MITT NYA VIDEO-CV

har tagit längst tid att göra av alla mina video-cv….. ni kommer säkert förstå varför..

Annonser

89 reaktioner på ”MITT NYA VIDEO-CV

 1. Återigen så måste jag ge tipset att dubbelkolla stavningen innan du lägger in någonting i en film. Att tala engelska ”flyttande” är ju riktigt konstigt, och så blir det nästan ironiskt att säga att du talar det flytande i både tal och skrift bara för att sekunden senare stava fel på bloopers. Ett CV handlar mycket om att göra ett så gott intryck som möjligt, och då är det ju väldigt onödigt att låta slarvfel dra ned helhetsintrycket.

  • oj, vad du ljuger nu, nu vet vi allihopa att viktor ljuger, för om ni kollar på min video-cv så inträffar inget av dessa stavfel………nu hittar du på igen, stackars viktor, det är inte lätt när sanningen hinner fatt, säg tiden på videon där stavfelen finns då??? för jag hittar inga stavfel alls

 2. Eller så förstår ju folk att du har laddat upp ett nytt videoklipp där du rättat till stavningarna. Bra det. Kul att jag kunde hjälpa till!

  Det finns för övrigt ett till stavfel om man läser videobeskrivningen på youtube som du kanske vill ändra på också när du ändå är mottaglig för hjälp.

  • du har inte hjälpt till överhuvudtaget, för det fanns inga stavfel från början…….typiskt dig, tar åt dig äran för hela videon när det är jag som gjort videon……du är inte klok helt enkelt….

 3. Det fanns stavfel, och det är väldigt bra att de nu är borta. Jag tar definitivt inte åt mig någon som helst ära för videon, det vill jag absolut inte göra. Jag skulle aldrig kunna stå för att ha ett så oseriöst och dåligt CV. Och det är ju typ definitionen av att vara klok…

  Stavfelet i videobeskrivningen finns för övrigt kvar…

  • du tar visst åt dig äran……… du försöker ta åt dig äran för allt som jag gör, men alla vet att du inte hjälpt mig med någonting, kanske mest som en urkorkadfigur i skutanserien, där har du gett mig inspiration.

 4. Nej, jag tar inte åt mig äran för filmen. Däremot tar jag möjligtvis åt mig äran av att ha hjälpt dig med två stavfel som fanns i filmen och som nu är rättade. Ingenting som du gör vill jag ha någon ära för eftersom jag anser att det ligger långt under min nivå. Jag hade inte kunnat stå för ett enda av dina verk då jag bara hade skämts för det. Jag har en viss kravbild på mig själv, och det verkar du helt sakna. Eller så har du bara väldigt låga krav för att din högstanivå är så obefintlig…

 5. Jag har aldrig backat och det enda du avslöjat är din egen dumhet (igen). Precis som vanligt så blir saker inte sanna bara för att du vill att det ska vara så. Verkligheten fungerar inte på det sättet.

  • precis så har jag sagt om dig, du är bara en stor jättebebis till härmapa som ingen bryr sig om, inte dina åsikter, ingenting……….och inget här heller om inlägget………..du vill prata om annat som ingen vill läsa…är det din poäng här i livet…att skriva sånt som ingen vill läsa…

 6. Ett mycket korkat uttalande från din sida igen, föga förvånande. Hur kan jag vara en jättebebis när jag visar en sådan enormt mycket högre mognadsgrad än vad du gör? Hur kan jag vara en härmapa när jag inte härmar någon? Hur kan ingen bry sig om mig när så många faktiskt gör det?

  Som vanligt så svarar jag på din senaste kommentar. Om du verkligen vill prata om inlägget så bör du ju ställa dig frågan varför du inte gör det själv? Jag började ju med att kommentera inlägget och sedan svarade du som vanligt med massa lögner.

  Och kul att du avslutade med en till lögn. Min vardag går till stor del ut på att skriva just sådant som folk vill läsa, så du kunde inte ha mer fel. Som vanligt. Jag börjar på allvar fundera på om du någonsin har haft rätt om något. Det är tveksamt…

  • vem är det som avgör om du är en jättebebis….jo jag, eftersom du kan inte göra det, för jättebebisar har den förmågan att inte förstå vad mognad är..
   inte heller här så säger du något om ämnet….trots mitt tjat
   du har vänt på lögn och sanning som jag sagt till dig innan.

 7. Du är inte rätt man för att avgöra någonting eftersom du saknar viktiga kunskaper inom alla tänkbara områden. Det enda som skulle kunna ge dig en fördel i att avgöra vem som är en jättebebis är möjligtvis att du själv beter dig som ett barn, men det gör ju förstås även att du skulle ha svårare att se samband som vi vuxna kan se.

  Angående det här med tjat så har ju jag tjatat på dig i tid och otid, men du lyckas ändå aldrig prestera någonting. Precis som vanligt så började jag med att prata om ämnet, varpå du direkt började ljuga. Alltså har jag inte vänt på sanning och lögn. Jag har bara sagt som det är, och dessutom kommenterat inlägget. Du däremot har bara ljugit. Konstant och hela tiden.

  • vi vuxna kan se??? din enda taktik för att verka mer intelligentare än vad du är är att vända på allt du säger, du försöker lägga fram bevis på att säga att jag har fel, det enda du gör är ju att säga tvärtom det jag säger, det är väl inte att lägga fram bevis..

 8. Nej, min enda taktik för att verka intelligentare är att låta dig göra bort dig medan jag bara poängterar det fullständigt uppenbara. Alla bevis som behövs finns redan på din blogg, oftast bara lite högre upp på samma sida. Du har alltså fortfarande inte förstått att du hela tiden självmant bevisar att jag har rätt genom det du skriver?

