV spel och filmer är filmer. Inget annat. Konstigt folk finns det gott om.

 72. Är inte det lite ironiskt att folk som inte röker hela tiden blir kallade för töntar, losers mm, men så fort det kritiseras mot rökare, då blir det en stor debatt. Och är det inte lite väl fördomsfullt att påstå att bara för att folk inte röker så kan de inte fungera socialt på en arbetsplats. Jaha, ok, men jag vet inte hur många gånger man har stått med rökare på rasterna. Så bara för att man inte röker, då klarar man inte vara social. Jag har aldrig hört något så mer korkat i hela mitt liv. Och är inte det mer positivt att folk inte röker, för logiskt sett är ju de faktiskt mindre borta. Och detsamma gäller data och TV spelkulturen där flummande mumlare påstår att spelar folk dataspel över halva dagarna, då klarar de av att samarbeta bättre och motsäger sig inte arbetsuppgifter och blir därför mer sociala. Jaha, ok, men ska man ha tid med så mycket dataspelande då när man har ett arbete? inte en chans. På en arbetsplats är man normalt 8-9 timmar, normalt sover man i 8. Det är 17 timmar. Det finns faktiskt så mycket annat som måste göras. Som att ta hand om sin hälsa till exempel och vissa kanske har familj, partner mm. Och alla dessa som inte vill jobba på grund av dataspel då, där de har slagit sönder lägenheten, stalkat, hotat och förtalat sina före detta flickvänner, har lägenheter där det ser ut som stora svinstior med ruttna matrester utspridda överallt, vilket är så kallat avkoppling. Sådana här översittande flummerier är faktiskt en av orsakerna till att en av arbetarna flippade ut på Myrorna, i somras. Och seriöst, vilket företag vill att personalen ska gå bärsärkagång på arbetsplatsen på grund av avkopplande GTA och andra sjuka våldsspel. Eller komma som en zombie på grund av World of warcraft. Jag spelar inte dataspel hela dagarna, bara för att så många andra gör det, då klarar jag tydligen inte av ändringar i arbetstider och arbetslivet. Ja ja, jag tror på kalle Anka också. En arbetsplats är en arbetsplats, fritiden är faktiskt något helt annat. Och oj, vad mängder av de dataspelare jag känner mår bra, Gömmer sig bakom en skärm och näthatar och förtalar folk och sedan blir helt psykotiska när de själva blir konfronterade och ska misshandla folk till höger och vänster. Så bara för att man inte umgås med nämnda människor, då umgås man i överlag inte med folk. Tillåt mig skratta. Och dessa fördomsfulla kan ha mage och anklaga alla andra för att vara så kallade lata, småbarn mm.

 73. Jaså, så tjejer och killar kan inte enbart vara vänner? Människor är faktiskt olika och alla killar kanske inte bara ser tjejer som sexobjekt. Till skillnad från så kallade vuxna med så kallat högt självförtroende, som har sex med mängder av lättmanipulerade och lättlurade småtjejer bakom ryggen på sina flickvänner och med motor i ryggen går på som en kåtbock och säger du är vacker som en sommardag till typ mängder av fjortistjejer inom loppet på en timme, tafsar dem mellan brösten och sedan har typ velat misshandla och våldföra sig på tjejer som genomskådat dem. Där man själv fått försvara ett flertal tjejer som genomskådat dem från att råka illa ut och som dessa killar velat gå på. Och nej, bara för att man inte umgås med sådana här äckliga kåtbockar och pedofiler så betyder faktiskt inte det att man inte kan festa till det och i överlag inte umgås med folk. Vilket kvacksalvare anser att bryta så kallad social kod. Jag är varken våldsverkare eller kvinnomisshandlare och därför umgås inte jag med sådana. Och nej, jag går varken till cafeer och biografer själv för att sitta och dregla på tjejer, till skillnad från mängder jag känner som springer runt och ser varenda tjej som bröst och sexobjekt och fullständigt skrattar åt sina flickvänner, utan bara för att få en stunds avkoppling. För jag gillar bara tjejer som har bra syn på förhållanden och det innebär inte ragga på småtjejer och ha sex med andra. Jag har bara sex med den jag är tillsammans med. Inga andra. Och nej, jag hyllar varken flickvännen på en piedestal, har inte kontrollbehov och inte låter henne ha ett eget liv, för ett förhållande ska inte vara så. Och om nu så kallade snälla killar har kontrollbehov och inte låter partnern har ett eget liv, då är man inte en så kallad snäll kille, utan ett kontrollerande svin, även om man inte trycker ner henne. Lite väl motsägelsefullt. Och nej, jag tofflar inte efter flickvännen, men hon är också betydligt viktigare än fixerade specialintressen som eviga fantasivärldar mm. Och jag tänker heller inte trycka ner andra för att bli lagad och räddad, för andra kanske har haft det värre än mig. Det vet jag ingenting om. Tar någon livet av sig på grund av min bekostnad så gör det mig till en mördare och jag är ingen mördare. Bryta social kod, förstöra andra. Exakt.

