BERÄTTELSEN


denna berättelse som nu kommer att berättas kommer ni läsare vara fullständigt delaktiga i, det går ut på följande vis, att jag börjar berätta på berättelsen, sen fortsätter någon, sen fortsätter jag, sen fortsätter någon annan och så vidare och så vidare, jag skriver berättelsen varannan gång… och jag väljer vilken berättelse som ska fortsätta föra berättelsen vidare, ni berättar berättelsen vidare genom att ni kommenterar denna sida, och efter varje kommentar har publicerats så fortsätter vem som helst berättelsen.. och jag väljer ut vem som ska fortsätta berättelsen om det är många som har kommenterat berättelsen på samma berättelse som redan har berättats..

såhär börjar berättelsen…. I EN LADA LÅG RIDDAREN IGOR OCH SOV, MEN NÄR HAN VAKNADE SÅ SÅG HAN ATT HANS RUSTNING VAR BORTA, HAN SÅG SIG OM MEN KUNDE INTE HITTA DEN NÅGONSTANS, VAR KUNDE DEN HA TAGIT VÄGEN?…. fortsätt berättelsen genom att kommentera denna sida, om det är många som fortsätter berättelsen väljer jag hur berättelsen ska fortsätta.

Annonser

19 reaktioner på ”BERÄTTELSEN

 1. Igor kliade sig i huvudet, och förundrades över hur hans metallrustning kunnat försvinna helt spårlöst. Att klä av den låter en hel del, men sen å andra sidan, så var Igor rätt full igår när han gick och lade sig i ladan. Han inser att för att hitta rustningen så måste han återkalla gårdagens fylla, bit för bit. Men först, flår han en av ladans kor. För det är allt rätt kallt där inne, mitt i vintern, och då behöver man någonsorts skydd. Han drar på sig koskinnet och försöker börja minnas…

 2. och då kom det för igor där han satt i sitt koskinn att han förlorade rustningen på ett medeltidsspel, som han hade satsat pengar i, jaga tänkte igor, vad ska man nu göra.. det var dumt att satsa rustningen, det är ju det han lever på, nu reser sig igor upp och tänker nu rida till stan för att hämta tillbaka rustningen, han går ut till stallet för att hämta sin häst, och då får han se……….

 3. igor blev jätteglad att han hittade draken, men han blev förvånad att rustningen fanns i en drake, kanske någon ville gömma en i drakens mage, för draken var redan död när igor såg den, men när igor skulle gå från draken så…….

 4. …han måste skaffa en pennis, för det är inte kul att vara tjej på medeltiden, han bestämde sig för att gå till farbror doktor för konsultation, han kunde ju inte ge upp sin dröm om att bli riddare. Han begav sig av mot kliniken men på vägen fann han en bild på Eric Saade och föll pladask för hans charmerande bruna ögon och femenina leende, då gick det upp för honom att Eric aldrig skulle vilja ha honom om han blev kille, så han bestämde sig där o då tt han inte skulle gå igenom med operationen, då hans framtid med Eric stod på spel. Igor var kluven men han kom snabbt fram till att kärleken gick före allt och att han skulle söka upp Eric och fria påmomangen. Så googlade fram Eric Saades twitter för att kunna se vart han var på Erics sida stod det att han var på en bordell, Igor tog första bästa häst och kilade iväg mot hans öde. Ett par timmar senare närmade han sig stadens bordell, Igor var mycket förväntansfull inför mötet med hans älskade, han fullkomligen flög in i bordellen i sökandet efter Eric, han letade överallt från golv till tak o varje vrå och skrymsle, ingenstans fanns Eric att finna, Igor kände hur hans mod sjönk och hjärtat hoppade upp i halsgropen. Igor kände sig lite nödig och gick mot porslinsstolsnästet, när han kom in på herrarnas, uppenbarade sig en mörk kalufs stånkandes på en porslinstol läsandes en Kalle Anka tidning. Då utbrast Igor ”Hej min älskade!” och rusade fram för att omfamna Eric, Kalle Anka tidningen flög åt alla håll då dem uttryckte sina känslor för varandra på det kalla klinkersgolvet. Efter deras första passionerade möte hade lagt sig, var Igor tvungen att kläcka den stora frågan, ”Eric Saade, vill du gifta dig med mig?” Eric svarade….