 9. Nej, det jag säger blir inte mer sant ju fler gånger jag skriver det. Däremot så har allting varit sant från början, så det spelar ingen roll att det inte blir mer sant. Sant är det i alla fall. Precis som jag avslutade förra kommentaren så lyckades du alltså ännu en gång bevisa att jag har rätt genom det du just skrev. Det är helt fantastiskt att man kan vara så ofattbart dålig så att man lyckas med det du klarar av.

  • den där kommentaren du skrev bevisar bara en sak, att du inte ens själv vet vad du skriver, det du skrev är inte sanning, tvärtom, för det finns ingen sanning bakom det överhuvudtaget.. bara lögn rakt igenom, du vill bara säga motsatsen till det jag skriver hela tiden, och det är det sämsta sättet att definiera sanning på.

 10. Fast nej, nu har du fel som vanligt. Den bevisar motsatsen. Det jag skriver är sanningen, och det vet du ju själv, för du klarar inte ens av att nämna en enda gång då jag har ljugit trots att jag frågat dig flertalet gånger. Är det verkligen så att du själv är så verklighetsfrånvänd så att du inte ens förstår att du ljuger?

  Det är inte så svårt att förstå det här. Så länge som du ljuger så fruktansvärt mycket och dåligt som du gör så kommer motsatsen alltid att vara sanningen…

 11. Fast du har inte kunnat nämna ett enda exempel där jag ska ha ljugit. Och det är ju inte så konstigt eftersom jag inte ljuger. Försök gärna igen att berätta om ett tillfälle då jag har ljugit? Som vanligt så räknas det inte om du hittar på någonting, det måste vara sant. Du verkar ju på allvar inte förstå skillnaden mellan sanning och lögn. Ska jag behöva utbilda dig inom det också, eller kan du försöka förstå skillnaden på egen hand?

  • nu ljuger du tillexempel, när du påstår att du aldrig har ljugit….men det vet alla som läser detta att du ljuger till 100 % av det du skriver, jag ljuger 100 % inte av det jag skriver…
   men du har ju som jag sagt en missvisande bild av vad som är lögn och inte, och det vet ju alla

 12. Nej, det är en sanning eftersom jag aldrig har ljugit. Om jag hade ljugit hade du ju med enkelhet kunnat bevisa det under något av de dussintal försök som jag gett dig? Om någon mot förmodan läser detta så bör det framgå väl tydligt hur jag talar sanning och du ljuger, främst eftersom du är så fruktansvärt dålig.

  Det verkar alltså som om du inte förstår skillnaden mellan sanning och lögn. Det måste ju ge upphov till oändligt många jobbiga situationer i livet? Hur kan du inte förstå att det är en lögn när du säger någonting som inte stämmer? Sanningen är då raka motsatsen. När jag säger någonting som det finns bevis för och som stämmer så är det sanningen. När du säger någonting som bevisen säger tvärtemot och där det är uppenbart att du har fel så är det en lögn. Så enkelt är det. Förstår du?

  • ingenting jag skriver går in i ditt huvud, det är dåligt men förklarligt..eftersom du är så dum som du är..
   detta inlägget handlar inte om sanning eller lögn, du försöker jämt skriva om saker som ej har med inlägget att göra….bara för att du inte kan något du kommenterar om…..det är ologiskt att du gör så, det logiska vore om det handlade om sanning eller lögn, men du är så ologisk så du ser ej logiken i nåt..

 13. Varför skulle jag ens ha ett intresse av att ta till mig någonting du skriver när du aldrig kan hålla dig till sanningen eller ens komma med någonting som är det minsta lilla intressant? Att du ännu en gång kallar mig dum innebär ju som vanligt bara att du gör dig själv en otjänst. Vi har ju nämligen redan bevisat att jag är mer intelligent än du. Minns du?

  Inlägget handlar inte om sanning eller lögn från början, men tyvärr börjar kommentarerna göra det, och det är helt ditt fel. Slutar du ljuga så behöver inte kommentarerna handla om att du hela tiden ljuger. Håll dig bara till sanningen så har du löst problemet om du nu tycker att det är så jobbigt.

  Och när du påstår att jag är ologisk så går du ännu en gång emot all bevisning som finns. Håll dig till sanning och fakta istället, jag lovar dig att diskussionerna om hur mycket du ljuger hade försvunnit då.

  • och du sade i förra inlägget att du pratar om andra saker än att ljuga, här är det nu, svart på vitt, tror denna diskussion sedan länge blivit för komplicerad för dig, så att du ej kan förklara något av det du tidigare har sagt, för att jag ägt dig..

 14. Diskussionen är väldigt enkel: Jag säger den uppenbara sanningen och du ljuger och gör dig dum. Om du läser min kommentar igen så ser du att det finns delar där jag inte pratar om att ljuga, men problemet är fortfarande att mina kommentarer kommer att handla om lögner så länge som du väljer att fortsätta fara med osanning. Det enda du hela tiden gör är att äga dig själv när du fortsätter ljuga, trots att jag gång på gång påpekat hur oerhört uppenbart det är.

  Om du vill komma någonstans i livet och i den här diskussionen så kan det vara en bra idé om du slutar äga dig själv genom att ljuga så fruktansvärt dåligt.