  Daniel

 74. Hej! Har ni böcker som beskriver diagnosen så kallade jättebebsar som har lägenheter där man tror att bebisar bor, så kallade vuxna som går nakna och porrsurfar i andras lägenheter och kallade sig för vuxna och sedan flummar om att folk är snabba på att döma. Ni vet de som inte respekterar ert fina golv och tror att så kallade vuxna kissar på golv, som i skitprogrammen dokusåpor, för det ska man inte ha tid med när det finns så mycket annat som måste göras. Avkoppling att vara uppe i varv och tror att man känner folk genom att se dem bete sig som bebisar. Ska sådana här så kallade vuxna som är uppe i varv och sextrakasserar 18 åriga sommarjobbartjejer, klagar och klagar och tycker synd om sig själva och ber riktiga experter fara och flyga, de som har respekt för arbetsplatserna där ute, för ingen arbetsgivare vill att deras arbetare sjukskriver sig för att se på kiss på mattan eller springa runt och leka för att spela TV spel hela kvällarna. Avkoppling, att vara uppe i varv. Knappast. Asperger, inte följa med på en firmafest. Knappast. Tänk om ens partner mår dåligt, barn osv och de är betydligt viktigare än festande och fixerade specialintressen. Blod är tjockare än vatten. Exakt. Schackspelare kan inte fungera social i arbetslivet. Jo och en sådan var nog medveten vad en bil var för något, inte att det var en fantasivärld. Julskinka, vad är det? Finns det? Det är ju World of warcraft, komma sovande på grund av det, avkoppling. Tillverkarna av julskinkarna kanske inte tycker så. Att vara uppe i varv är inte att koppla av. Bättre och slänga på en bra Iron Maiden skiva, kanske, som dokusåpaförstörda människor avskyr. Snackar skit om alla som var på Iron Maiden, men blev psykotiska för att folk inte såg på bebistv. Ja, vad ska man tycka. Evigt TV spelande, inte ett problem. Ett sätt och få ner arbetslösheten kanske. Folk som får städa upp förstörda toaletter och folk som dör av stank på uteställen. Fy fan säger jag. Folk som kopplar av och läser dagstidningar och böcker flyr problem, men läsa flumböcker där mycket är självklarheter och dampas om iall evighet ska folk minsann göra. Motsägelsefullt

 75. Man kanske ska själv bli psykolog för att folk som tror att öl är dataspelssyra inte tagit sitt jobb på allvar skriver:

  Tisdags såg jag filmen Gone Girl på bio och där nämnde de att tjejer gillar att ändra på killar. Ja, det kan man lugnt säga. Och inte bara nog med det. Dessa tjejer förstår heller inte inte social kod, har inga skrupler, utan att skämmas springer runt och flyger på folk till höger och vänster och vill att lugna killar och de med så som jag kan se det har vettigt levnadssätt ska läka, lyssna på dessa killar och så kallat rädda dem. För dessa tjejers skull. Ursäkta mig, det finns faktiskt psykologer och vanligt folk är inte sådana. Vad vet ni om de ni flyger på går eller har gått igenom. Mängder av gånger har vilsna dokusåpaförstörda tjejer flygit på mig och velat att jag ska rädda kvinno, djur, pensionärs, våldtäktsmän, pedofiler och andra sorters sadister och lösa dessa människors problem. Vad vet ni vad jag och alla andra påflugna har gått eller går igenom. Och en annan sak. Varenda fest som en sådan här kille var med på så flippade han ut och misshandlade sin flickvän och sedan gick på som en kåtbock och tafsade fjortistjejer mellan brösten, var som en motor på lättmanipulerade småflickor, där vi andra fått försvara tjejer som har nobbat honom från att bli misshandlade och våldtagna. Och tydligen så har man blivit anklagad för att vara homosexuell, empatistörd och svårt att relatera till förhållanden med ännu mer bisarra fördomar. Ursäkta mig, jag relaterar till offren i samhället och oavsett vilka problem jag än får här i livet så låter inte jag det jag har gått igenom i livet gå ut över andra. För de kanske också har problem och haft det 100 miljarder gånger värre än vad jag haft det. Det vet jag ingenting om. Den tjej jag är tillsammans med hade jag velat sparka mig åt skogen och sagt ta itu med dig själv, om jag hade flytt mina problem genom att bryta social kod och lägga över dem på andra. Och i min värld innebär faktiskt att man är trogen den man är tillsammans, inte går på som en kåtbock på småflickor, skrattar åt tjejen och sedan är som ett äckel och tafsar småtjejer mellan brösten. Annars kan det kvitta. Och det betyder faktiskt inte att man hyllar flickvännen på en piedestal, har kontrollbehov och inte låter henne ha ett eget liv, med egna intressen mm. Jag tofflar inte efter tjejer, men jag tänker heller inte förstöra mitt liv eller andra, för att bli lagad och räddad. Tyvärr. Och så vill jag leva också, inte vara uppe i varv och förstöra mitt liv kring en massa patetiska dokusåpor, där så kallade vuxna rapar, fiser och kissar ner sig och skryter om det. Det finns faktiskt annat här i livet. Och ja, tycka synd om sig själv tjejer som bara lever på att gömma sig bakom en dataskärm och förtala och hata folk på nätet utesluts direkt. Och oj, vad konstigt att man inte blir så rädd för onaturliga skräckfilmer, som är påhittade ut manusförfattares fantasier för att underhålla. Tror nog att livsfarliga bussar och spårvagnar är betydligt farligare än filmmanus och vad skulle kunna hända om man var snabb på att döma på folk som har misshandlat tjejer bekom ryggen på sin flickvän, för att han uppenbarligen visar att han bara ser tjejer som en sak, genom att gå på småtjejer. Galningar finns, spöken är onaturligt.