 5. nej, för tusan, är jag med i dolda kameran???,jag är ju kär i molly sandén.. sen slog han igor till marken…när igor vaknade insåg han att han hade somnat igen och bara hade drömt det där om erik saade, för google och twitter och Erik saade fanns ju ej på medeltiden…efter denna chocken i drömmen som drabbade honom kollade han ner på sina byxor och kände efter, och han var en man….tur det allt var en dröm…efter en timme när igor hade hämtat sig gick han till stadens drömtydare för att tolka drömmen och för att få slut på dessa konstiga drömmar…han kom dit, berättade om sin konstiga dröm om erik saade mm, och drömtydaren sa…….

 6. … ”Du är en komplicerad person, med en hel del undertryckta känslor. Du är extremfeminist, men har lyckats förtränga det. Rustningen betyder att du egentligen vill stå på barrikaderna och kämpa mot patriarkatet och könsmaktsordningen och att du förlorade den handlar om ditt dåliga samvete, för att du egentligen inte vågar stå upp för din aggresiva feminism. Den döda draken står för manssamhället, som du vill bekämpa och samtidigt tvivlar du på din manlighet, därav det misslyckde besöket på det hårda golvet i bordellens kabinett”
  Plötsligt stormar en massa folk han inte kände in hos drömtydaren och larmade och kramade om Igor och Sven Öyvind Swan kom in i rummer och skrek ”Hej Igor, du är med i dolda kameran”. Och allt folket fröjdade sig.

 7. ….eller dolda kameran och dolda kameran, det var en skäggig gubbe som hade klätt ut sig som sven öyvind swan…och han som hade klätt ut sig hete eskil och var skribent på run-skrifttidningen ”stenen” och ville på detta viset skoja med igor…folket gick därifrån snopna för eskil hade lurat dit dom i tron att dom skulle få äta älg där inne, det var därför folket var så glada…det hela slutade med att eskil blev hängd av dom uppretade folkmassorna..
  igor kliade sig i huvudet och konstaterade att antingen är drömtydaren en bluff, eller också har han fått en stan i huvudet eller nåt, för det där med feminist trodde han ej på…han skulle just dra fram sitt svärd för att hugga huvudet av drömtydaren, men då…….

 8. …han tog tag i svärdet och drog fram den så var det ju inget svärd utan en benprotes av trä! Igor trodde han fortfarande drömde så han tog i allt han kunde och slog benprotesen rätt i pannan så det krasade till på ett kusligt sätt. Men det var inte pannbenet som sprack utan benprotesen var angripen av en massa termiter så protesen gick i två delar. Nu fattar Igor verkligen ingenting : rustningen är borta, han står iklädd en död ko ensam i en fallfärdig lada och svärdet är en termitangripen benprotes i två delar. Med en näst intill desperat blick tittar han runt i ladan och ser en flaska med…

 9. termiter….det måste vara ur den flaskan alla termiter kom ut ifrån, Igor försökte så gott han kunde samla ihop alla termiter igen i flaskan, han lyckades få in alla termiter i flaskan igen, termiterna hade brutit sig ur flaskan eftersom korken var gjord av trä, det var ganska vanligt på den tiden….nu funderade Igor på vad han skulle göra med termiterna, och då fick han en idé…såhär skulle han göra……………

 10. Igor drabbades av en febrig frenesi. Han uppfylldes av något han aldrig hade känt förut. Han kändes sig styrkt när han med ett leende på läpparna började att rita ett pentagram på golvet. Igor gick in i ett transliknande tillstånd och en frän doft av svavel spridde sig i rummet. Termiterna började att självantända…

 11. men precis när termiterna självantände så förstod Igor vad som gör att han blev så konstig, det var termiterna, det var något fel på dom, terminterna var hypnotiska, det var alltså temiterna som fick igor att agera som han gjorde, och när Igor insåg det så suddade han ut pentagrammet och slängde flaskan och sa till sig själv att han aldrig skulle göra så igen. men då knackade någon Igor på Axeln, och det var…..

 12. Lucifer var en gorilla som Igor hade räddat från några satanister som hade döpt honom till lucifer, så han hette egentligen Doris, för att Igor trodde först att gorillan var en tjej när han var liten, och gorillan var ledsen att han hette Doris

 13. Igor väcktes ur sin tillfälliga feberdröm. Han var tillbaka i verkligheten. I hyddan som luktade av svavel, iklädd den döda kon och mittemot honom satt Hin håle och log brett emot honom.

 14. hin håle brukade igor kalla hans fru, för hon hette det, den döda kon var egentligen en päls, som igor hade köpt av en rysk potatishandlare, som brukade göra sprit av sina potatisar, svavlet som luktade var från frugans matlagning, hon var ej så bra på att laga mat…men hon fick stå i köket ändå eftersom hon var kvinna för igor kunde knappt koka vatten

CLASSES LILLA BLOGG ÄLSKAR KOMMENTARER

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s