  • tycker du ska gå till en hjärnskrynklare eller en psykolog som orkar lyssna på din skit som du skriver, detta måste vara rekord i ordbajseri jag har sett, sen skriver du samma sak om och om igen och i och med det så tillför det inte något som någon vill läsa……

   du måste ha ett tragiskt liv när du aldrig utvecklas

   • Klart jag skriver samma sak om och om igen när du uppenbarligen inte förstår annars. Eller ja, du förstår ju tydligen ändå inte, men om man bankar in det tillräckligt hårt måste du till slut förstå delar. Det är i alla fall vad man måste hoppas på. Angående utveckling så är det ju precis det du saknar, och där ligger problemet. Det är lite tröttsamt att du konstant beskyller andra för det du själv gör…

   • Det är det som är skillnaden mellan det vi skriver, jag vet vad jag skriver, du befinner dig i en fantasivärld som ingen annan förstår sig på…. det är därför du aldrig kommer att utvecklas…..livet är inte som i böckernas värld som du tror…och då är det inte normala böcker som alla vi andra läser jag talar om, utan det är typ ”lilla dassboken” som du refererar till, sådana böcker tänker du som…

 15. Viktor en bebis som tror att bluffprogrammet Big Brother är på blodigt allvar och tror sig vara bättre än andra. Claes Göran kanske hade ovårdat hår. Men han går nog säkert inte hela dagarna med kläderna totalt nerkissade. Och han dejtade nog inte sin flickvän med nerkissade kläder heller för den delen. Eller tror att han är vuxen när man kissar ner cafegolv eller får för sig att folk skryter om vilka stora bajskorvar de är som inte går att spola ned under en arbetsintervju.

  Viktor är bara avundsjuk på Claes Görans serieskapande, för det kan leda vidare till något större. Hellre vara lite barnslig än en bebis.

  Kvacksalvarna som är avundsjuka på de riktiga läkarna och tycker kiss och bajs, rapar och fiser och spyor som någon lagt under en säng ska vi alla tycka synd om.

  Och så vill dessa droga ner livliga småbarn, vilket hör till, småbarn är livliga. Men själv beter sig som ADHD, fast är en jättebebis istället.

 16. Den perfekta raggningsrepliken, jag kissade på mig. Är det så Viktor gör när han dejtar en tjej?

  Sådana här bebisar skulle stärka mitt så kallade dåliga självförtroende på en gammal arbetsplats. Enligt flummare som ansåg att folk som tränar flyr problem, men att titta på blöjorna i Tylösund är tydligen mycket bättre. Dessa så kallade stärkare var så kallade 40 åringar som sextrakasserade 18 åriga sommarjobbartjejer. Ska bebisar och pedofiler läka mig?

 17. Hej, Viktor. Ett budskap, då kanske du kommer ner till verkligheten

  Jag vill inte vara taskig, men stäng av flumsåporna, då kanske du upptäcker att det finns något annat där ute och det är livet. Varken dataspel och meningslösa program på bebisnivå har med jobb att göra. Och forskning säger att motion och frisk luft är nyttigt. Inte att kött är World of warcraft och öl är dataspelssyra, för tänk om alla spelade dataspel från morgon till kväll, vilket inte är ett problem, enligt flummare där ute som påstår att folk är snabba på att döma och har vanföreställningar och tankspriddhet att alla andra har så kallade fixerade specialintressen, men har inte ens kollat sig själva, då hade ingen kunnat slakta grisarna som styckades, för alla är ju så kallade normala och spelar World of warcraft hela dagarna, för allt annat är ju kallat så avvikande, enligt kvacksalvarna där ute som ska läka så kallade deprimerade människor. I vilken värld lever de i?

  Förlåt att jag störde och ha det så bra

  .

 18. Och man kan inte sitta och trakassera och förtala någon som inte är där, bakom en dator som inte existerar, på en stol som heller inte existerar, för alla är ju så kallade normala och sitter och spelar dataspel hela dagarna. För allt annat är ju så kallat avvikande. Man ska inte snacka med idioter, de kan tro på sig själva då.

 19. D

  De som psykologer och psykiatriker har tagit när de tror att bara för att folk läser böcker, så gör de det hela dagarna. Eftersom de är så stora experter så kan de väl trolla fram ett botemedel mot cancer.

  Nä det är bättre att springa runt på stan och ha ADHD och flyga på människor och skryta att man har kissa på sig som hobby, för det är precis de signaler man ger när man gapar och skriker och få för sig att folk inte ser på program med nämnda beteende är självmordsbenägna och trötta på livet.

 20. Eftersom att läsa böcker är att fly problem, då kan vi väl strunta i bluffböckerna som psykiatriker och psykologer skriver hur man ska bete sig på en dejt eller under en film. Att man hela tiden inte ska tjata. Det är väl självklarheter. Det säger ju sig själv. Det behöver man inte ha asperger och skriva en hel roman om. Detta är ju lika självklart som att man inte kommer på en dejt med nerkissade byxor, frågar om man får tugga på tjejens behå, peta gurkor i rumpan på folk, har ADHD och springer runt på cafeerna och kallar sig för kalsongjesus och skryter att man är en stor bajskorv som inte går att spola ner.

  Ska nämnda människor snacka om fördomar och att folk är snabba på att döma, då får de ju börja med sig själva först, och så tror jag inte det är tecken på en lyckad dejt att någon av parterna kissar eller bajsar på sig på dejten, eftersom det är ju så kallad ADHD att uträtta sina behov. Lyckat.

  Och jag tror nog att cafeerna, restaurangerna och biograferna vill ha toarullar till toaletterna, inte att tillverkarna ha så kallad avkoppling och spelar dataspel hela dagarna.

  Ska sådana här idioter stärka människor, samtidigt som man läser om hur de struntar i folk som bönar och ber om hjälp, tjejer med självskadebeteende mm.

  Väldigt märkligt, att göra slarvfel i jobbet och inte hjälpa behövande, men springa runt och skrika som ett ADHD barn och påstår att folk som tränar och har andra levnadssätt än missbruk och fixerade specialintressen är att fly problem, söka bekräftelse, vill känna sig bättre än andra, det har de minsann tid med.

  Och jag tror nog faktiskt fotbollsställena, bowlinghallarna och biljardhallarna mm också vill ha kunder och tjäna pengar. Inte gynna kvacksalvare som har social fobi och panikångest för kreativa människor.

  Att vara så jäkla korkad och hela dagarna trakassera Claes Göran, för att antagligen få honom att flippa ut och brytas sönder är att avslöja exakt vilken kvacksalvare man är som står på en psuedovetenskap som när som helst kan rasa ner som ett korthus.