 76. Berta, visst ska man vara snäll mot varandra. Men inte mot en kvacksalvande jättebebis som Viktor som hela dagarna lever på att näthata folk. Det är så synd som sådana schizofrena bebisar som honom. Vuxna människor går med bajs i kalsingarna och tror man kan pumpa Jack Vegas apparater. Och beställer dataspelssyra och att folk går nakna på krogen, Sådana idioter som han ska inte snacka om fördomar

 77. Och Berta, vad säger du? Att psykologer påstår i metro att man ska försöka hålla nyårslöften som är realistiska att hålla. Och hur realistiska är de själva då? När de påstår att TV spel från morgon till kväll inte är ett problem och att inte syssla med det är att avvika. Jaha, är metro ett tv spel då eller? Exakt.

 78. Hej, friska Viktor.

  Det här kallas för affär och där säljer man en massa prylar.

  http://www.bauhaus.se/

  Jag jobbade där i ett halvår, på trädgårdsavdelingen. Vattnade mycket blommor och sådant.

  Det här är blommor.

  https://www.google.se/search?q=blommor&biw=1067&bih=520&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=x_CzVPRqybc46OCBuAY&ved=0CEsQ7Ak

  Och de vattnar man. Och hade evigt sådant här inte varit ett problem.

  http://eu.battle.net/wow/en/

  Då hade Bauhaus inte funnits. Och vattnar man en sådan här apparat, då kan det bli kortslutning och hela byggnaden explodera. Massmördare ska inte sitta och näthata folk, de ska sitta i fängelse.

  Och det här kallas för hund och är ett underbart sällskapsdjur.

  https://www.google.se/search?q=bearded+collies&biw=1067&bih=520&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_vKzVI-WD6HnywOUqoKIAQ&sqi=2&ved=0CIkBEIke#imgdii=_&imgrc=BopvQ2xh5YHhKM%253A%3BHbXJoVaP5odlHM%3Bhttp%253A%252F%252Fupload.wikimedia.org%252Fwikipedia%252Fcommons%252F5%252F50%252FBearded_collie_and_a_rope.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fen.wikipedia.org%252Fwiki%252FBearded_Collie%3B3456%3B5184.

  Personligen är det min favorithundras. Den behöver frisk luft och motion. Inte att dess ägare sysslar med evig

  http://eu.battle.net/wow/en/

  Att vara hundmördare. Friskt. Och det här kallas för Bil

  https://www.volvobil.se/

  Bra att ha för att ta sig till jobbet.

  Och det här kallas för kött

  http://sv.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6tt

  Och det tillverkar man på sådana här ställen

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Styckning

  Och det är inte något sådant här, för de går inte att skära igenom.

  http://eu.battle.net/wow/en/

  Och det går inte att såga itu för sågbladet kan gå sönder och träffa ögat.

  Mord igen.

  Ska sådana friska som dig ställa diagnos på Claes Göran

  Och det här heter toalettpapper

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Toalettpapper

  Och finns i det här rummet

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Toalett

  när det här hålet behöver torkas.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Biograf

  Och det här kallas för biograf. Och det här är en film http://sv.wikipedia.org/wiki/Film. ¨

  Något man ser för att koppla av och bli underhållen. Och vissa filmer har faktiskt 15 års gräns. Vilket betyder att folk under 15 inte får se den.

  https://www.google.se/?gws_rd=ssl#q=tjej+g%C3%A5r+p%C3%A5+bio+en+s%C3%B6ndagseftermiddag

  För enligt dessa som har fördomar om den här tjejen är inte evig World of warcraft spelande något problem. Med andra ord inga toapapper. Snacka om avsaknad av respekt för biografen och dess personal. Att folk svimmar av stank, för att de inte kunnat uträtta sina behov är inte ett bra tecken på en lyckad biokväll.

  Och det här kan man ha som tilltugg.

  https://www.google.se/search?q=snacks&biw=1067&bih=520&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=jfizVKPfOMrrUs-XgtAK&ved=0CCwQsAQ

  Men det går inte att äta WOW. Och ibland kanske man är törstig och behöver dricka något.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola

  Det här heter Coca cola och är inte gjord på World of warcraft syra.

