HÅLLER PÅ ATT STARTA UPP ETT HELT NYTT FÖRETAG

Mitt nya företag ska heta cg-animationer, jag har både skrivit en affärsplan och en marknadsplan för företaget, jag har till och med gjort en logotype, företaget ska syssla med animationsfilmer…såhär ser loggan ut.

CG-ANIMATIONER LOGGA

Annonser

14 reaktioner på ”HÅLLER PÅ ATT STARTA UPP ETT HELT NYTT FÖRETAG

 1. Din affärsplan måste vara oerhört, oerhört bra för att du ska kunna sälja en dålig produkt. Skulle vara mycket intressant att höra hur du har tänkt…

 2. Din comeback var ju varken sann eller relevant. Och efter att du släppt företagets hemsida måste jag erkänna att mina farhågor blev besannade med råge. Ditt företag kommer inte att gå med vinst. I’m out…

 3. Nej, jag ser att sidan inte är klar, men den är tillräckligt färdig för att man ska kunna läsa om din affärsidé. Ytterst få, om ens någon någonsin, kommer utnyttja din tjänst. I’m out…

  • har jag bett dig att investera? en sak jag vet är att allt du investerar i blir bara skit för hela dit liv är skit, skiten kan du ha för dig själv. det som är ännu sämre att vara en person med en usel affärsidé är att låsas vara en drake, det är väl jag som utvecklar sidan och bara jag som vet när den är färdig eller? du är både en person som inte vet om en bra affärsidé och en låsasdrake, du är typ som ett barn som gillar stålmannen, du vill vara stålmannen…men vet du vad, det är du inte, stålmannen finns inte på riktigt.

 4. Den saken du påstår dig veta har du ju ingen aning om, så det var ju kul att du ännu en gång hittade på någonting i brist på verkliga argument att komma med. Ja, visst är det du som bestämmer när sidan är färdig, men problemet med din affärsidé är ju inte att hemsidan är för dålig, utan att produkten inte kommer sälja.

  Just den tjänst du tillhandahåller kan man få från annat håll, av betydligt bättre kvalité. Eller så kan man själv läsa en guide över hur man använder flash och således själv kunna göra en bättre produkt efter någon timme.

  Kul förresten att du i alla fall förstått att stålmannen inte finns. Din övriga historia vad gäller skillnaden mellan verklighet och fiktion är ju inte lika imponerande…

  • du har ju ingen kunskap om idén eller någonting kommer att sälja, berätta vad du har för kompetenser att veta det, och kom inte och säg att det är ditt sunda förnuft du tänker med, för alla vet som ser detta att du inte har det, och var kan man få det menar du?
   att du påstår att man kan få en bättre produkt efter en timme bevisar också att du inte vet vad du pratar om.

 5. Jag har ju kunskaper om idén eftersom du själv redogör för dem på hemsidan, och jag har även kunskaper om produktkvalitén eftersom alla dina filmer håller mer eller mindre identiskt låg kvalité. Jag känner alltså till affärsidén och kvalitén på produkten, och det räcker ju för att man ska veta att det inte kommer sälja. Det skulle ju kunna kallas sunt förnuft, men jag misstänker att du inte vet vad sunt förnuft är eftersom du inte har det. Hade du haft det hade du själv förstått att din affärsidé inte kommer generera någon inkomst.

  Eller tänk såhär: Du har en affärsidé där du ska hyra ut båtar till människor som vill ro över en sjö. Tyvärr har alla dina båtar jättestora hål som syns på flera meters avstånd och som skulle sänka båten så fort den lades i vattnet. Tror du att någon skulle vilja hyra en båt av dig då?

  Och jo, man kan få kunskaper till att skapa en bättre produkt på en eller ett par timmar beroende på hur van man är vid att använda en dator. Jag lärde mig lite flash i gymnasiet, och de funktioner du använder gick vi igenom redan första lektionen. Sen kan det möjligtvis ta lite längre tid att rita allting, men rent kunskapsmässigt kan man lära sig mer avancerat flashanvändande på typ trekvart.

  • dä har vi det, du tror att den tjänsten jag tillhandahåller är båtar, men det är animerade filmer, du vet ju inte ens om vad jag erbjuder.
   du säger inget när du säger att du har kunskaper, den kunskapen kan ju både dårar och idioter ha, du vet inget om marknadsekonomi, du kan inte uttala dig eftersom du inte har sett min affärsplan eller marknadsplan eller nåt, och det vet dom som kan något om företagande.
   du vet inget, visa nåt du har gjort? annars så är det bara snack och ingen verkstad.

CLASSES LILLA BLOGG ÄLSKAR KOMMENTARER

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s