 21. Är inte det märkligt? Det stod i Metro att det inte finns tid till att hjälpa folk med självskadebeteende.

  Är inte det lite motsägelsefullt när en jättebebis som Viktor här hela dagarna är manodepressiv och näthatar en person som han är avundsjuk på?

  Han känner säkert behåReymond, en som hade fördomar om precis allt och alla, men bölade som en total bebis för att folk har ett liv och inte ser på när vuxna människor kissar ner sig i TV.

  Gör vuxna människor så?

  Ska dessa snacka om fördomar?

  Har man inte lämnat kissåldern när man är vuxen och jag snackar inte om ålderssjukdomar. Finns det inte så mycket annat som måste göras än att vara en bebis.

  Så folk som tränar flyr problem? Är det för att då får inte bebisar som Viktor några kunder?

  För dessa mår ju bra i sig själva och inte är i behov av att trycka ner andra. Och de är inte en aspergare som hela dagarna näthatar och förtalar folk?

  Det är ju så synd om honom. Nu äter jag ett äpple. Vad heter diagnosen för det? Så att han ska ställa det som en störning i sin sagobok DSM.

  Sätta autism för att folk kanske inte ofta äter godis, för en sjuk kropp,en deprimerad själ. Då raggas det kunder.

  En frisk kropp, då har inte bebisen Viktor några kunder.

  Kvacksalvare som tar allvarliga kroppssjukdomar och försöker ta det till psykiska. För i själva verket så misslyckades han med den övriga läkarkåren och för att dölja det försöker han ta till flumdiagnoser.

  Själv lider han av öh öh öh diagnosen när man frågar honom vad han bygger sina flummerier på. Vad är det för flum när han tror att spela dataspel hela dagarna är att möta sina rädslor.

  Hur mongo är inte han när han tror att sitta med ansiktet i mobilen istället för att prata med kollegerna på rasterna. Det är ju dem han tillbringar halva dagarna med.

  Så folk som har andra intressen än evigt dataspel kan inte relatera till förhållanden. Hur friskt är det att tro att man kan ha sex med en apparat.

  Är det små World of warcraft barn som leker ute. Ska idioter läka folk?

  Normalt och moget att avbryta sex med flickvännen bara för att spela dataspel hela nätterna. Och även stalka och hota dem när de har gjort slut.

  Det anser sådana som han är att relatera till arbetsplatser och förhållanden. Tänk om varenda människa gick bärsärkagång på grund av GTA, för att bebisarna inte tar sitt jobb på allvar, utan sitter istället och näthatar folk.

  Och nej, när jag dejtar en tjej så är jag inte så kallad vuxen och leker med mat och kletar bajs på henne.

  Ska bebisar som kallar det för sport och påstår att övriga sporter är att fly problem, eftersom det frigör endorfiner och får folk att må bra, ge folk råd.

 22. Classe, du har ju uppenbarligen ingen aning om vad du skriver eftersom du konstant påstår att du skrivit någonting annat än det som faktiskt står i dina kommentarer. Jag befinner mig i verkligheten där jag konstant är i utveckling, medan du befinner dig i din fantasivärld där du ljuger för dig själv och ber till din låtsaskompis. Jag refererar inte till några böcker som verkliga livet, eftersom böcker är fiktion. Det kanske vore lämpligt om du förstod det snart, för allting blir väldigt knasigt när man ska gå efter sådant som står i en bok så länge den inte är strikt baserad på bevisad fakta.

  Ännu en gång måste jag påpeka hur tröttsamt det är att du beskyller mig för att göra sådant som du själv gör. Du lever ju i definitionen av en fantasivärld, där lögner blir sanningar och där sanningar blir lögner.

  • jaha, det förstår jag det att du tycker att det är bättre att härma mina frågor än att själv svara på dom, och varför svarar du inte på alla dom frågor som dom andra som kommenterar har till dig, är du feg eller? eller, ja, det vet vi ju att du är. som alltid, vi vet allt om dig, att du inte kan något eller fattar något

 23. Viktor, har du sett en bra kissa på sig film på sistone då? För tydligen flyr ju folk som går på bio själv problem. Det är väl bättre och gå till en biograf och vara så kallad vuxen och sitta med nerkissade byxor och gå på som en ångvält och fråga om man får tugga en tjejs behå. Så som de gjorde i en bebissåpa. Vad heter diagnosen för det?

  Och hellre en biobiljett än ett cigarettpaket. Ska du vara så kallad lugn och då gapa och skrika och kalla mig för könsord, loser och all möjlig skit. Eftersom cigaretter förstör ju kroppen, minskar konditionen och får människor att må sämre.

  Oj, vad lugn man är i sig själv när man försöker göra allt för att få folk att må dåligt.

  Folk som går på bio själv, vad ska man tycka? Har de inga vänner eller? Vad gör det i familje och arbetsrelaterade situationer? Och här har du suttit hela dagarna och skickat till en vilt främmande människa.

  Visst kan hans hår vara ovårdat, men ingen är perfekt. Man ska inte vara snabb på att döma.

  Självklart går man inte till arbetsintervjuer och sådant på det sättet. Han fattar nog det.

  Lika självklart som man inte är så kallad lugn i sig själv och flyger på var och varannan människa med flummerier.

  Som en så kallad vuxen flög på en för han sprang ikapp en vagn. Som när en flög på mig när jag hade bråttom hem från affären.

  Ja ja hellre ha bråttom hem än att riskera göra på mig, med bajs i byxorna. Som i sporten Big Brother. Allt kan faktiskt ha en förklaring.

  Och nej, att inte släppa förbi en gapande, skrikande, påflygande, ADHD:re som kommer utifrån för att köpa cigaretter har varken med autism och egoism att göra, utan man tänkte på de som stod bakom.