  Och det här är skrivna filmmanus, påhittad ur
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Manusf%C3%B6rfattare

  hjärna för att underhålla. Och är inte baserad på verkligheten. Om jag skriver ett manus om potatisar som får liv och attackerar människor. Vågar folk inte äta potatis mer?

  Visst att bli rädd för spökskräckfilmer när man tittar är en sak, för det hör ju liksom till. Men vad tror du händer om man går fram för

  http://www.expressen.se/kvallsposten/avstangt-efter-krock-mellan-buss-och-bilar/

  Man dör av nämnda existerande livsfarliga saker, inte ett filmspöke

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Freddy_Krueger

  Och vad händer om man resonerar som en påtänd knarkare och att man ska provocera allt annat än evigt TV spelande på

  http://www.condeco.com/

  där man serverar

  http://www.matochkaffe.se/. Saknar respekt för cafepersonalen och dess kunder och jag tror nog inte att de vill svimmar av stank för att toarullstillverkarna hela dagarna lever i en fantasivärld. Fy fan säger jag.

  Man kanske blir sönderslagen

  Och det här kallas för kläder.

  http://www.bubbleroom.se/sv/kl%C3%A4der/kvinna

  Något som folk behöver ha på sig. För en stickande tjej blev påflugen av en så kallad vuxen man som kallade sig för normal, bara för att hon satt och stickade och skulle ta och skaffa sig ett liv. För hon var avvikande. Hon är nog mer normalare än vad han är, för vi har kläder på oss.

  Fast å andra sidan en härlig syn att se en massa nakna tjejer, fast ofredande för småbarn. Kan vara kanske därför att jag blev anklagad att jag hade sett en film på bio jag inte hade sett, tittade på alla nakna tjejer i salongen. Kanske var ironi, men med tanke på alla flummerier man stött på där ute, då börjar man undra.

  Och det här kallas för krog

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Krog

  Och där beställer man sådant här

  http://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%96l

  Fjantigt att man älskar sådant här och då springer runt och tycker synd om sig själv och inte har ett vettigt liv. Knappast.

  Att gapa och skrika och böla bara för att folk inte ser på sådant här.

  http://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0CDEQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.expressen.se%2Fnoje%2Fbest-of-big-brother%2F&ei=VP2zVJCAO8eQPbbRgdAC&usg=AFQjCNHDFMwk3H4ricrIJNT_Lv-7Kltj6w&sig2=TR9h-Yp2a4c07aSDzd2n5Q&bvm=bv.83339334,d.ZWU

  Vuxet moget.

  Vad heter diagnosen att resonera som påtända knarkare?

  PS. Hade jag varit egen företagare så hade jag inte tillåtit mina arbetare ha så kallad avkoppling och hela dagarna spela WOW, för allt annat är ju så kallat avvikande.

  Flumdiagnosen, vad heter den?

 79. Viktor, hur tror du barnförlösarna tänker när ett World of warcraft junior kommer ut?

  Det är något som inte stämmer, va? De undrar vad fan är detta.

  Mamman är ensamstående. Pappan dog av kortslutning.

  Konstigt att slakthusområdet finns kvar. Man kan inte såga sönder spel och tärna det till färs. Friskt. Många sågar och tärningsmaskiner som gått sönder. Dyrt för företaget. Kroppsläkarem riktiga experter. Snackade inte som flummare och vet vad toapapper är. Och dessa kallar sig för normala och alla andra är så kallade sjuka och avvikande.. Mummel mummel.

  Jag ser faktiskt så kallade avvikande schackspelare, träningsmänniskor, bokläsare, korsordslösare, hästtjejer, kampsportare, korsordslösare dagligen, men inte sett någon pumpa en apparat. Friskt.

  Fast å andra sidan när folk tränar då mår de bra i sig själva, då m¨år oftast kroppen bra och psyket desto bättre. Och då har flummare mindre jobb.

  Riktiga läkare behövs av naturen.

  Naturligtvis ska prat och sådant ta itu med trauman mm, men då ska man inte gapa och skrika och tolka frisk luft och motion som scientologi.

  Och väldigt märkligt att många företag vill att folk håller sig fysiskt aktiv och hur många så kallade flummande jobbcoacher anser det är att fly problem. Motsägelsefullt.

  Och vattnar man apprater och inte vet vad blommor är, då sprängs ett helt hus upp. Kvacksalvare som måste trakassera andra och förtala dem, be mig trakassera andra är för fan inga läkare

  Varför mobbar du inte dig själv, du spelar ju inte TV spel, varför mobbar du inte Claes Göran, han är ju inte en där.

 80. Fortfarande så har jag inte påstått att jag är en författare, det där är någonting du ljugit ihop själv. Alltså är det precis som vanligt du som ljuger och jag som säger sanningen. Tröttsamt. Och nej, jag är inte intelligens, däremot är jag i jämförelse med dig väldigt intelligent. Men det är absolut inte svårt. Och på tal om att mäta intelligens så har vi ju redan gjort det. Det var då jag fick ett bra resultat och ditt var så uselt att du i slutändan försökte fuska, med följden att du bara gjorde bort dig…

 81. Nej, det är inget genombrott. Jag har ju aldrig påstått att jag är det, det är bara någonting som du har hittat på. Först när du förstår att du hittat på det kan vi tala om något genombrott.