  Förstår ni inte social kod eller? Kalla en tjej för H:ord för att man inte fattar att folk har kläder på sig.

  Att hela dagarna näthata Claes Göran, är inte det att vara uppe i varv och påflugen då, för han är nog inte den enda du är på.

  Och logiskt att påstå att andra läkare är kvacksalvare.

  Jag tror knappast de säger, du spelar schack, då har du diabetes. Och de är nog fullt medvetna om att de lever i verkligheten. Och flummar inte.

  Dataspel mer än 2 timmar om dagen gör folk våldsamma, och i nästa stund påstå att dataspel över halva dagarna för folk mer sociala och man samarbetar bättre. Logiskt. Tankspriddhet kanske.

  Men alla de som är psykotiska då, som slår sönder apparater och dängt sönder x boxen. Friskt. Som slog sönder sin flickväns lägenhet på grund av skiten.

  Är det att vara på en arbetsplats? Är det avkopplande? Tänk om alla levde så. Då hade inte Viktor, som hela dagarna tycker synd om sig själv, någon Claes Göran han kan näthata. Jorden anropar.

  Och jag tror nog att även läkarna som förlöser barn också vill ha jobb, inte att en så kallad normal avbryter sex för att inte ha specialintresse och spela hela dagarna.

  Och nej, Viktor, du kan inte för en sekund få mig att misshandla en människa för att den har en dålig syn, för jag är ingen jubelidiot som har någon form av personlighetsstörning och annan person och slänger ner mig själv för trappan och misshandlar mig själv i ögonen. Tyvärr.

  Skoja lite, lite skoj får man ju tåla. Jätteskoj.

  Och så är riktiga läkare Kvacksalvare. Knappast, de har i alla fall inte asperger och vill att arbetarna ska sitta hemma och spela dataspel hela dagarna istället för att vara på jobbet.

 24. Jag härmar inte dina frågor? Nu hittar du bara på saker igen, precis som vanligt. Vad är det för frågor som du inte har fått svar på menar du? Jag antar att du som vanligt talar om någonting du inte skrivit, men för all del, skriv frågorna nu så ska jag svara. Om du menar frågor du redan ställt så är jag säker på att du kan finna svaret om du bara läser. Feg är jag absolut inte eftersom jag svarar på relevanta frågor. Faktum är att jag ju även svarar på totalt irrelevanta frågor eftersom det är vad som oftast finns. Att svara på Verklighetens/Whatevers kommentarer är totalt onödigt eftersom det bara är en enorm sörja av skit som inte hör till sammanhanget.

  Återigen roligt hur du beskyller mig för saker som du gör hela tiden. Du har ju själv fegat ur hur länge som helst genom att inte våga svara på några frågor alls, och du visar konstant upp att du inte förstår grundläggande saker. Helt tokigt att du fortsätter på samma korkade bana…

  • du säger att jag ska säga vilka frågor du inte svarat på, men är det inte enklare att säga alla frågor istället för att räkna upp alla frågor, för du har inte besvarat någon…du förstår varken grundliga saker, du tror du förstår något, men du förstår inget, inte heller det du själv skriver…finns flera bevis på det

 25. Att säga alla frågor och att rada upp alla frågor är samma sak… Men visst, gör du det, så kan jag sedan svara på frågorna igen om du nu missat alla mina tidigare svar. Det är alltid intressant att se hur lite du förstår av det du faktiskt ändå verkar ha läst. Helt otroligt lite.

  Och jag antar att du som vanligt inte kan nämna något av de bevis du säger ska finnas. Däremot finns det ju faktiskt bevis för att du gör exakt det som du beskyller mig för att göra. Att inte förstå grundläggande saker bevisade du just genom att skriva två saker som betyder samma sak exempelvis. Du verkar uppenbarligen inte ha förstått skillnaden. Och att du inte ens förstår vad jag skriver är även det uppenbart eftersom du missat att jag svarat på dina frågor. Bevis på bevis på bevis. Det finns hur mycket som helst…

  • detta är bara rent ordbajseri från din sida, jag har nog aldrig varit med om en människa som skriver så osammanhängande saker som du gör just nu…
   du snackar om bevis, men då kanske man ska veta vad bevis betyder, själva ordet alltså.. gör du detta? nej…bevis är något som urskiljer om någon talar sanning, och eftersom du inte vet vad sanning är, framgår det tydligt att du ej vet vad bevis är heller

 26. Om du tycker att det är osammanhängande så beror det enbart på att du som vanligt inte kan förstå vad det står. Visst är bevis i detta fallet något som urskiljer om någon talar sanning, och om du då har fel och sanningen finns bara någon kommentar längre upp så är det alltså bevis. Skriver du att jag inte svarat på dina frågor (fast jag redan gjort det), utan att du svarat på mina frågor (vilket det ju såklart finns bevis för eftersom svaren saknas i de tidigare kommentarerna), ja, då är det bevis för att du gör precis det du beskyller mig för.

  Samma sak gäller för flera saker. Om du påstår att du stavar bättre än vad jag gör så kan man enkelt räkna hur mycket vi båda stavar fel och komma fram till att bevisen säger att du stavar sämre. Om du påstår att du har högre IQ än jag har och IQ-test visar att så inte är fallet så är det också bevis för att du har fel.

  Så vem är det egentligen som inte riktigt förstått innebörden av bevis? Jag har alltid bevis för att det jag säger stämmer. Det är till och med så att du nästan alltid varit den som tillhandahållit bevisen i dina tidigare kommentarer. Hur kan du inte förstå någonting som är så simpelt som detta?

  • du ska inte snacka om sanning eftersom du inte kan definiera vad ordet sanning betyder, det har jag redan pratat om, och tänker inte göra det igen, jag repeterar inte som du gör, jag är inte lika ding i skallen som du, det är onormala människor som du som bara gör så….finns säkert en diagnos för det, på psykhem och så vidare…kan ju vidarbefodra det du skrev till en speciallist..
   och detta med att jag har större iq än du har jag bevisat flera gånger, med att visa på att du repeterar samma gamla skit som förut, men jag är inte i samma ekorrhjul som du….bevis vet du inte vad det betyder som sagt…om du hade begripit det hade du ej svarat så.

 27. Hej, jag är en idiot som heter Viktor, har asperger och näthatar folk hela dagarna. Jag skriver ut piller som inte existerar för i min värld existerar bara fantasivärldar. Sedan går jag på krogen och sitter och dricker öl med bajs i byxan och kissar på mig under 15 årsfilmer. Dadda

 28. Vad tycker du om Härskarrullen, Sagan om de två bajskorvarna och Sagan om toarullens återkomst. En jättebra filmtrilogi. Skriven av kvacksalvande jättebebisar som är avundsjuka på riktiga experter

 29. Jag vet exakt vad en sanning är, det är därför som det är så enkelt att se dina lögner. Du kanske skulle testa att repetera saker för dig själv några gånger då? På så vis kanske du kommer inse hur jävla korkat allting du säger är, och det vore ju toppen. Läser du allting du skriver tio gånger så måste du ju förr eller senare förstå vilken dynga det är, och det vore enbart positivt för dig.

  Skicka gärna vidare alla våra konversationer till valfri psykolog eller så. Det kanske kunde bli det första steget för dig att få hjälp med sådant som du ärligt talat borde ha fått hjälp med för hur länge sedan som helst. Jag vet inte vilka diagnoser du har, men det finns som tur är hjälp för det mesta. Det enda som det kanske inte finns hjälp för är din dumhet, så den får du nog bara leva med tyvärr.

  Att du skulle ha bevisat att du har högre IQ än vad jag har är ju så sjukt dumt bara. Du vet ju om att bevisen som finns säger att jag har högre IQ än vad du har, så varför fortsätter du att säga emot detta? IQ-test är det bästa och enda sättet att testa IQ, och där fick jag bättre resultat än vad du fick. Alltså är du dummare, är det verkligen så att du fortfarande inte fattat detta?

  Det är fantastiskt dumt att du faktiskt genom att påstå att jag inte förstår vad som är sanningen bevisar att du själv är den som inte förstår det. Helt otroligt att du kan lyckas med någonting sådant. Så dum borde man inte kunna vara ens…

  • jag behöver ej skicka vår konversation till en psykolog, för alla vet att alla psykologer kommer säga att du är en stalker, ett internettroll som inte har ett liv och som borde läggas in på hispan så snart som möjligt…men tyvärr har vi ej tvångsintagningar i Sverige.
   återigen refererar du till nåt du inte kan något om, sanningen.

 30. Men Claes-Göran jag tycker att du gör lite fel när du säger att unge mannen Viktor ej skriver till ämnet när dina kompisar som han eller hon som skriver toapapper eller om tv eller om Big Brother tillhör ju ej ämnet heller men de får ändå skriva på som små barn. Sen tycker jag ej om hur ni alla tjafsar hela tiden. Kan ni inte bara komma överens, kanske kramas istället? Jag hatar bråk i alla dess former så jag hoppas ni blir sams, ni behöver inte tycka samma sak men inte vara så hatiska mot varandra.

  Och att du kanske (Claes-Göran) växer upp lite, Viktor också. Men viktigaste är att alla ska få komma till tal, inget särbehandlande som jag har sett ske här!

  Kram på er mina vänner!
  Mvh Berta Knutsson från Falun.

 31. Berta Knutsson, vi är inga små bebisar. Man får ta Viktor som han är. För program på bebisnivå är hans specialintresse. Tycker att inte se på folk som kissar ner sig i Tv är att fly problem. Man få snacka bebisspråk med bebisar.

  Bebisar är en sak. Man han är vuxen och är ändå en bebis

 32. Viktor är en sådan som behöver KBT för sin rädsla för schackspelare och riktiga läkare. Han har ju asperger med sin fixering på ordet asperger i var och varannan mening i kvacksalveböckerna om asperger. Och så förstår han heller inte social kod och respekterar inte cafeers, biografers, restauranger och arbetsplatsers fina golv och tror att stå och kissa ner golvet ger ett bra intryck och det är så vuxna människor gör.

  så bebisar som snackar om att folk är snabba på att döma ska mumla en massa smörja om att folk är snabba på att döma, då får de börja med sig själva först. Bebisar är bebisar och bebisar är just bebisar. Och småbarn är småbarn, de kan vara livliga. Men jättebebisar som kallar kiss på mattan för sport, det är någonting helt annat. En förvuxen jättebebis.

  Schizofreni och asperger att avvika. Exakt, hur många tror du tycker det är normalt när de ser en vuxen man stå och kissa ner ett golv?

  Folk som går på själv, vad ska man tycka?

  En så kallad vuxen man som ställer sig och kissar på golvet under reklamen, mitt framför bioduken, vad ska man tycka?

  Bög för att man inte vill bete sig som en bebis på en dejt. Knappast

 33. Nej, jag tror inte någon psykolog skulle säga det där. Främst för att det inte är någon diagnos att vara ett internettroll exempelvis, men även för att jag självklart inte är det. Detta borde du ju ha vetat redan när du skulle försöka leka psykolog själv. Inte konstigt att det gick så dåligt för dig…

  Ett liv har jag ju dessutom, det är därför som jag inte spenderar min tid med att göra filmer med samma kvalité som någonting man gjorde när man var ungefär tio år gammal… Och nog förstår jag sanningen alltid. Det är därför som dina lögner är så enkla att genomskåda.

 34. Jo, det är precis den kompetensen jag har i form av allmänbildning, något som du helt verkar sakna. Däremot är det menlöst att du ska tala om logiskt tänkande eftersom ingenting du någonsin sagt har varit vidare logiskt. Snarare så verkar du ju göra en grej av att alltid gå tvärtemot logiken.