  Och intelligenstestet vittnar inte om någonting annat än att jag har högre IQ än vad du har. Det är precis det som testet bevisade…

 82. Nej, det bevisar att det argumentet fortfarande duger till att bevisa att du har fel och jag har rätt, samt att du ännu inte förstått detta. Jag utvecklas konstant, vilket du också skulle kunna göra om du bara lärde dig av dina misstag. Jag har högre IQ än vad du har och det har vi fortfarande bevis på. Bara för att du påstår motsatsen så blir det inte sanningen när all fakta visar att du har fel. Hur lång tid kan det ta för dig att förstå att din fantasi inte duger som argument när det finns fakta?

  • du vet inte vad iq är, du tror att hög iq är något man kan prata sig till, men nej, antingen har man det eller inte, du verkar ha en väldigt låg iq, och känner dig avundsjuk, därför pratar du om iq hela tiden, trots att det inte hör till ämnet, fortfarande.

 83. Vi har redan varit igenom detta flera gånger, och jag har då redan visat att jag vet vad IQ är och att jag har högre IQ än dig. Det är väldigt dumt att säga att jag verkar ha en väldigt låg IQ då all bevisning som finns säger det motsatta. Att döma av det du skriver i din egen kommentar så är du ju även väldigt avundsjuk på mig eftersom hela din kommentar handlar om IQ. Bra där. Jag förstår att du är avundsjuk på en person som är mycket mer intelligent än du är.

  • nu är det så som alla andra, förutom dina hjärnceller är att du måste vara sjuk, du verkar haka upp dig, du verkar också ha ett väldigt tragiskt liv som diskuterar saker som är 2 år gamla, när ingen bryr sig, eftersom alla vet att jag har rätt, för varje kommentar så får man ett kvitto på din låga intelligens.

 84. Nej, alla andra förstår värdet av bevis och kan därför se att jag har rätt. Att jag skulle vara sjuk är ju dessutom helt taget ur luften då ingenting tyder på det. Vad är sjukt med att jag visar mig smartare än dig hela tiden? Det hade varit väldigt oroväckande om det var på något annat sätt eftersom du inte visar upp någon som helst intelligens.

  På tal om tragiskt, tycker du själv inte att det är tragiskt att du fortfarande efter två år fortsätter med samma lögn, trots att den redan var motbevisad första gången? Kvittot på min intelligens har du i IQ-testet. Tydligare än så blir det inte…

  • som jag sa i förra inläggen, nu håller du ej dig till ämnet nu heller, och eftersom du inte gör det så kommer inte jag publicera dina kommentarer förän du gör det, man kan ju prata om annat också fast då får det ändå anknyta till ämnet. men när du pratar om annat så pratar du bara massa skit som inte har med saken att göra., detta är min blogg och jag är trött på att du hela skriver om annat så fort jag äger dig, du för iväg samtalet ifrån det var tänkt från början. och nu är det dags för mig som är frisk att sätta ner foten, för du som är sjuk i huvudet kan inte göra det…

 85. Jag håller mig till ämnet eftersom jag svarar på din kommentar. Om du tycker att jag inte håller mig till ämnet så är det alltså för att du i din tidigare kommentar inte höll dig till ämnet själv. Oerhört korkat, som väntat när det kommer från dig. Om du nu är så frisk så borde du väl inse att det är du som för samtalet på fel spår? Det blir ganska tydligt att du har väldigt stora problem…

  • du håller dig ej till ämnet, för varje gång jag vill få dig att prata om ämnet pratar du om annat hela tiden som jag sen måste svara på, för att årerigen påminna dig om att hålla dig till ämnet….den röda tråden är att du pratar om sånt som inte hör hit alls, för om man går igenom alla inlägg du kommenterat så är det alltid du som väljer prata om annat, förutom ett inlägg då jag skriver om hur knäpp du är. och du bevisar i alla kommentarer hur knäpp du ä i det inlägget, då är det okej.
   du kan knappast bedöma om någon är frisk eller sjuk, man måste nämligen vara frisk för att göra det

 86. Nej, så är det givetvis inte alls. Jag börjar alltid prata om ämnet medan du direkt flyttar fokus till någonting helt annat. Se bara i det här inlägget. Det är ganksa svårt att förneka någonting som finns helt tydligt för alla att se. Du är aldrig intresserad av att prata om ämnet, utan du kommer bara med riktigt dåliga personlig påhopp eftersom du helt saknar argument.

  Den röda tråden är att du hela tiden saknar argument och pratar ren sörja med ett dåligt språkbruk. Om man går igenom alla inlägg så ser man just detta. Redan från början så började ju jag med att prata om ämnet för inlägget, medan du svarade med någonting helt annat. I alla inlägg där du pratar om att jag skulle vara knäpp visar du som vanligt bara upp dina egna brister och att du inte kan argumentera vettigt. Jag bevisar aldrig att jag skulle vara knäpp, jag visar bara upp dina väldigt tydliga fel.