  • grejen med dig är att så fort du saknar någon kunskap säger du att du har den, och då har du den plötsligt för att du säger det..samma sak när det gäller din logik., kan bara säga som alla vet, det funkar ej så, gå till en dagisfröken så kanske hon kan förklara för dig.

 35. Nej, det är inte grejen. Om jag saknar kunskap och behöver den så skaffar jag den kunskapen. Grejen med dig är att när du saknar någon kunskap så hittar du på någonting som alltid är helt fel, och dessutom väldigt enkelt att motbevisa.

  Hela din kommentar nu är ju ett typexempel på när du inte har något motargument och därmed bara försöker hitta på någonting som inte kan backas upp av fakta. Ingen fakta tyder ju på att jag säger att jag har kunskap jag saknar, och ingen fakta säger att jag är ologisk. Det är som om du är rädd för sanningen.

  • du vet inte hur man skaffar kunskap, du tror att du vet det, sen tror du att du har den kunskapen, men det har du inte, eftersom det är fel kunskap du har eftersom du går fel när du söker kunskap, och det kan bara förklaras med att det är nåt fel på dig och att du inte vet hur man skaffar sig kunskap.

 36. Jo, jag vet hur man skaffar kunskap, det är därför mina kunskaper är överlägsna dina. Jag fastnade inte i sjuårsåldern som du gjorde. Ännu en gång hittade du bara på en lögn för att ha någonting att besvara min kommentar med. Dina argument har verkligen aldrig någon koppling till verkligheten, utan du argumenterar hela tiden utifrån din fantasi. Det är jättedumt. Verkligen, verkligen jättedumt.

 37. Det som stämmer om mig är det jag skriver om mig, och det jag skriver om dig stämmer om dig. Så enkelt är det. Du bevisar i varje kommentar att jag har rätt när jag skriver som jag gör. Bara att du sitter och ljuger hela tiden men kallar det sanningen påminner ju väldigt mycket om en sjuåring som inte har några svar på mina argument och som därför bara använder fantasin till att hitta på korkade lögner.

  • som jag sa i förra inläggen, nu håller du ej dig till ämnet nu heller, och eftersom du inte gör det så kommer inte jag publicera dina kommentarer förän du gör det, man kan ju prata om annat också fast då får det ändå anknyta till ämnet. men när du pratar om annat så pratar du bara massa skit som inte har med saken att göra., detta är min blogg och jag är trött på att du hela skriver om annat så fort jag äger dig, du för iväg samtalet ifrån det var tänkt från början. och nu är det dags för mig som är frisk att sätta ner foten, för du som är sjuk i huvudet kan inte göra det…

 38. Jag håller mig till ämnet eftersom jag svarar på din kommentar. Om du tycker att jag inte håller mig till ämnet så är det alltså för att du i din tidigare kommentar inte höll dig till ämnet själv. Oerhört korkat, som väntat när det kommer från dig. Om du nu är så frisk så borde du väl inse att det är du som för samtalet på fel spår? Det blir ganska tydligt att du har väldigt stora problem…

  • du håller dig ej till ämnet, för varje gång jag vill få dig att prata om ämnet pratar du om annat hela tiden som jag sen måste svara på, för att årerigen påminna dig om att hålla dig till ämnet….den röda tråden är att du pratar om sånt som inte hör hit alls, för om man går igenom alla inlägg du kommenterat så är det alltid du som väljer prata om annat, förutom ett inlägg då jag skriver om hur knäpp du är. och du bevisar i alla kommentarer hur knäpp du ä i det inlägget, då är det okej.
   du kan knappast bedöma om någon är frisk eller sjuk, man måste nämligen vara frisk för att göra det

 39. Nej, så är det givetvis inte alls. Jag börjar alltid prata om ämnet medan du direkt flyttar fokus till någonting helt annat. Se bara i det här inlägget. Det är ganksa svårt att förneka någonting som finns helt tydligt för alla att se. Du är aldrig intresserad av att prata om ämnet, utan du kommer bara med riktigt dåliga personlig påhopp eftersom du helt saknar argument.

  Den röda tråden är att du hela tiden saknar argument och pratar ren sörja med ett dåligt språkbruk. Om man går igenom alla inlägg så ser man just detta. Redan från början så började ju jag med att prata om ämnet för inlägget, medan du svarade med någonting helt annat. I alla inlägg där du pratar om att jag skulle vara knäpp visar du som vanligt bara upp dina egna brister och att du inte kan argumentera vettigt. Jag bevisar aldrig att jag skulle vara knäpp, jag visar bara upp dina väldigt tydliga fel.

  Och att bedöma att du inte är helt frisk är inte ett dugg svårt, då det märks att du lider av minst en diagnos, så det klarar jag lätt. Det hade jag gjort även om jag var helt sjuk i huvudet eftersom det är så tydligt. Jag är dock fullt frisk, och då blir det bara ännu tydligare.

  • en sak är i alla fall klart för alla friska personer, att du inte har något liv, det märks både hur du kommenterar och hur mycket tid du ägnar med att bara stampa på ett ställe, debatten går inte framåt, och det är bara för att du är i ditt ekorrhjul som bara snurrar runt runt, om du pratar om en annan sak så har du pratat om den saken minst 1000 gånger innan, gå till en psykolog, då menar jag en superpsykolog som kan se om det är problem i din barndom eller nåt som gör att du skriver sådana saker 1000 gånger igen, det är precis som du inte har något minne eller någonting, och när du skriver om andra saker (vilket är sällsynt) så är det ologiskt och inte är relevant i ämnet….du håller dig inte till ämnet, och trots att jag sagt 1000 gånger att du ska göra det så gör du det fortfarande inte…..gör mig en tjänst….som jag tidigare sagt 1000, skriv en bok på 10 000 sidor, återkom med den boken, så kan jag bränna upp den sen när den är klar.

 40. Det var en månad mellan mina kommentarer, men du kanske ser allt i livet som ett så stort projekt att man inte hinner med någonting alls på den tiden? Och det är klart att debatten inte går framåt när du hela tiden strävar bakåt. Anledningen till att det blir upprepningar är ju för att du inte förstår saker, och tyvärr verkar det som om jag måste upprepa ännu fler gånger än vad jag redan gjort eftersom du fortfarande har mycket svårt att greppa verkligheten. Exempelvis så vägrar du ju inse att jag faktiskt försöker hålla mig till ämnet, men det går ju inte när du omedelbart börjar prata om annat.

  Att jag ska gå till en psykolog för att du inte klarar av att se verkligheten verkar ju rätt dumt, så jag tror jag avstår.

  • du upprepar bara det jag säger, och få alla som läser att tro att det är ditt egna svar…vad är meningen med det lixom? ser ingen vits i att kommentera något du säger mer, det är ingen som orkar läsa skit, skit är det eftersom du skriver osammanhängande, ologiskt och ljuger och pratar massa skitsnack..
   gå till en psykolog som sagt, som lägger in dig på psyket, du är alldeles för farlig för alla i din närhet…

 41. Nej, jag upprepar inte det du säger. Jag svarar på det du säger. Således blir det mitt eget svar, vilket läsarna förstår så länge de inte är helt tomma i bollen. Meningen med att svara på dina kommentarer är att dina felaktiga påståenden inte ska få stå oemotsagda, och dessutom så är det ju väldigt roligt att se dig göra bort dig i flera hundra kommentarer(!).

  Du borde ha slutat svara för länge sedan för att inte tvingas skämmas ytterligare, men det har du ju aldrig haft förstånd till att begripa. Du har uppenbarligen inte heller haft förstånd till att förstå att ingenting av det jag skriver är osammanhängande, ologiskt eller osant. Det är faktiskt precis tvärtom. Det är nog din läsförståelse som sätter käppar i hjulen för dig.

  Roligt dock att du ännu en gång beskyller mig för att göra någonting som du själv gör. Dina kommentarer är ju alltid en enorm sörja av osammanhängande och ologiska lögner. Du kanske själv borde gå och samtala med någon om dina problem med att acceptera verkligheten för vad den är?

  • du upplever att mina kommentarer är en sörja för dom är ett svar på en riktig sörja, och den sörjan är det bara du som står för…..det kan vem som helst se.
   och återigen har vi bara svammel från din sida, som ingen orkar läsa….eller bry sig om…och vet du varför…? för du skriver samma saker, vet ej vad du pratar om, ljuger, svamlar, okunskap mm…

   jag ångrar att jag inte slutade svara för längesedan, detta har inte gett någon något att svara på dina kommentarer…det finns ingen på andra sidan som är mottaglig för dom…

   som jag sagt förut, du vränger sanningen och gör den till din egna sanning…skaffa dig ett nytt liv

 42. Jag upplever dina kommentarer som sörja för att de är sörja. Du har ju aldrig ens några vettiga svar på det jag säger, så det är absolut inte jag som står för sörjan. Jag vet ju exakt vad jag pratar om, och jag har rätt. Det är inte på något sätt att ljuga, svamla eller okunskap. Snarare tvärtom, men eftersom du varken kan förstå enkla sammanhang, formulera dig i text eller tala sanning så inser jag att du inte förstår det själv.

  Jag förstår också att du ångrar att du inte slutade svara för länge sedan. Du hade inte behövt göra bort dig i flera hundra kommentarer om du bara insett hur fel du hade redan från första början. Anledningen till att det inte gett något är att du inte har något svar på mina kommentarer. Det har varit den röda tråden hela tiden.

  Jag vränger absolut inte sanningen. Sanningen är glasklar, och det är helt otroligt att du inte kan se den. Men sen verkar du ju också på riktigt vara rädd för verkligheten, så jag antar att dina lögner är ett sätt att fly från det du är rädd för. Synd bara att verkligheten alltid finns där ändå, även fast du inte vill att någon ska se den.

  • dina svar är så luddiga…..dom är inte ens luddiga svar, det är inga svar överhuvudtaget eftersom du skriver om samma sak du skrivit innan fast med andra ord….det är det som är felet med vissa människor, dom tror att dom utvecklas, men den har dom samma trångsynthet, dom använder bara samma ord..
   och det har jag sagt 1000 gånger, det blir inte mer sant det du skriver bara för att du skriver det 1000 gånger………för dig kanske det blir det men inte för någon annan

 43. Det var nog över ett år sedan som jag första gången förklarade att mina svar är baserade på dina kommentarer, och därför är den enda anledningen till att du inte tycker att det är något svar att dina egna kommentarer är fullständigt innehållslösa. Mina kommentarer är ALLTID svar till sådant som du skrivit, medan du själv oftast försöker fly från ämnet när du som alltid märker att du inte har några argument. Och jag vet att saker inte blir mer sanna om jag skriver de tusen gånger. Tur då att det jag skriver varit sant redan från första gången jag skrev det.

  • en dåre skriver som en dåre för att en dåre tänker som en dåre…..och om man tänker som en dåre, förstår man inte heller fakta, och om man tar in fakta så är det ofta fel fakta…………..gissa vem jag syftar på

 44. Du måste uppenbarligen syfta på dig själv eftersom allt det där stämmer in på dig och ingenting på mig. Du kanske skulle försöka börja använda dig av fakta och sluta vara en dåre?

 45. Fortfarande problem med det svenska språket ser jag. Läs din och min kommentar ett par gånger till så ser du nog vad som är felet med ditt svar den här gången…

CLASSES LILLA BLOGG ÄLSKAR KOMMENTARER

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s