  Och att bedöma att du inte är helt frisk är inte ett dugg svårt, då det märks att du lider av minst en diagnos, så det klarar jag lätt. Det hade jag gjort även om jag var helt sjuk i huvudet eftersom det är så tydligt. Jag är dock fullt frisk, och då blir det bara ännu tydligare.

  • en sak är i alla fall klart för alla friska personer, att du inte har något liv, det märks både hur du kommenterar och hur mycket tid du ägnar med att bara stampa på ett ställe, debatten går inte framåt, och det är bara för att du är i ditt ekorrhjul som bara snurrar runt runt, om du pratar om en annan sak så har du pratat om den saken minst 1000 gånger innan, gå till en psykolog, då menar jag en superpsykolog som kan se om det är problem i din barndom eller nåt som gör att du skriver sådana saker 1000 gånger igen, det är precis som du inte har något minne eller någonting, och när du skriver om andra saker (vilket är sällsynt) så är det ologiskt och inte är relevant i ämnet….du håller dig inte till ämnet, och trots att jag sagt 1000 gånger att du ska göra det så gör du det fortfarande inte…..gör mig en tjänst….som jag tidigare sagt 1000, skriv en bok på 10 000 sidor, återkom med den boken, så kan jag bränna upp den sen när den är klar.

 87. Det var en månad mellan mina kommentarer, men du kanske ser allt i livet som ett så stort projekt att man inte hinner med någonting alls på den tiden? Och det är klart att debatten inte går framåt när du hela tiden strävar bakåt. Anledningen till att det blir upprepningar är ju för att du inte förstår saker, och tyvärr verkar det som om jag måste upprepa ännu fler gånger än vad jag redan gjort eftersom du fortfarande har mycket svårt att greppa verkligheten. Exempelvis så vägrar du ju inse att jag faktiskt försöker hålla mig till ämnet, men det går ju inte när du omedelbart börjar prata om annat.

  Att jag ska gå till en psykolog för att du inte klarar av att se verkligheten verkar ju rätt dumt, så jag tror jag avstår.

  • du upprepar bara det jag säger, och få alla som läser att tro att det är ditt egna svar…vad är meningen med det lixom? ser ingen vits i att kommentera något du säger mer, det är ingen som orkar läsa skit, skit är det eftersom du skriver osammanhängande, ologiskt och ljuger och pratar massa skitsnack..
   gå till en psykolog som sagt, som lägger in dig på psyket, du är alldeles för farlig för alla i din närhet…

 88. Nej, jag upprepar inte det du säger. Jag svarar på det du säger. Således blir det mitt eget svar, vilket läsarna förstår så länge de inte är helt tomma i bollen. Meningen med att svara på dina kommentarer är att dina felaktiga påståenden inte ska få stå oemotsagda, och dessutom så är det ju väldigt roligt att se dig göra bort dig i flera hundra kommentarer(!).

  Du borde ha slutat svara för länge sedan för att inte tvingas skämmas ytterligare, men det har du ju aldrig haft förstånd till att begripa. Du har uppenbarligen inte heller haft förstånd till att förstå att ingenting av det jag skriver är osammanhängande, ologiskt eller osant. Det är faktiskt precis tvärtom. Det är nog din läsförståelse som sätter käppar i hjulen för dig.

  Roligt dock att du ännu en gång beskyller mig för att göra någonting som du själv gör. Dina kommentarer är ju alltid en enorm sörja av osammanhängande och ologiska lögner. Du kanske själv borde gå och samtala med någon om dina problem med att acceptera verkligheten för vad den är?

  • du upplever att mina kommentarer är en sörja för dom är ett svar på en riktig sörja, och den sörjan är det bara du som står för…..det kan vem som helst se.
   och återigen har vi bara svammel från din sida, som ingen orkar läsa….eller bry sig om…och vet du varför…? för du skriver samma saker, vet ej vad du pratar om, ljuger, svamlar, okunskap mm…

   jag ångrar att jag inte slutade svara för längesedan, detta har inte gett någon något att svara på dina kommentarer…det finns ingen på andra sidan som är mottaglig för dom…

   som jag sagt förut, du vränger sanningen och gör den till din egna sanning…skaffa dig ett nytt liv

 89. Viktor, så Claes Göran ska se verkligheten? Tror nog han har mer koll på verkligheten än vad du och mängder av dina psykologpolare har.

  Tror att vareviga dag komma för sent, på grund av en evig fantasivärld, är socialt, samarbete och relatera till en arbetsplats. Och att låta tjej fungera som en dadda åt en evigt dataspelande pojkvän, som blir psykotisk och fullständigt vägra göra andra saker och är som en stor förvuxen jättebebis och mata dem med piroger, är att relatera till ett förhållande.

  Viktor, hur gammal är du? Jo, yngre än en bebis.

  Småbarn är småbarn och de är livliga. Men du är en bebis. Bölar som barnungar, för att folk inte ser på något så löjligt där så kallade vuxna rapar, fiser och kissar på mattor i TV och sedan gapar och skriker som ett ADHD barn för att folk har ett liv och smak och inte ser på skite,, för då är de tydligen avundsjuka för att de inte kom med.

  Tror nog det är du som är avundsjuk på Claes Göran, inte att folk är det på en jättebebis som dig.

  Och oavsett vilka trauman och motgångar i livet så ältar jag inte verklighetens problem hos folk som bara har kiss och bajs i huvudet.

  Man ska lyssna på riktiga läkare, som förhärligar frisk luft och motion framför det livsfarliga stilasittande kring eviga fantasivärldar och kiss på mattan, för Viktor den avundsjuka är en stor bajskorv som inte går att spola ned. Viktor den laddade mattkissaren och mattkisserier pågår bara i hans huvud och behöver ut och konfrontera verkligheten lite.

  Alice Cooper rockar, Viktor den store, nä. För han är avundsjuk på skickliga och kreativa musiker.

  Och tror nog Jim Carrey är mer nertonad än en bölande barnunge som Viktor den store som gapar och skriker att alla med sunda råd och vettig levnadssätt är scientologer.

  Och vill en tjej syssla med hästar och dans, så är det hennes problem, så länge hon gör det på sin fritid.

  Hon är väl bättre än att snacka bajskorv med en förvuxen jättebebis som Viktor den store, för han är så avundsjuk på riktiga läkare och bara vill sälja piller.

  Peters kissande på mattan det roligaste som finns och dessa snackar om att folk är snabba på att döma och att man ska respektera att människor är olika. Exakt, även mot de som frigör endorfiner. Och dessa ska ge råd i hur man uppför sig i både arbetsliv och förhållanden.

  Tror nog knappast att tjata dataspel är tecken på en lyckad arbetsintervju och det skrämmer bort en arbetsgivare.

  För sådant flum, som att man inte hela dagarna spelar dataspel för att så många andra gör det, då klarar man inte av ändringar i tider och arbeten eller vara social på jobbet, får folk höra

  Så Viktor ta du och dina flumpolare och sök jobb på ett blomsterland och ställ dig och vattna i en x box eller playstation, för du är utvecklingsstörd och vet inte vad blommor är, och se hur folk dömer dig då. Och sätter du i kontaktutaget då sprängs hela blomsterlandet i luften.

  Inte visste jag att du var massmördare och så självmordsbenägen. Även när du tar ett dataspel och kör den igenom en elektrisk köttsåg, för du vet inte vad kött, kamben, revben, kotletter är. Vad tror du händer när du klyver spelet på mitten och sågbladet hoppar ur sitt läge. Den kanske också hoppar ur sitt läge och klyver dig på mitten. Och det är faktiskt kamben, revben och kotletter vi äter, inte en mumlare som Viktor den store. Människor är faktiskt inga kannibaler. Är det därför man dragit till sig så mycker flummare, för folk tror på påtända knarkare som är som ett litet barn däruppe.

  Viktor den store, man måste faktiskt ha sömn och riskera att somna i köttsågar, då ryker både händer, armar, fingrar och huvud och då kan du inte mumla att varken företaget, HACCP, kunderna och de som åt våra varor inte kan se den sovande arbetaren i sig själv.

  Betalar du folks förstörda mat eller? Och så bölar du över en missad öl, för du vill bara skapa missbrukare och alkoholister. Nä, lyssnar på riktiga läkare som förhärligar motion, om man inte har kroppsbesvär och ber dem inte fara och flyga. för de är vuxna däruppe, är mentalt i den verkliga världen och resonerar inte som en påtänd knarkare.

  Sitta och förnedra

  http://www.amelia.se/forum/familjeliv/wow-skilsmassa/

  klagande tjejer och anser det är att relatera till både sig själv, arbetsplatser och förhållanden och sedan snackar om hur man ska ge råd i både arbetsliv och förhållanden. Flummare finns det gott om.

  Och hur många normalt funtade tror du vill ha bilar som saknar vänster framhjul, för på Volvobanan kan man knappast montera sovande, för man inte fått någon sömn, för att man suttit uppe hela nätterna och spelat eviga fantasivärldar. Det hade inte fungerat.

  Viktor, en bil, vad är det? Ett fordon man tar sig fram med. Bra att ha och det är inte nämnda fantasivärld.

  Och mat, vad är det? Något man äter. Och äter man det som du anser att låter man inte hela sitt liv kretsa kring det så avviker man, då går tänderna sönder och det dyrt. Äta dataspel, nä på julbordet åt jag något som hette julskinka. Inte Viktor special.

  World of warcraft med stark GTA sås. Evigt dataspel och från morgon till kväll inte ett problem. Och man ska bara vara realistisk.

  Mummel mummel..

  Även läkare kan göra fel. Ja, de är bara människor. Men nämnda är inga läkare, utan kvacksalvare som är avundsjuka på dem, inte att folk är avundsjuka på blöjbisprogrammet Big Brother.

  Och folk som bara har alla dessa dokusopor i huvudet Big Brother, Paradise Hotel, Kungarna i Tylösund, Farmen, Riket, Club Goa, Färjan, Håkans bar, Ung och bortskämd, Ullared och allt vad det nu heter stärker inte andra nånstans. För det där kallar inte jag för ett liv och träffar jag en tjej och hon har barn så vill jag att hon ska prioritera barnet före, för jag har faktiskt varit med om att folk sjukskrivit sig bara för att stanna hemma och se på Big Brotherkanalen. Seriöst. Hur fixerade kan folk bli? Och dessa tar alla andra som så kallade småbarn och anser att hoppa fallskärm är till exempel att fly problem.

  Nä, snarare tvärtom. Dessa stärker folk inte Peters kissande på mattan.

  Viktor den store, schizofrenikern som anser det vara normalt att folk styckar och sågar dataspel, istället för det som kallas för mat, som folk faktiskt ska äta, vattnar playstation och x boxmaskiner och att folk kör bilar som saknar vänster framhjul.

  Och han anser alla andra vara avvikande. Glömt sin medicin kanske.

  Och jag tror knappast att övriga arbetskolleger vill hitta sina arbetskoller nerstrimlad i bitar för att den har somnat ner i behållaren på en tärningsmaskin, för den inte fått någon sömn.

  Tror nog till exempel Dohsee ville ha 200 kg köttfärs, inte 200 kg livsmedelsarbetsare. Så kallade friska finns det gott om.

  Och har inte homosexualitet varit en psykisk diagnos. Men folk kanske är inte homosexuella, de kanske inte gillar kannibaler och inte vill bli uppkäkad till middag.

  Och Viktor att folk går på bio själv, för avkopplings skull, är nog betydligt vettigare än att hela dagarna förtala och hata folk över nätet, för att dölja ditt eget dåliga självförtroende och hopplöshet.

  Tror nog de flesta mer dömer dig när du går in på biografen och spolar ner pengarna i toalettholken, för det är precis så man resonerar när man tror det är en plats man pratar på.

  Viktor den store mumlaren som vi alla ska tycka synd om.

 90. Jag upplever dina kommentarer som sörja för att de är sörja. Du har ju aldrig ens några vettiga svar på det jag säger, så det är absolut inte jag som står för sörjan. Jag vet ju exakt vad jag pratar om, och jag har rätt. Det är inte på något sätt att ljuga, svamla eller okunskap. Snarare tvärtom, men eftersom du varken kan förstå enkla sammanhang, formulera dig i text eller tala sanning så inser jag att du inte förstår det själv.

  Jag förstår också att du ångrar att du inte slutade svara för länge sedan. Du hade inte behövt göra bort dig i flera hundra kommentarer om du bara insett hur fel du hade redan från första början. Anledningen till att det inte gett något är att du inte har något svar på mina kommentarer. Det har varit den röda tråden hela tiden.

  Jag vränger absolut inte sanningen. Sanningen är glasklar, och det är helt otroligt att du inte kan se den. Men sen verkar du ju också på riktigt vara rädd för verkligheten, så jag antar att dina lögner är ett sätt att fly från det du är rädd för. Synd bara att verkligheten alltid finns där ändå, även fast du inte vill att någon ska se den.

  • dina svar är så luddiga…..dom är inte ens luddiga svar, det är inga svar överhuvudtaget eftersom du skriver om samma sak du skrivit innan fast med andra ord….det är det som är felet med vissa människor, dom tror att dom utvecklas, men den har dom samma trångsynthet, dom använder bara samma ord..
   och det har jag sagt 1000 gånger, det blir inte mer sant det du skriver bara för att du skriver det 1000 gånger………för dig kanske det blir det men inte för någon annan

 91. Det var nog över ett år sedan som jag första gången förklarade att mina svar är baserade på dina kommentarer, och därför är den enda anledningen till att du inte tycker att det är något svar att dina egna kommentarer är fullständigt innehållslösa. Mina kommentarer är ALLTID svar till sådant som du skrivit, medan du själv oftast försöker fly från ämnet när du som alltid märker att du inte har några argument. Och jag vet att saker inte blir mer sanna om jag skriver de tusen gånger. Tur då att det jag skriver varit sant redan från första gången jag skrev det.

  • en dåre skriver som en dåre för att en dåre tänker som en dåre…..och om man tänker som en dåre, förstår man inte heller fakta, och om man tar in fakta så är det ofta fel fakta…………..gissa vem jag syftar på

 92. Du måste uppenbarligen syfta på dig själv eftersom allt det där stämmer in på dig och ingenting på mig. Du kanske skulle försöka börja använda dig av fakta och sluta vara en dåre?

 93. Fortfarande problem med att förstå det svenska språket ser jag. Läs ett par gånger till så ser du nog till slut vad som är felet i din kommentar den här gången…

CLASSES LILLA BLOGG ÄLSKAR KOMMENTARER

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s